Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Of Of Offffff Arkadaslar gelın playnetıme rahat edıııın,,,, Ben cıdden anlamakta gucluk cekıyorum...neden kendı kendınıze ezıyet edıyorsunuz kı .. www.playnetim.com/forum .... uyelık 5 dk acc almak en fazla 1 yada 2 saat hatta bazen anında (bır arkadasım aldı , pm i attı ıkı dk sonra onay mesajı geldı.)
  • nikim serkahan: acc. olamıyorum (acc mesaj atamıyom izin yok diyor)
  • ya benim isimde reconciler wota girdik hala active olmamıs
  • başvuru ismim de aynı benim: "reconciler" bi bakarsan sevinirim
  • arkadasım için yazıyorum
    nick i darkness member oldu fakat acc a pm attıgımız halde account acılmamıs nerdeyse 2 hafta oldu yardım ederseniz sevinirim bir de account alanları nie ilan etmiyorsunuz
    boylesi daha kolay olurdu
  • gs_seytan benim nick im ama hale giremiyorum
  • rush ıyı hos konusmussunda altı ustu free server bu test gıbı bısey yanı orjınal wowla alakası bıle yok yada orjınal wowa hazırlık sınavı gıbı baska bırsey deıl bu derecede en ıyısı wt dır ama bu serverların pek bı onemı olmaması halınde yanı test gıbı bısey dedgıım gıbı gm ı olsun admını olsun player olsun boyle acaıp kasıosunuz yanı bana kalırsa wt nın falan tek ozellııgı herkesın turk olusu oturun sohbet edınn ınsanlara bun asılayın onemlı olan ıtem falan deıll vee oyunu ne kadar zor kılarsanız okdar guzel olurr yapmazsanız ısee 89lu arkadaslar ıllegal serverda rp yapmaya calısırsınız sonra rp den anlamayan rp sorumlunuz varr onuda burdan ıstedıgı bı rp serverına davet edıorum ıkı gune kalmaz ysatmazlar onu ordaa cunku rp ıle alakası yok yaptıklarının
  • abiler test mest hikaye hem en hızlıyız diyonuz hem biton sakatlık var bence hic kasmayın playnetim e geli bosuna ugrasıp durmayın hem lag yoq hem 1.7 hem full turk hem 2 saatde acc acılıyo hem butun quest ve yetenekler çalısıyo falan filan.....

yani wot un yapmadıgıgı nerdeyse hersey...

ileride belki wot gecer ama simdi kasmaya degmez beni tam 3 hafta beklettiler artık beklemicem dedim bıraktım size de tavsiyem budur wot un en buyuk avantajı ismi ve reklamı ii adam topladı hll olsun ama gidilecek daha cok yolu var
  • Eyvallah arkadaşım! Saolasın aydınlattığın için ben de bi saattir bunu arıyom!

Bu arada bben de wot a geç meye karar verdim artık oyun oynamak istiyorum.

nick im DeadKnight

Tekrar tşk ler!
  • Nick: Padallino
    Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim
    İyi Çalışmalar
  • Walla Açıkçası Baydım artık 1 ay oldu nerdeyse neyse playnetim hoş onda kasıyom haftada 1 -2 kere online olurum ama 10 saat falan olur neyse Lvl 39 druid falan asdasdasd
    ...
  • Ha bi De Rush arkadaşım o imza bana bi yerden tanıdık geldi??Sanırım Euroda Toklu kullanıyodu onu ama neyse :D Ztn ''Madem Türksün Göster Ürksün'' de Dw de Worms Marihuana nın imzasıydı ayağa düşmüş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooThS2yaNChecK -- 24 Eylül 2005, 10:36:05 >
  • nick im karadana yardımcı olursan sevinirim
  • cihan1988 ilgilenirseniz sevinirim
  • forum cevrimdısı gorunuyormus bu ne demek..
  • benimle de ilgilenirsen sevinirim

***OguzhanCan108393***
  • nick im karadana31 yardımcı olursan meteşekkür olurum
  • WT deki nickim : fatih_ceset .
    Şimdiden teşekkürler...
  • benim acc de açılmadı nick:avatar486 yardımcı olurmusunuz pls.
  • nick : etiedon

forum üyeliğim onaylanmadı sanırım.ilgilenirseniz sevinirim..

Kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.