Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
46
Favori
144.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende world eko var. E-ticaret, akaryakıt vs. Ne kampanyaları varsa diğerinde world mobilde gözüküyor ve katilabiliyorken eko kartta hiçbiri yok. Bu dediğim bu ay oldu.
    Yapikredi önceden böyle yapmazdı.
    İdefix kampanyası ve onun dışında 1-2 kampanyayı ekoya getirmezdi şimdi hepsini ekodan kaldırmışlar şaka gibi.
    Kısaca kart ucretini ödemiyorsan sana kampanya yok demeye çalışıyorlar. Önümüzdeki ay da böyle yaparlarsa kartımı kapattiracagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenli olarak kredi kartı kullanan biri için 500 civarı kart ücretinden kaçmadan normal kredi kartı daha mantıklı görünüyor bu zamanda.

Çok kullanıyorsanız puanla (puanın da esprisi kalmadı, çok az veriyorlar) ya da kampanyalarla fazlasıyla amorti ediyor.

• Kemal kullanıcısına yanıt

Düzenli kullanınca aidat kesilse bile müşteri hizmetlerini arayıp en azından yarısını iade alabiliyorsunuz kaldı ki tamamını iade ettikleri de oluyor çoğu zaman

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt

Aynen. Vakıf World var bende. Bugüne kadar hiç ücret ödemedim. Hep iptal ettiler. Ki iptal etmeseler de ücretine katlanırım.

• Görüntülü görüşme ile ilk hesap acılısında cıkarttım şimdi 6 taksit olayı güzel çeşitli e ticaret sitelerinde

• MontrealR kullanıcısına yanıt
    İlk kart alımında ya da daha doğrusu kartı ilk açtığınızda zaten 6 ay kart aidatı gelmiyordu. Eko kart değil de başka bir kart da alsaydınız olurdu.

Onun dışında worldün tek avantajı da bu bana göre. Taksit. Puanmış kampanyaymış hak getire. 2000 TL harca 20 TL vereyim tarzında kampanyaları var genelde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Yok puanla işim dostum zaten , taksit için sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.