Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.7.0ın kaç mb oldugunu bilen varsa cvp
  • WOT a nerden üye olucaz bende olmak istiyoreum.
    Nick: goamania
    Tşk
  • arkadaşlar bende world of türk e üye oldum ama bekleme odasındayım arkadaşlarım orada kütür kütür oynuyorlar bende bakınıyorum sadece sayın admin bi bakarmısınız şu işi de bi hallediver selamlar saygılar
  • WOT daki isim Nicki lütfen hesabımı açarsanız sevinirim

Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PYRON

abiler test mest hikaye hem en hızlıyız diyonuz hem biton sakatlık var bence hic kasmayın playnetim e geli bosuna ugrasıp durmayın hem lag yoq hem 1.7 hem full turk hem 2 saatde acc acılıyo hem butun quest ve yetenekler çalısıyo falan filan.....

yani wot un yapmadıgıgı nerdeyse hersey...

ileride belki wot gecer ama simdi kasmaya degmez beni tam 3 hafta beklettiler artık beklemicem dedim bıraktım size de tavsiyem budur wot un en buyuk avantajı ismi ve reklamı ii adam topladı hll olsun ama gidilecek daha cok yolu var

lol yani...

butun questler ve yetenekler calısıyor demek he , wayyy be... bedava orj ayarında sunucu da acıldı demek.
    walla playnetim o zaman blizzard ın bugune kadar adını duyurmadıgı , herkesten sakladıgı turk realm i sanırım

bırakın bu işler arkadaslar , hepimiz hiçbir korsan server ın tam calısmadıgını biliyoruz , ne diye kendinizi rezil ediyorsunuz anlamadım

WT referans ile 1 dk da acc acıyor , oyle kafasına gore herkesin acc ını acmamasını da mantıklı buluyorum. + oyun ici duzeni bozan yada bug vs. kullanıp , bu GM ler tarafından farkedilen yada ppl tarafından SS le ispatlanan herkes suresiz uzaklastırılıyor.bu da oyundaki kaliteyi arttırıyor.

Oyun içinde oynayanlar WT nin zevkini bilirler , dısarıdakiler ise bekleme sureci uzun oldugu icin genelde pes edip baska serverlara gecerler.

gladden WT kurucusu ve server sahibi kişi , kendisini DT den beri tanıyorum.

free serverlar içinde kalitesini oynayarak görebilirsiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rush

quote:

Orjinalden alıntı: PYRON

abiler test mest hikaye hem en hızlıyız diyonuz hem biton sakatlık var bence hic kasmayın playnetim e geli bosuna ugrasıp durmayın hem lag yoq hem 1.7 hem full turk hem 2 saatde acc acılıyo hem butun quest ve yetenekler çalısıyo falan filan.....

yani wot un yapmadıgıgı nerdeyse hersey...

ileride belki wot gecer ama simdi kasmaya degmez beni tam 3 hafta beklettiler artık beklemicem dedim bıraktım size de tavsiyem budur wot un en buyuk avantajı ismi ve reklamı ii adam topladı hll olsun ama gidilecek daha cok yolu var

lol yani...

butun questler ve yetenekler calısıyor demek he , wayyy be... bedava orj ayarında sunucu da acıldı demek.
    walla playnetim o zaman blizzard ın bugune kadar adını duyurmadıgı , herkesten sakladıgı turk realm i sanırım

bırakın bu işler arkadaslar , hepimiz hiçbir korsan server ın tam calısmadıgını biliyoruz , ne diye kendinizi rezil ediyorsunuz anlamadım

WT referans ile 1 dk da acc acıyor , oyle kafasına gore herkesin acc ını acmamasını da mantıklı buluyorum. + oyun ici duzeni bozan yada bug vs. kullanıp , bu GM ler tarafından farkedilen yada ppl tarafından SS le ispatlanan herkes suresiz uzaklastırılıyor.bu da oyundaki kaliteyi arttırıyor.

Oyun içinde oynayanlar WT nin zevkini bilirler , dısarıdakiler ise bekleme sureci uzun oldugu icin genelde pes edip baska serverlara gecerler.

gladden WT kurucusu ve server sahibi kişi , kendisini DT den beri tanıyorum.

free serverlar içinde kalitesini oynayarak görebilirsiniz...

Walla playnetimde lag yok dien yalan sölemiş olur. Çünkü fena lag var. 1200 lerde geziyo ms.
    WOt ta hiç oynamadım yorum yapamıcam.
    Ama Unholy de oynamışlığım var questlerin çoğu çalışıyo spelllerde tabikide aksaklık var heryerde olduğu gibi.
    Unholy kapanmıştı ama yeniden açılacak die duyuruldu adminler tarafından.
    link burda buyrun takip edin.
    http://www.unholyrealm.com/forum/showthread.php?p=4325#post4325

• arkadaşlar size bişiy sorcam WOW a nasıl üye falan olabilirim ve ne istiyolar bir link verebilir misiniz ??
    lütfen !!!

saolun!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goa Mania

WOT daki isim Nicki lütfen hesabımı açarsanız sevinirim

Kolay gelsin.

Nooldu abicim bizim hesaplar. Hadi ama ya
  • hocam benim nickim karadana ama hala açılmadı
  • Wot üye alımını durdurmuş.
  • BENDE ZOMBİE NİCKİYLE ÜYE OLDUM 3HAFTA ONCE AMA HALA ACILMADI NEOLDU YA
  • harbiden üyelik alımı durduruldu mu??
    öyleyse yandıkkk
  • üyelik aldım activasyon için üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum,

kullanıcı adım : meteryus
  • HOCAM benim nick "zombie" bi acıldımı acılmadımı bi bakı versen cok mutlu olucam .nerdeyse3 haftadır bekliyorum
  • WOT üye alımını durdurdu mu?
    bu arada benım nick:pulpmurat
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • ya uyelik basvurusu yapıcam ama ama admin tarafından kapatılmıs! die mesaj cikiyor yardım lutfen
  • diablocuyum ama arkadaşlarin tavsiyesi uzerine wow da oynamaya karar verdim.fakat bir turlu uyeligim aktif olmadi.yardimci olursaniz sevinirim saolun.

Nick: Hattori_han
  • gladden World of Turk'te hala hesap acimi yapiliyor mu? Bende WoW'u tekrar oynamaya baslamak istiyorum ve (eger olursa) server olarak WoT'u istiyorum.Hesap acimi konusunda tekrar bir bilgi verebilir misin?Dip Not: Arkadaslar bu kadar "belesci" olmasaniz? Yani;nickim su seklinde mesaj atmak ne kadar sevimli?Biraz daha alcakgonullu ya da daha sicak olsanz emin olun birsey kaybetmezsiniz.
  • abisi
    benim nickim zombie ama ben iki haftadır bir turlu uyeligim kabul edilmiyo
    sürekli bekleme odasındayım biseyler yapın artık
  • Dostum Bir kaçtane arkadaşın ve benim üyelik aktive olayımız var

Nickler şu şekilde dostum :

040601031

ATI-RAGE

enfaruj_nolie

enfaruj

help me!!! help us!!! Pls!!!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.