Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dostum bi ara accountları açarsan sevinirim hani burada krize girdim diyebilirim mail kutumu ve forumu ziyaret edip durmaktan imanım gevredi!!!

rica etsemde şu accountları açsan

Nickler şu şekilde dostum :

040601031

ATI-RAGE

enfaruj_nolie

enfaruj

help me!!! help us!!! Pls!!!
  • Benim çarlar şunlar kardeşim: Mici tanıyormusun 60 lık nigt elf priest belki tanırsınız.
  • Aga en cok ben istiyom. Gladden 2 arkım girdi bi tek ben giremedim beceriksizmiyim ben abi nolrrr yaaa,rezl oluyom arkadaslara bi aktive edebilirsen super olr valla Arklarımın hepsi 20 lvl falan oldu. ÜÜÜÜğğüüüüüü ağlıcam yaaa artk nolrr yaaa

Nickim : Berdush333
    Meslek : Ögrenci
    Yer : İzmir
    Tanıdığım Üyeler : HyPNoTiC,phantom

Aga bi Zahmet yaaa Forum Kilitlen mis bide buraya yazıyom Nolrr duy sesimi :(((((((((((((((((((((((((((((((
  • biz üye bile olamıyoruz ya.ne zaman açıklacak bu. yeni wow turk sitesine uye oldum ama bakalım ne olacak
  • gladden size PM attım.
  • Nickim : blazerx5
    Yer : Ankara
    Tanıdığım Üyeler : Yok

Daha dün üye oldum wot forumları kapalı die burdan yazıyorum
    Şimdiden tşkler
  • worldofturk teki nikcim " grkmn " olarak üye oldum. aktivasyon kodum mail adresime geldi ama tıklayınca forum yöneticisinin onaylaması gerekiyor. diyor
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • seninkini aktive etmeden giremessin de ondan Gm aktive etmemis kimseyi
  • üye alımları durdulurmuştu. 28.11.2005 tarihinde tekrar açılmış

uye adım " uakman"

yardımcı olursan sevinirim.
  • üye alımları tekrar başladı ama bizimkini kabul edilmedi nedense...
    üye olmak için ne yapmam gerekiyor. bunu açıklarsanız sevinirim....

yardım ederseniz sevinirim....
    ilgilenirseniz ilginize teşekkurler.

Nickim : xdiablox

Yer : izmir
    Tanıdığım Üyeler : jabbanamka
  • yav benim kardeşe (xdiablox) yardımcı olun (hamili kart yakınımdır ilgilenin ) :), bakın adam her sabah kalkıp WOT'a girip hüsrana uğruyo sonra işleri rast gitmiyo

adama şifreyi verdim yoksa ben oynayamıcam bi daha. adama daha char kascaz

Sevgilerimle jab
  • selam bende uye oldum ama güvenlik uyarısı felan bişi dio. Anlamadım. Bende uye olcam olamıorm. Kullanıcı adım MyMoOn88
  • KUllanıcı adı: Nicki
    Bi bakarsdanız sevinirim
  • Arkadaşlar bu server wow un hangi sürümünü detekliyo yani GB ?
  • yahu bu free ve sonu mechul serverlarda vakit harcicaginiza para verip original serverlarda oynayin daaha ii bu tur emek somurucusu ve insanlara iskence cektirmekten ve tutamayacaklari sözler vermekten baska ise yaramayan, tek amacalari reklam olan bole adamlara prim vermeyin. Orjinal CD alin ve turk oyun piyasasina da yardimci olun. Ama dialist biriyseniz hic wow oynama yin derim :p
    Ama ne de olsa online benciliyet ve ego herzamna agir basiyor :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanciful

yahu bu free ve sonu mechul serverlarda vakit harcicaginiza para verip original serverlarda oynayin daaha ii bu tur emek somurucusu ve insanlara iskence cektirmekten ve tutamayacaklari sözler vermekten baska ise yaramayan, tek amacalari reklam olan bole adamlara prim vermeyin. Orjinal CD alin ve turk oyun piyasasina da yardimci olun. Ama dialist biriyseniz hic wow oynama yin derim :p
    Ama ne de olsa online benciliyet ve ego herzamna agir basiyor :p

bence yanılıyorsun biraz

Ben 15 yaşında biriyim.. orjinal oyun parasını ve her ay ödeyeceğim parayı bulamayabilirim..

- Diyelimki buldum.. her ay verilecek o para için kredi kartı gerekiyo ailem zaten razı değil oyuna --> parayı ben versem bile ailem oynamamı istemediği için kredi kartı olayında bana yardımcı olmayacak....

yani ben orjinal wow oynamayı istememe rağmen gereken şeyleri karşılayamadığım için korsan server da oynuyorum

MECBURİYETTEN!!!

sonuç olarak orjinal wow oynamayanlar hakkında konuşurken koşulları düşünmeni ve biraz daha anlayışlı olmanı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 4 Aralık 2005, 18:34:07 >

• gladden arkadas ben "world of turk" e uyeyim
    adım gokozkan
  • fanciful arkadaşım aslında haklısın ama femre nin dediği durum gibi bi durumda veya benimki gibi bi durumda bu serverları kullanmak daha mantıklı. Ben zaten şuan Final Fantasy XI Online oynamaktayım. WoW u merak ediyorum ve nasıl birşey olduğunu biraz oynayıp görmek istiyorum. Şimdi bunun için orjinal oyun alınırmı bence alınmaz. Ama dediğim gibi orjinal serverın yerini hiçbir server tutmuyo ben bundan önce Ragnarok Online nı hem orjinal hemde free oynamıştım free server hemen sıktı zaten 1 günde karakteri fullemiştim :)
  • BIR HAFTADAN BERI UYELIGIMIN OYNAYLANMASINI BEKLIYORUM.DAHA SITESI BILE DORU DURUST CALISMAYAN BIR WOW SERVERINDEN NE BEKLEYEBILIRSINIZKI!!!ACCOUNT ALIRSINIZ ACTIVASYON LINKLERI CALISMAZ.BU ISI YAPAMIYORSANIS BIRAKIN BASKALARI YAPSIN.BU KADAR INSANI BEKLETMEYE KIMSENIN HAKKI YOK.

• bn başvuru yaptım ama olmadı nick "chakkale" bide wow hesabı açabilirseniz sevinirim bide bnm versiyon 1.8.3 nası 1.8.2 ye düşürcez
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.