Şimdi Ara

world*15 tl*bkm express (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

Orijinalden alıntı: icmimar2564

Limangodan 20 tl çek + 15 tl bkm ekspres ındırımı + 15 tl world puan kullanmak ıcın işime yarar urunler bekelemedeyım :D

bende sabah akşam sitedeyim ama bu aralar hiç parlak değil limango

olmuyor o şekilde. benim iadeden gelen 20 tl. çekim vardı. çeki kullanarak bkm sayfasına gidince 15 tl. bkm indirimi olmuyor. çeksiz gidince 15 tl. indiriyor.
    mesela 51 tl.lik alışveriş. ödeme sseçim sayfasına gelince bkm ile yaparsanız 36 tl. ödeyeceksiniz diyor. bkm'yi seçiyorum ama ödeme sayfasında yine 51 tl. çıkıyor..

@nickimsonikimsi daha önce almışsın ama yeniden alacakmış gibi deneyebilir misin? sanırım artık ikisini birden kullanmayı engellemişler

hocam şu an çekim yok. bu aralar sık sık veriyor ama bir saatlik olanlardan. geldiği gibi deneyip size haber veririm oluyorsa. iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

Limangodan 20 tl çek + 15 tl bkm ekspres ındırımı + 15 tl world puan kullanmak ıcın işime yarar urunler bekelemedeyım :D

bu kombinasyonu yapabilir muyuz peki bana sadece 20 tl çek + bkm bile olsa yeter :)

Dedigin sekilde oluyo ben denedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limango'dan alışverişi yaptım, BKM ekspres ile ödeyeceğim diyorum, şifremi vb girip ödemeyi yap diyorum tekrar limango ekranına dönüyor ve telefonuma mesaj geliyor onay kodu diye pakat ödeme tamamlanmıyor? Böyle bir şey yaşayan?
  • Firefox'da yaşadım problemi, IE'de problemsiz halletim...
  • DR da BKM seçenegi çıkmıyor mu ben mi göremiyorum?Deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

DR da BKM seçenegi çıkmıyor mu ben mi göremiyorum?Deneyen var mı?

D&R üye iş yeri değil, yakında üye iş yeri olacak olarak belirtilmiş sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

quote:

bu kombinasyonu yapabilir muyuz peki bana sadece 20 tl çek + bkm bile olsa yeter :)

hocam siz ne zaman alışveriş yaptınız? ben dün akşam ve bugün yeniden denedim. çek ile alışveriş yapınca 15tl bkm indirimini yapmıyor. çeki silip işlem yapınca bkm adımında 15tl. indiriyor.. ben durumu limango'ya da sordum. çek ile sipariş verirseniz bkm 15tl indirimi düşmez dediler..

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

quote:

hocam siz ne zaman alışveriş yaptınız? ben dün akşam ve bugün yeniden denedim. çek ile alışveriş yapınca 15tl bkm indirimini yapmıyor. çeki silip işlem yapınca bkm adımında 15tl. indiriyor.. ben durumu limango'ya da sordum. çek ile sipariş verirseniz bkm 15tl indirimi düşmez dediler..

Ben 3 gün önce denemiştim oluyodu şuan yine denedim olmuyo. Demekki kaldırmışlar o olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 6 Şubat 2013; 21:13:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• altın alabileceğimiz bir internet sitesi yok mu=?
  • var sanalpazar
  • yakala.co'dan yaptım alışverişi BKM express ile. sorun çıkarmadı. Ancak yakala.co World üye işyeri mi onu bilmiyorum. Bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

var sanalpazar

peki 1 gr altın sanalpazarda 103.5 tl..kuyumcunun alım fiyatı nedir? ve de 15 world bkm den..10 tl den kazan kampanyasından world puan gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

quote:

var sanalpazar

peki 1 gr altın sanalpazarda 103.5 tl..kuyumcunun alım fiyatı nedir? ve de 15 world bkm den..10 tl den kazan kampanyasından world puan gelir mi?

sanalpazar.com'da bkm yok henüz.
    15 TL gelmez o yüzden.

kuyumcuda 95'den fln alır ortalama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

quote:

quote:

var sanalpazar

15 TL gelmez o yüzden.

evet şimdi denedim bkm yokmuş..bkm ile altın alabileceğimiz site yok sanırım şuan için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

var sanalpazar

15 TL gelmez o yüzden.

evet şimdi denedim bkm yokmuş..bkm ile altın alabileceğimiz site yok sanırım şuan için.

Malesef yok. Ben bulamadım yani.

• BKM express e sanal kart numarasını tanımlayabiliyor muyuz? Sistem hakkında bilgim olmadığı için soruyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limango uye işyeri mi? World'ün web sitesinde üye işyerlerinde adını bulamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

BKM express e sanal kart numarasını tanımlayabiliyor muyuz? Sistem hakkında bilgim olmadığı için soruyorum..

evet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

var sanalpazar

15 TL gelmez o yüzden.

Malesef yok. Ben bulamadım yani.

sanalpazar ve hızlıal yakında eklenecekler listesinde görünüyor ama ay sonuna kadar eklenir mi bilinmez

• Arkadaşlar 2 farklı World kartı BKM sitesine eklemeye çalışıyorum ama ikisinde de hata veriyor.

Başına gelen var mı bu sorun?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.