Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3350. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33473348334933503351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Hocam 3 yıl oynadığınıza göre keyif alarak oynamışsınız 3 sene. Keyif almadığınız noktada da terk etmişsiniz. Oyun zaten keyifli vakit geçirmeyi vaad eder. Daha ne bekliyorsunuz ki? Neden 3 yılım boşa gitti, pişmanım diyorsunuz anlayamadım. Keyif almadan 3 sene oynayıp, 4. sene keyif almayı beklediyseniz zaten baştan yanlış yapmışsınız. Keyif almıyorsan oynamazsın.


    Ben bu oyuna 2010'da başladım. 2013'e kadar her allah'ın günü kah küfrederek kah heyecanlanarak kah gülerek, günün sonunda eğlenip kalktım bilgisayarın başından. Hala hatırladığım bir çok çılgın anım var. 2013'den sonra CoH2 oynamaya başladığımdan çok seyrek oynamaya devam ettim ve 2015'den sonra iş hayatına atılınca tamamen bıraktım. Geçen yaz tekrar başlamayı düşündüm. Güncel grafikler ve full ayarda çalıştırabilen bilgisayarım ile 2010 ların başında hayalini kurduğum imkanlar mevcuttu :) Ancak biraz oynayınca fark ettim ki oyun çok değişmiş. Tank açmak, para kasmak basitleşmiş, önüne gelen gold sıkıyor. İlgi çekeceğim diye garip gurup tanklar getirilmiş. Yok çift namlulu yok tekerlekli scout yok troll gunlu scout yok ateş ederken bi yandan mermi dolduran şarjörlü medler heavyler. Baktım o eski avantaj/dezavantaj durumu kalkmış, ortaya sırf avantajlı tanklar çıkmış, eskilerin sırf avantajı zırh olan tankları golda kolay erişim sayesinde sadece dezavantajlı tanklara dönüşmüş. Keyif almadım, başlamadım. Sadece nostalji olsun diye 5-6 ayda bir girip cromwell, e8 sherman, tiger, t29 filan ile bi iki maç atıp çıkıyorum.


    Uzun lafın kısası, 2010-2013 döneminde bana yaşattığı sayısız macera için wargaming e teşekkür ediyorum. Böyle harika bi oyunun içine sıçıp oynanmaz bile hale getirdikleri için de eserin kendisine üzülüyorum ve wargaming e kızıyorum. Yazık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 24 Nisan 2022; 12:32:44 >
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt

    3 yıl boyunca oyunun gelişimlerini de anlatıyorlardı fakat bir anda ortaya Defender gibi ucube Tier 10 kasalı Tier 8 Premium tankları çıkmaya başladı.


    Sonra tekerlekli adı altında saçma sapan araçlar çıktı tüm bunlar bir anda olunca elbette 3 yılımın boşa gittiğini hissedeceğim bu çok normal.


    Aynısı Armored Warfare içinde geçerli bu arada ayrım da yapmıyorum Warthunder uzun süre oynamadım ora hakkında yorum yapmıyorum çünkü bilmiyorum.


    Yani oyun gelişimini başaramadı bunu kotaramadılar elbette oyun firması para kazanacak fakat senin oyunun kapasitesi belli ise bunu çok fazla zorlamayacaksın kendini Fortnite ya da LoL ile karşılaştırmayacaksın ya da Mobil de bulunan devasa paralar kazanan X oyunu ile.


    Ne oldu sonunda benim gibi bu firmadan nefret eden milyonlarca oyuncu kazandılar günün sonunda bu oldu.Her mecrada da küfürü yiyecekler ister DH olsun ister Facebook olsun ister youtube olsun.


    Fakat bir yönden teşekkür de ediyorum bu firma sayesinde Ekşi sözlük yazarı oldum Trollüğün fazlasını görme şansı buldum bilmiyorum forumları açık iken "biz bu oyunun ortaklarıyız" diyenler vardı ne oldu onlara acaba çok da bir şey söylemeye gerek yok bu fikirler ile dolu oyun firmalarından herkesin uzak durması lazım en başından yalnız öyle 3 yıl oynayıp değil.

  • geliştirilmiş savaş kartı alındığında önceki premium oduller alınıyor mu yoksa sadece sonraki ödüller mi alınıyor?

  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt

    Hepsi alınıyor, öncekiler dahil...

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    orta parmak işareti yapan adam mı ?

  • pplhntr P kullanıcısına yanıt

    sen şu anda hangi oyundasın coh 2 mi coh 3 mü ben coh1 in senaryosunu hiç bitirmedim onu bitirecem bir de coh 2 arden assault senaryosunu bitirecem

  • bu arada bugğn yıllar önce mail hesabıma oyun açtığımı öğrendim hediye tanklar vermişler ama artık bitti ben oynamıyorum oyunu artık oyunların eski tadı yok 2011 ve 2015 arası efsaneydi wargamingte yok altın joystik yok uberjager yok baba yok noxus rdr vs...... fırtına gibi geçti gitti yıllar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 20 Eylül 2022; 15:15:18 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    ohzman ve barış tayfur oynuyor halen asdfsadfsadfsdf




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 20 Eylül 2022; 15:16:36 >
  • Abi oynarlar hevesleri bitmemiştir oynarlar

    Belli bir gelir kazanıyorlardır oynarlar


    bilemem


    Yani bu oyuna gömdüğüm 3 yıl dan pişmanım fakat şöyle elbette 3 yıl oynarken belli bir eğlencemiz vardı bundan pişman değilim fakat en nihayetinde bu oyun bir Gir-Çık tarzında yönteminde sisteminde bir oyun değil belli bir emek sonucu bir yerlere geliyorsun ondan sonra belli bir eğlence başlıyor açıkçası ben verdiğim emekten dolayı kızgınım ve pişmanım yani o kadar zaman verdik belli başlı iddiaları ve vaatleri vardı sonrasında hepsi yalan çıktı üstüne de çift namluya varan fantaziye dönen bir oyun yapısı oluştu bana mesela şunu deseydi Wargaming "belli bir süre sonra çift namlulu tank getireceğiz" ya da " Tier 8 seviyesine Tier 10 gövdeli premium tank getireceğiz" deseydi ben en azından bilerek oynardım ya da beklentilerim farklı olur bu kadar zaman harcamayabilirdim.İşte bu yüzden bir pişmanlık var işte bu yüzden "bu firmaya güven olmaz" diyorum.Bunun benzerini Armored Warfare'de de yaşadım denebilir fakat WOT'dan tecrübeli olduğum için oradaki pişmanlığım daha az oldu.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    mutant vardı abd tier 8 kapalı beta döneminde satılmış bir daha satmayacaz demişlerdi her 2 ayda bir getiriyorlar şimdi oyuna



    oyun bitmiş yani o eski keyifli oynanmasına sebep olan unsurların tamamını kaldırdılar oyundan üstüne satılık hesaplara bakıyorum minumum 2500 tl istiyorlar dandik hesaplara cidden saçmalık artık para etmez bu oyun adam satarken zannediyor ki bütün aldığım pre tankların bedelini alırım vs..... edeceği en fazla 1000 tl kimisini 6-7 k istediğini gördüm ben bıraktım oyunu yıllar önce sildim hesabıda

  • bu sene pek oyun oynamıyorum. CoH2 'yi de sanırım 4 senedir filan oynamıyorum. ara ara girip bir iki maç yapmışlığım olmuştur bu sürede ama düzenli oynamadım hiç. Birazda 2v2 oynadığımız CoH2 arkadaş grubumun dağılmasının da etkisi var. Yoksa hala sevdiğim bir oyun.

  • ben bütün oyunları bıraktım artık bir wot vardı zamanında keyifle oynadığım herşeyi berbat ettiler adım adım hiç oyun oynamıyorum artık

  • Para hırsı oyuncuları bıktırdı. Tier 8 premium çıkarıyorlar çoğu tier 9-10 lardan daha güçlü.. Adam aylarca emek vermiş exp kazanmış açmış ama Tier 8 premium geliyo seni deliyo sen delemiyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt

    yok hocam oyunda oynanış değişiklikleri eğlenceyi bitirdi



    haraitalarda dağlara tırmanabiliyordun eskiden Arty ap mermileri ile tek atabiliyordun karşı takımla chat yapabiliyordun pre tanklara nerf gelmiyordu çok ağır miktar



    artık bunlar tamamen tam zıttı oldu oyun içinde artık dikkat edersen random maçlarda kimse chat yapmıyor eğlence yok çünkü eğlenemiyor insanlar



    zaten İslam dinine hakaret etmeleri başlı başına ayrı bir sebep ayrılmak için gerekli cezaları vermiyorlar



    ucuz altın olayında binlerce hesabı kapattılar ardını araştırmadılar vs.... kısacası oyun her yerinden çürümüş bir yapı haline geldi alsın kendi oynasın victor kisyl

  • Ben 2-3 yıl önce bıraktım ve bu sebeple bırakmıştım. Şimdi demek iyice çöp olmuş. Arada aklıma esiyor yüklemem mi diye ama vazgeçiyorum..
    Eskiden güzel chat olayı vardı evet şimdi sadece küfür olmuş yayınlarda izliyorum arada..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • """yok hocam oyunda oynanış değişiklikleri eğlenceyi bitirdi




    araitalarda dağlara tırmanabiliyordun eskiden Arty ap mermileri ile tek atabiliyordun karşı takımla chat yapabiliyordun pre tanklara nerf gelmiyordu çok ağır miktar




    Artık bunlar tamamen tam zıttı oldu oyun içinde artık dikkat edersen random maçlarda kimse chat yapmıyor eğlence yok çünkü eğlenemiyor insanlar """


    Şu dediklerine o kadar katılıyorum ki . Bende eski oyunculardanım aylardır oynamıyorum .

    Eskiden 3 arty plat atabilirdin eğlenceli maçlar çıkıyordu , he mermiler ile güzel hasarlar verebiliyordun şimdi he mermi dinamikleri değişti eski tadı kalmadı. Yine aynı sekilde 3 ebr ile plat atabiliyordun o da yasaklandı sanırım . Artyler etkisiz eleman kaldı vs vs

    Yani oyunu eğlenceli kılacak etkenler kalmadı artık . Çok stabil bir oyun oldu çıktı wot.

    Bir de Rus sunucularını EU sunucuları ile birleştireceklermiş sanırım . O zaman iyice çorba olur oyunlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013-2018 arası pc sonrasında 2018'den beridir de kondolda oynuyorum.konsol tarafi daha insaflı gelişim oynanabilirlik açısından öyle kredi kasmak için 8 premiumlarada zorlamıyor bol keseden veriyor.. yeni pc aldım dedim bulursam bir hesap uyguna arada girip çıkayım ama bulamadım bir şey.. öyle yada böyle oyunu bitirmişler ilgi de yok, konsol tarafında oyun bulmada zorlanmıyorum keyifli maçlar da çıkarıyorum ordan devam..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot Games Wargaming'i satın almış.

  • riot wg yi satın almadı.wg rusyadan çekildi.çekilirkende oyun haklarını alt firmasına bıraktı.riot bu alt firmayı satın aldı.rusyadan çekilme ile alakalı Mr.botoshun(barış) ve ohzmanın(alp) youtubeda videoları var.


    wg önceden rus sunucularına göre ayarlama yapıyordu.eu sunucularını adamdan saymıyordu.rusyadan çekildiği için şuan eu merkezli olarak devam ediyor.


    ki bunun farkınıda hissettirdi. tekerlekli araçlar önceden maçta 2-3 tane iken artık 1 tane ile sınırlı aynı olay kmtler içinde geçerli önceden 2-3 kmt li savaşlar çoğunlukta iken artık max 2 olacak şekilde mm düzenlemesi yapıldı.


    önceden bir takıma 3 tane amx 105 hafif verirken karşı takıma 3 tane ebr 105 veriyordu (tekerlekli hafif) şuan bunları dengelediler her takıma eşit olarak hafif ve tekerlekli veriyor


    tekerlekli ve kmt lerin takım olayı kaldırıldı plat atılamıyor artık 2 li 3 lü olarak


    tankları aynı mmorpg oyunları gibi sınıflandırdılar destek sınıfı ağır tank yarma ağır tank savunmacı ağır tank gibi.artık bir takıma 3 tane ağır zırhlı ağır verip karşı takıma amx 50 b vermiyor alt sınıf bazında dengeliyor.


    çoğu mod oyuna gelmiş durumda .bunun haricinde wg kendi sitesinde mod atölyesi açmış onaylı legal modları kendi sitesinde yayınlıyor artık


    bende 2013 den beri ara ara oynuyorum 9 senede toplam 27 bin maçım olmuş t10 tankları yeni yeni almaya başladım .kasada para çok olunca full gold mermi girdiğim maçlar bile oluyor.haftada 1-2 girip zevkine full goldlu azıklı 3-5 maç atıp -150-200k bakiye yazıp çıkıyorum gerisinide ohzmanın youtube kanalından filan takip ediyorum

  • Y_K_58 kullanıcısına yanıt

    oynanacak oyun değil wot artık adamlar yaptığı her hareketle defolun gidin diyor bir bakıma

  • 
Sayfa: önceki 33473348334933503351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.