Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RAPERONLINE

Belki dedigini yapar kazayla aktivasyonu verirsen kullanıcıadı: SHAKEDOWN
    Sıkıldım artık bu isten.Milleti kendine gebe yapma arkadasım.....

Sen bunu kime söylüyorsun anlayamadım. Daha açık konuş. Eğer ben üzerime alındıysam umursama bile ama bana söylüyorsan ne düşünerek ve ne amaçla söylediğini yaz ki bilelim.

Dreamteam versiyonunun 1.6.0 olması gerekiyor sanırım oyunu tekrar yüklemen gerekecek. Bir kaç mesajımda versiyonun 1.6.0 olduğunu yazmıştım zaten ama 1.6.1 yazdığımı hatırlamıyorum.

• Ana konu ne,herkes neden aynı seyleri problem olarak görup buraya aynı şeyleri yazıyorsa ;benimde yukarıda yazdıklarım bu topiği açana arkadaşım.Senin bir yaran varsa orasını bilemem...
  • YAW İKİ SAATTİR MİLLETİN YAZDIKLARINI OKUYOM SS LERE BAKIYOM BEN KNIGHT ONLINE OYNUYODUM KNIGHT EMPIRE DİYE YENİ SURUME GECTILER OYUNDA BUG DOLU ELIME STAFF ALSAMDA AYNI DMG ALMASAMDA AYNI DMG ONCEDEN 600 DMG VURUYODUM SIMDI 175 DMG OYUNUN SUYU CIKTI +8 ITEMLER EZIKLERIN ELINDE GEZIYO NE ANLAMI KALDI OYUNUN BI TANE +8 ITEM ALCAM DIYE 1 AY TICARET LE PARA KAZANIYODUK BE
    NEYSE DIYCEM SU BEN BU OYUNU BI YERDEN INDIRIP OYNAYACAMDA VERDİGİNİZ WOT SERVER ADRESI UYELİKTE BANA REFERANS SORUYO NE DEMEK BU REFERANSIM YOKSA OYNAYAMIYCAKMIYIM BU COK SALAKCA GELDI BANA NEYSE BEN YINEDE FORMU DOLDURDUM onay maili geldi onayladım sonra yeni mesaj gordum tıkladım baska bi yere yonlendiriyo falan millete neden bu kadar zorluk cıkarıyosunuz anlamıyorum eger playerların zekasını test ediyorsanız yanlıs bir yol (zeki olan oynayabilir gibi falan)
    forumda bi yeri okudum simdi bu nasıl uyelik ben anlamadım tamam oyun illegal server once foruma uye olcaksın forum uyeligin onaylancak sonra acc pm atcaksın onu bekliyceksin bunların yerine foruma uye olundugu gibi bi uyelik formu olsa ne millet bu kadar ugrasmasa nede siz milletten bu kadar laf yemeseniz olmazmı acaba ben bu oyunu daha once oynamadım ama ne kadar oyun oynadıysam ne kadar uyelik aldıysam bu kadar sacma is gormedim yani emin olun butun millet benimle aynı fikirde ama kimse uyelik vermeyecekler uyeligimi silcekler vs.. gibi seylerden dolayı yazmıyo bence neyse bindik bir alamete gidiyoz kıyamete bakalım nolcak once bi oyunu download edelimde tekrar doncem buraya

• Acc name:doooomm ilgilenirseniz sevinirim
  • acc ismi: sheythan bi ilgilenirseniz sevirim
  • arkadaslar herkesın acc ı acılıyor sız bazı seylerden anlamayıp kendı capınızda konusmussunuzsızın gıbı tıpler sonra gelır level 5 abı kastır hahaha ne adamlarsınız lan
  • kullanıcı adım:NemesisR3
    daha siteye tam uye bile olamadım
    e maille aktivasyon için bastığımda hata mesajı çıkıo bi yardım ederseniz sevinirim
  • slm foruma üyeyim ama acc isimli üyeye mesaj atın demişsiniz acc isimli üyeyi arattırıyorum sonuç bulunamadı diyo yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

slm foruma üyeyim ama acc isimli üyeye mesaj atın demişsiniz acc isimli üyeyi arattırıyorum sonuç bulunamadı diyo yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de aynen foruma üye olabildim ama acc'ye özel mesaj atamadım, öyle bir hesap yokmuş...

kullanıcı adı: atilyius
  • Forum üyeliğiniz onaylanınca bir özel mesaj almadınız mı? Normalde öyle bir mesajla ne yapacağınız bildiriliyordu ama eğer almadıysanız bilemem. Forum yenileniyordu sonra tekrar eski haline çevrildi falan filan... belki bu arada bir sorun olmustur. Siz yine de gelen kutunuza bir bakın.
  • id:hanamichi
    yaw başvuralı 1 hafta oldu hala account açılmadı alloooo
    elin gavuru 1 dk kada açıyor bunlar 1 ayda ancak herhalde
  • Yav ben bu oyunun bütün serilerini oynadım ama online olan hariç
    Yanlış hatırlamıyosam bu oyun paralı
    bu oyuna girebilmek için orjinal cd gerekiyomuş bu konuda biri bana yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

Forum üyeliğiniz onaylanınca bir özel mesaj almadınız mı? Normalde öyle bir mesajla ne yapacağınız bildiriliyordu ama eğer almadıysanız bilemem. Forum yenileniyordu sonra tekrar eski haline çevrildi falan filan... belki bu arada bir sorun olmustur. Siz yine de gelen kutunuza bir bakın.

O mesajda diyor zaten acc üyesine özel mesaj gönderin diye fakat gel gör ki acc diye bir üye yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeavenBoy

Yav ben bu oyunun bütün serilerini oynadım ama online olan hariç
    Yanlış hatırlamıyosam bu oyun paralı
    bu oyuna girebilmek için orjinal cd gerekiyomuş bu konuda biri bana yardımcı olursa sevinirim

bir an önce emule edinsen iyi olur derim.
  • ozaman forumda moderatorlere bununla ilgili bir mesaj at. Yardımcı olurlar herhalde.
  • Free serverlar arasında bulabileceginiz en iyi server Worldofturk dur.
    Yeni server ile Almanya üzerinden hizmet vericekler , test emusunda denedik ping 100-200 arasında geziyordu.
    En basit ornegi ile rogue ların stealth calısıyor , artık gozukmuyor ki daha henuz ulasmak istenilen nokta bu diil , her zaman en yeni surumu guncelliyorlar , diger serverlar gibi ne para , ne de baska bi beklentirleri var.
    (free serverlardan birinin admin i ana sayfadaki yazıda bu sunucu su yakmıyor , oynayanların durumu olanların bişiler vermesi gerek gibisinde bi yazı vardı...)
    Yeni yapılanma ile oyunda en az 1-2 GM online oluyor , grubashi arena - warsong gulch gibi yerlerde turnuva savaslar duzenleniyor.
    Onumuzdeki aylarda cok daha iyi durumda olacagını dusunuyorum , eger gelicek olursanız oyundaki nickim Rush , elimden gelen yardımı yaparım...
  • selam adım ömür kaya
    nickim ROCKMAN 3-5 gündür hesabımın açılmasını bekliyorum.
  • nick gyserian

günlerdir bekliorum yardimci olursaniz sevindirirsiniz... artik bi char da biz koşturalım...
  • nick zeroc
    bugun itibariyle butun accountlar acilmistir diyor ama ben hala giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroC -- 14 Eylül 2005, 17:24:50 >
  • bahey nickiyle kayıt oldum ama hala aktive olmadı, yardım ederseniz minnettar olurum..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.