Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
46
Favori
144.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde World Eko kart var arkadaşlar, buna ek kart olarak aidatsız Platinum veya Gold alabilmem mümkün mü yoksa ilk kartı çıkartıp sonra ekoya mı çevirtmem lazımdı?

• Bir süredir World Eko kullanıyorsanız ve kullanımınız da dikkatle alınarak eko'ya bağlı aidatsız kartlar tanımlanmış olabilir. Bunu müşteri hizmetlerini arayarak, yalnızca kredi kartı bölümüyle ilgili çalışanlara denk gelip sormanız gerekiyor. Bi şasınızı deneyin, konuştuğunuz kişi öyle bir olay yok falan derse telefonu kapatıp tekrar arayın, farklı biriyle konuşmaya çalışın.

• Elinizde Word Eko olduğuna göre hemen müşteri temsilcisini arayabilirsiniz. Sistemde tanımlıysa Ekoya bağlı olarak aidatsız şekilde Gold ya da Platinum kartı alabilirsiniz. Eko asıl kart olarak duruyor, buna bağlı kart veriyorlar. İlk yapılacak iş müşteri temsilcisini arayıp durumu belirtip şansını denemek. Eğer olumsuz olursa ara sıra tekrar aramak gerekiyor. Hatta bazı müşteri temsilcileri bu konudan habersiz olduğu için anında olmaz diyor. Burada önemli olan adınıza sitemde kayıtlı olması. Kayıtlıysa ya da o anda sistemde görünürse anında onaylanıyor.

• @deagle34 @Aydoğan*

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Yarın sabah arayıp şansımı deneyeyim.

Bu arada uygulamayı karıştırıyorum ancak bulamadığımdan soruyorum, mevcut kart aidat ücretini görüntüleyebileceğim bir bölüm var mı acaba? Eko için olmadığından bulamıyor olabilirim ancak eğer olur da Platinum veya Gold onaylanırsa onu da arada bir kontrol etmek isterim. Mümkün müdür, bilginiz var mı acaba?

• Kart aidatını görebilir misiniz bilmiyorum fakat donanımhaber'de bir konuda şöyle bir şey görmüştüm:

Mobil değil, bilgisayardan İnternet Bankacılığı'na girin. Kartlarım menüsünden Puan işlemlerine girince sağ tarafta yıllık ücret butonu var.

Bu menünün amacı kazandığınız puanlarla kart aidatı ödeyebilmeniz fakat dediğim gibi burası geçmiş aidat ücretini mi yoksa gelecek aidat ücretini mi gösteriyor bu konuda bir fikrim yok.

• deagle34 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

Dediğiniz gibi girdiğimde son yansıma tarihi 01.01.1900 görünüyor. Dediğiniz gibi belki geleceğe yönelik olmayabilir ama en azından aidat yansımış mı yansımamış mı bunu ekstreden bağımsız kontrol etmemi sağlar diye düşünüyorum.

Başka konudaki aynı yorumu ben de görmüştüm ama hatırlayamadığım için bulamamıştım. Hatırlattığınız için çok teşekkürler tekrardan.

• @Aydoğan* arkadaşımızdan baya bilgi aldım ben de kartı çıkartırken sağolsun yardımı dokundu. Benim de söyleyebileceğim en önemli detay şu. Yapı Kredi müşteri hizmetlerini arayınca kredi kartı aidat iadesi bölümüne bağlanın. Oradaki temsilciler World Eko karta bağlı aidatsız Gold veya Platinum olayını biliyorlar. Ben de bu yöntemle Platinum kart almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 10 Kasım 2022; 23:2:14 >
  • Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam. Yarın erken saatlerde bağlanmayı deneyeceğim ilgili bölüme. Umarım fazla deneme gerekmeden hemen yardımcı olabilirler.

Edit: Kart aidat iadesi bölümüne bağlandım. İlgili arkadaş olayı anlayıp hemen yardımcı oldu. Sorgulama yaptığında Platinum çıkmadığından Gold istedim. Yardımlar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 11 Kasım 2022; 15:58:10 >
  • Hocam ben de şubeden cıkartırdım ykb world kart şimdi bunu ekokart a çevirebilir miyim mh arayarak?

• takdag90 kullanıcısına yanıt

Çevirebilirsiniz.

• metin0 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, world puanları için almıştım aslında ama ekokartta da worldde olan kampanyalar oluyor mu hocam benzin alışveriş vs

• takdag90 kullanıcısına yanıt

Ek taksit harici hepsi geçerli oluyor.

• Arkadaşlar bende düz mor olan Worldcard var bunu Eko'ya çevirsem sonra Eko'ya bağlı Gold çıkartsam Gold'daki ayrıcalıklar geçerli oluyor mu? Yoksa Eko'ya bağlı olduğu için olmuyor mu deneyen var mı?

• Hygie kullanıcısına yanıt

Olur verirseler kullanabilirsiniz.

• Hygie kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kartınızı ekoya çevirmenize engel herhangi bir durum yok. Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerini arayıp kartınızı ekoya çevirebilirsiniz ancak eko karta bağlı olarak aidatsız gold kart alabileceğinizin hiç bir garantisi yok.

Kartınızı ekoya çevirip bu karta bağlı gold talep edip banka bu şekilde gold kart vermeyebilir. ekoya çevirdikten sonra sadece müşteri hizmetlerini arayarak ekoya bağlı kart alınabilir oda banka verirse. Aksi durumda eko kartınız var diye gold’a başvurup gold alsanız bile aidat her şekilde alınır.

World eko karta bağlı olarak müşteri hizmetleri tarafından ücretsiz oluşturulan world gold kartlar aidatlı gold kartların tüm özelliklerini taşır. Ama dediğim gibi eko kart var diye aidatsız ekoya bağlı gold kart alabilmenin hiçbir garantisi yok maalesef.

• trovin T kullanıcısına yanıt

Normalde başvuruda Gold'u da veriyordu ben aidatı daha az olsun diye normalini seçmiştim. Yarın önce eko sonra yeni kartı bir yapayım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hygie -- 20 Kasım 2022; 21:41:49 >
  • Dostlar bir ay tek çekim de faiz alıyor mu? Eko kullanıyorum,

Bir ay ertelemek istiyorum. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Müşteri hizmetlerine ulaşamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Eko ayrı tutuluyor diye bir şey söylenmemiş ancak her harcama kolay kolay ertelenmiyor. Mesela Hepsiburada, Trendyol ertelenmiyor.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bambi mobilyadan alışveriş yaptım. Tek çekim mobilya aldım. Bir ay ertelesem iyi olur benim içim faizsiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.