Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu gerilerde kalmış hortlatalım bakalım.

Steam'den yılbaşı indiriminde aldım ve oynuyorum, inanılmaz bir oyun gerçekten. En iyi strateji oyunu diyebilirim şu ana kadar oynadığım. Bina vs. uğraş yok, saf aksiyon ve strateji.

Oyun harika olmuş bence. Stratejiye alışmak isteyenler için birebir diyebilirim, çünkü çok çok detaylı bir strateji oyunu değil ama kurgusu, atmosferi, grafikleri ve oynanışıyla sizi başına bağlıyor. Soviet Assault ise çok çok daha iyi olacağa benziyor, dayanamayıp ilk bölüme baktım az uucundan, berlin duvarını yıkarak başlattı direkt. Başı böyleyse bakalım neler olacak.

Strateji oyunlarına çok aç kalmışım konsolda oyun oynadığım zamanlarda. İlaç gibi geldi bu oyun. Soviet assault'u da hemen bitirmek istemiyorum. Sırada Warhammer Dawn of war 2 var :)

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • çok şükür bitti sonunda soviet assault'u bulmam lazım en acilinden :)

bu arada sadece strateji oynayan biri olarak oynadığım en iyi strateji diyebilirim red alert hastasıyım ama bundan onun gibi üret üret paldır küldür saldır mantığı yok onun için daha çok zevk aldım oyundan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharapnell -- 2 Mart 2010; 8:52:28 >
  • Selam arkadaşlar..."World in Conflict" bence çok güzel bir strateji oyunu ve özellikle multiplayeri çok zevkli...benimle aynı fikirde olan arkadaşların oyun hakkındaki değerli düşüncelerini almak isterim.

World in Conflict [***ÇIKTI***]

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • forumdan mp oynayan varmı?
    GT/XBX: keljapon
  • Bu kadar güzel bir oyuna fazla rağbet olmaması düşündürücü.Konusu bile 11 sayfa.
  • Hort Kolay gelsin bu oyunu multiplayer oynamak için neler yapmak lazım hamachi mi yükleyelim yoksa oyunun orjinal mi olması gerekiyo

Orijinalden alıntı: HRNclk777

Nükleer Bomba Videosu
     World in Conflict [***ÇIKTI***]

/>

http://www.gametrailers.com/player.php?id=18497&type=mov&pl=game
    />

http://www.gametrailers.com/player.php?id=18497&type=wmv&pl=game

ooo helal olsun muhteşem yapmışlar patlamayı, hiçbir oyunda böyle kaliteli patlama görmedim. bu oyunu oynamam lazım

• Valla beyler inanmazsınız 2010 dan 2013 e kadar hala oynuyorum en uzun süre oynadığım oyun sadece wic 2 çıksa daha iyi olur ama çıkartmayacaklar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oyun cidden güzel, eski bilgisayarım ile oynamıştım ortadan düşük grafik özellikleriyle. Şimdi sistem kurdum ve ilk yüklediğim 2. oyun oldu bu sisteme. Bu sefer Soviet Assault pack ile kurdum onu da oynuyorum. İnsanlar sevsin yada sevmesin, bu oyun strateji oyunlarında yeni bir çağ açmıştır. "Üs kur-paraları sömür-saldır" anlayışı yerine yeni bir oyun anlayışı getirmiştir. Bu oyun sayesinde şimdi "Wargame:Airland Battle" gibi oyunlar çıkıyor. Yani oyun aslında next-generation bir oyun. Şu anda da grafikleri(5 yıl sonra) hala tat veriyor.

Ben inanıyorum ki eğer bu oyunu kuran stüdyo rakipleri tarafından alınıp dağıtılmasaydı(oyun soviet assault öncesinde Ubisoft Ent. tarafından alındı), şimdi strateji oyunları uçmuştu! Yani next-next-next-generation görebilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paperclip -- 11 Temmuz 2013; 20:33:13 >

TIMBERWOLVES
  • Zero Hour daki gibi bina us kurma yok sanirim direk birlikler var ve onlari yonetiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel oyun. Grafikler eskimiş tabii de o kamera açısındaki özgürlük bugün bile hala hiçbir oyunda yok. Yalnız şeyi anlamadım. Ubisoft bunun Complete olanını eklemişti kütüphaneye zamanında. Oyuna girince direkt Soviet Assault üzerinden başladı campaign. Seattle saldırısı ile başlıyor. Sanki base senaryoyu atlayıp direkt dlcye geçmiş gibi anladım ben. Sorun var mı? Böyle mi başlıyordu oyunun ana hikayesi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.