Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3005. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67.030
Cevap
121
Favori
2.444.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30033004300530063007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T71 ve lttb ile bazı maçlar iyi oynadım. 6 tier mt25 dahil hiç bir hafıfle oynayamadım. bana çok zor geliyor hata kabul etmeyen tanklar benım gıbı maç sırasında evde pcnın önüne geçenler vs olunca birde maç sırasında afk kaldığım oluyor vs 2 sanıye hata kabul etmeyen tanklar o yuzden oynayamıyorum hp si çok düşük oldugundan.

is7 ıle 5 dakıka afk kalmıstım is7 gıtmıs düşman ussune kadar otomatık vıtesde löwede arkadan 5 atıs yapmıs bounce hepsı oyuna geçtım maç 12 ye 12 yarım canla oynamıstım maçı kazanmıştık.

bu arada şu mechur Fisherman's Bay harıtasında 3 defa oyundan dustmüştüm is7 yınede sektırmıs oyuna gerı gırdıgımde ölmeden maçı kazanmıstık.

Fisherman's Bay harıtasından oyundan dusen oluyormu eskı surumlerdede oluyordu 9.9 da oldu 9.10 da oldu 9.13 de yıne aynı Fisherman's Bay da 2 defa oyundan dustum
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Ben sevmiyorum iyi ki hızlı gecmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptım bir Cromwell B

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Ne kadara satiyorlar ve yaninda neler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIKingTigerII kullanıcısına yanıt
    Sağol

https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/2876/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 23 Aralık 2015; 12:15:13 >
    Hayırlı olsun, bol kazançlar...Kalelere akarsın artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Hayırlı olsun, bol kazançlar...Kalelere akarsın artık...

İnşallah, sen almayı düşünmüyor musun? Yarına E25 çıkarsa, valla onu da almayı ciddi düşünüyorum. Altınlar ile de t54 mod alacağım
    Tesekkurler olmadi bende alayim bir tane.Uzerinden kalanlar ile CDC almayi dusunuyorum.Tavsiye eder misin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyle bir arada kaldımki...E25 ve Jgtig88 almadığıma pişmanım...Ama çok parada harcamak istemiyorum bu oyuna...Sen alınca canımda çekti...Ne yapıcam bilemedim...Az önce sanal karta 100tl yükleyip, satın almaya girdim öyle duruyor ekranda...
  • Cromwell B ile Cromwell neredeyse birebir aynilar, para kasarim derseniz bilemem ama sirf kale ve clan savaslari icin alacaksaniz 100tlciklerinizi baska seylerde kullanmanizi tavsiye ederim. E25 guzel tank olsada 150 150 nereye kadar, karsiniza IS-3 ciktigi zaman oldurene kadar aksam oluyor :) Mermide az geliyor zaten cabuk bitiyor 2-3k hasar gorunce insanin artik mermi atasi gelmiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

Tesekkurler olmadi bende alayim bir tane.Uzerinden kalanlar ile CDC almayi dusunuyorum.Tavsiye eder misin.

CDC oynayabilirsen çok güzel tank, para makinesi, ama ben sevmiyorum tipini falan, bir de ben az da olsa sektiren orta tankları sevdiğim için, t54 mod düşünüyorum. CDC'yi düşman artyler çok seviyor ama

Rapator, valla benim amacım t54 mod almaktı indirim gelince, ama bendeki altınların üstüne biraz daha altın ilave ederek alacaktım. Lakin cromwell b'yi de istiyordum, bir taşla 2 kuş olacak. T6 güzel bir orta tanka ihtiyacım vardı.

E25 de gelirse, ben de para harcamak istemiyorum ama , Stug benim en sevdiğim tank, camosu iyi olan TD'lere zaafım var, RHM gibi, eh bunda kredi de alıyorsun. Valla E25'e para harcamamak için, inşallah satışa sunulmaz diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 23 Aralık 2015; 12:43:20 >
  • Cromwell b Hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar 83 TL verip alınır mı sizce(amaç para kasmak değil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e25 gelmez gibi ama belli de olmaz.

son gün M46 Patton KR gelecek %99.. tier8 amerikan med, ama mantletten yiyor gözüküyor tanks.gg'de, pershing tareti olsa tereddütsüz alırdım.

cromwellB benim de dikkatimi çekiyor, tahminen bu paketi alırım bugün, kalan altına da CDC ya da FCM almayı düşünüyorum.
  • NDS kullanıcısına yanıt
    hayirdir?
    artiden tek mi yedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homerius

hayirdir?
    artiden tek mi yedin

premium tank konuşuyorlar canımız çekiyor alamıyoruz sucuk reklamları gibi yasaklanmalı bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Senin icin uyarlayabilirim :D

quote:

Evinizde cocuklar, PC nin karsisina dizilmis oynuyorlar. Karsinizdaki takimlara cikan cocuklarin elinde T95E6 lar, Obj. 907 ler birbirlerine ates ediyorlar birbirleriyle sakalasiyorlar. O cocuk aklindan geciriyor, benim de bir VK 72.01 im olsa benim de bir M60 im olsa diyor. Anne bana niye almiyorsunuz diyor. Bizde niye yok diyor :D
  • http://wotreplays.com/site/2355721#stats

maçın aha 1.dakıkasında 50 hp kaldım o hlde 2.5 k hasar attım bıraksaydım sıfır hasarla bıtırecektım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Senin tank asların, WN8'in yeter kardeşim üzülme
    />
  • Benden başka yıl sonu mücadele görevlerine katılan var mı aranızda? Görevler kolay olsada şöyle bir bakınca bana çıkma ihtimali epey artıyor.Mesela bugün verilen görevde Karşılaşma veya saldırı savaşlarını kazanıp fotoğrafını yolla var.Çoğu kişi yanlış anlayıp hücum modunun fotoğraflarını falan atıyor.Eee hal böyle olunca kazanma şansım epey yükseliyor
  • 
Sayfa: önceki 30033004300530063007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.