Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3003. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67.030
Cevap
121
Favori
2.444.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30013002300330043005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alayı yedi
  • yayın izlerken oyun oynamanın sonu maçın başında ammo yemısım 25 sanıye yukleme suresı bır baktım karsıda fame klanı %39 harıtada yenı pilsen yayında da pilsen hiç çıkmıyor dıye konuşuyorduk. sen yenı harıta çıksın 25 sanıye yukleme suresı ıle oyna ne damage kaçırdım yaw

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • stronk tank
     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • Evinizde cocuklar, PC nin karsisina dizilmis oynuyorlar. Karsinizdaki takimlara cikan cocuklarin elinde T95E6 lar, Obj. 907 ler birbirlerine ates ediyorlar birbirleriyle sakalasiyorlar. O cocuk aklindan geciriyor, benim de bir VK 72.01 im olsa benim de bir M60 im olsa diyor. Anne bana niye almiyorsunuz diyor. Bizde niye yok diyor :D

@RaymonD7
    @barracudaaa
    @levellingdust
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • t60 kolay da M60 zor biraz xd
  • çok strong bir epic madalya aldım. ismi bile söylenmiyor

cdc ile 2 behceti aldım tek başıma biri de benı ramlameye çalıştı gerı gerı kaçtım vurdum

140 ı da alacaktım ferdi vurdu ama nasıl sevınıyorlar behcet platonu vuruldum dıye yahu o kadar en fazla hasar atmıslar benı vuramadılar 2 atıs yaptı 2 tanede kacırdılar

bizim 907 falan arkada yattı is4 de aynı üs gidiyor saldırmak yok bende daldım behcetlerın arasına alşdım ıkısınıde birde cesur direnme vermiş bana

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt

Gece gece çok güldüm yaa, Allahta seni güldürsün :D

Çözümü basit BABA community'e bekleriz.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Vk yok ama bi tur veririm :) 2 veya 3 gün girmem oyuna heralde 1 aydır yardırıyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    Aynen ya, hatta o kadar alışmışım ki clan war maçlarına girmeye randomda saçma sapan oynamaya başladım.
    Ciddi manada yordu bizi bu stage; Devamlı dünya haritasını takip et, bay mı geçtin, kimle eşleştin, git taktik dinle, gerekirse eğitim at, maç kaçta gelicek onu takip et, 15dk maç bekle birde üstüne 15dk hazır bekle, clan warda taktiği uygulamaya çalış, sıralama takip et, her akşam online olmaya çalış, tankı garantiledin mi git durumu kritik olanların hesaplarını al onlarla oyna o arkadaşları sokmaya çalış.
    Ben BABA community başta olmak üzere tankı aldıran TÜM Türk klan yöneticilerine emeklerine sağlık derim, onlar bu işlerden ekstra olarak nereye çip atılacak, online sayısı yeter mi yetmez mi, kim hangi maça girecek, maçlar çakışır mı çakışmaz mı, takım komutanlarının istediği haritalara odaklanıp çıkması daha muhtemel kelepir bölgeler araştır, kalede etki toplat, bazı oyuncuların mızmızlanmasını dinle, ikililik oluşturmadan adil olmaya çalış. Bunları ekstradan yaptılar.

• barracudaaa kullanıcısına yanıt
    Baydım artık ben 1 aydır :) en çok sıkıntılı oyun bitiyor yenisini bekliyorsun o geliyor 15 dk daha bekle.kambur olacam koltukta :) herkese hayırlı olsun dilerim biz son gün landing topraga çıktık yoksa benim tank işide yalan oluyordu:) gece 2.5 toprak savaşı nedir abi uykumu alamadım daha. :)

• T32 - 1383 Saf Deneyim - 3447 Hasar - 936 Spot - 5 Kill - Zafer
    http://wotreplays.com/site/2352999#airfield-edge2015-t32

3 HE 3 kill

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levellingdust

stronk tank
     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

Good job baki, dehşet saçmıssın haritada.
  • yahu o degil de, klanda kendimi penoktainoktaçe gibi hissetmeye basladim.

insan ihtiyarlayinca yalniz kalmak zorunda mi yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

*Yılbaşı hediyesi oalrak yine bir tier3 premium tank vericekmiş wg...Macar Toldi III ün Alman versiyonu verilecekmiş...

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/12/christmas-reward.html

**Oyuna uzun süredir, en az 4 ay giriş yapmamış oyuncuları geri kazanmak için bir program başlatmış wg...Bu oyuncalara özel görevler tanımlanacakmış, premium günler, krediler, gold, sarf malzemeleri, premium tank gibi ödüller olacakmış...

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/12/baby-come-back.html#more

Binada internet hattı olmadığı için iki aydır oyuna giremiyorum bu hediye tank hangi tarihte verilecek bilginiz var mı tankparkta yer lazım
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    Zaten ben geliyorum, sana selam diyorum sen bana selam diyorsun, sonra arada Rapator gelip selam diyor, bir iki arkadaş biraz maç yorumu ve kapanış
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    Ustad, sen yalniz birakilamayacak kadar degerlisin :)
  • BJK kullanıcısına yanıt
    TBMMM tv den halliceyiz yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

TBMMM tv den halliceyiz yani...

Aynen öyle, zaten Gürsel de artık klanda yok, takılmıyor, eskiden kale falan kurardık arada klandayken
  • BJK kullanıcısına yanıt
    isteyen olursa tier 6 kale yapabiliriz...tabi o kadar adam toparlayabilirmiyiz bilmiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum tank sevdasina ayrildik clandan ama yine bisey bulamadik :( Icimde tanki alamadigimdan degil, sizi yalniz biraktigim icin bir burukluk var :(

Rapator komtan :) DHWOT un kadroyu yenile istersen, kanli canli bol online vakitli olanlardan doldur sen, ben 3 vakte kalmaz beyaz camolu VK ile donerim :)
  • 
Sayfa: önceki 30013002300330043005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.