Şimdi Ara

world*15 tl*bkm express (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubilayn

quote:

Orijinalden alıntı: resat76

quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Morhipoda World ile ödemeye %20 Çek hediyesi var. BKM expres üzerinden World ile ödeyince çek veriliyor mu acaba ?
    Öyle olursa 150 TL'lik alışveriş

150-%20 avea-%20 Çek HEdiyesi-15 TL BKM =81 TL ye gelir. Birleşip birleşmediğini nasıl öğrenebiliriz ?

Morhipo-BKM bitti diye biliyorum...

BKM şimdi Limangoda...

Ben bugün Bkm ile morhipodan alışveriş yapmak istedim. Şöyle bir hata verdi morhipo ödeme sayfası ''BKM Express ödeme adımında bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.'' Bunu BKM mh ye bildirdim. Araştırıp dönecekler bana.

Siz morhipo'nun bittiğini nerden görüyorsunuz acaba? Bkm' nin anlaşmalı olduğu firmalar kısmında hala morhipo görünüyor.

Morhipo'nun BKM Express ile ödeme seçeneğinde hata var. Bilmiyorum siz karşılaştınız mı? Bkm'yede Morhipo'yada bildirdim alışveriş yapacam ama hala sonuç yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

sanalmarket te kullaniliyor mu bkm?

bkm üye işyerleri burda

https://bkmexpress.com.tr/BKMExpress/footerLinks/memberMerchants.bkm

onu biliyorum da mesela sanalpazar da yazıyor ama ödeme sayfasında bkm yok

''İşyerinin ödeme sayfasında "BKM Express ile Öde" seçeneğini seçin.'' diyor.Ben de Sanalpazar'da bulamadım.

daha başlamamış sanalpazar. yakında yazıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsey102

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

Puan ile yapılan işlemlerden puan kazanımı olmayacaktır.

Puan ile yapılan işlemlerden puan kazanımı olmayacaktır.

bu ibare sıcak olmasını biraz engelliyor.

75 tl lik puanın mı var :)
    Bide bu puanın puanını istiyorsun süpermiş :)
    Sıcak olmaz o zaman ki KAYNAR OLUR :)

Ben şunu sorcam BKM ye WORLD kredi kartını kaydettiremeyen var mı acaba...
    SMS mesajını bir türlü alamadım.
    TLFnum kayıtlı
    3DS e üye olun dediler onuda olduk.(BKM MH den)
    Yine olmazsa mesaj atın dediler yine attık beklemedeyiz :)
    Ne zor işlermiş...

ben yanlış anlamışım.. sitelerdeki hediye çeki ve puan ile yapılan alışverişler olarak düşünmüştüm..75 tl puan nerde gezer..

• bende denedim bkm de hata veriyor
  • limango'da çekiniz varsa, çek ile bkm 15 tl.lik indirim birleşmiyor.. çek ile alışveriş yapıp, ödemeyi bkm'ye yönlendirince 15 indirim düşmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 6 Şubat 2013; 0:19:20 >
  • Morhipo'nun World %20 hediye çeki diğer kampanyalarla birleştirilemez şeklinde bir ifade var.
    Morhipo daha önce de bonus ve world ile çek kampanyası yapmıştı.
    Acaba önceki kampanyada çek kullanarak sipariş veren oldu mu? World veya Bonus hediye çeki kazanılmış mıydı önceki kampanyada?
  • ben bir kaç gün önce limangodan alışveriş yaptm bkm ile. kartım world değil.akbank neo banka kartı bu arada.bkm indirimi ise 50tl ve üzerine geçerli. 10 tl lik çekim vardı örneğin. kargo dahil 60 tl tutan bi alışverişm olmuştu. 10tl düşerek 50ye geldi. bkmden alınca da anında 15 tl düştü. 60 tl lik alışveriş 35e gelmiş oldu. gayet sıcak bi fırsat ama süresi kısıtlı.dolmadan sömürmek lazım
  • morhipo Bkm ile odemede sorun devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

ben bir kaç gün önce limangodan alışveriş yaptm bkm ile. kartım world değil.akbank neo banka kartı bu arada.bkm indirimi ise 50tl ve üzerine geçerli. 10 tl lik çekim vardı örneğin. kargo dahil 60 tl tutan bi alışverişm olmuştu. 10tl düşerek 50ye geldi. bkmden alınca da anında 15 tl düştü. 60 tl lik alışveriş 35e gelmiş oldu. gayet sıcak bi fırsat ama süresi kısıtlı.dolmadan sömürmek lazım

Bende çek ekleyince 15 lira düşmedi. Limango sayfasında düşmüş gösterirken BKM sayfasına gidince 15 TL indirimsiz fiyat geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

ben bir kaç gün önce limangodan alışveriş yaptm bkm ile. kartım world değil.akbank neo banka kartı bu arada.bkm indirimi ise 50tl ve üzerine geçerli. 10 tl lik çekim vardı örneğin. kargo dahil 60 tl tutan bi alışverişm olmuştu. 10tl düşerek 50ye geldi. bkmden alınca da anında 15 tl düştü. 60 tl lik alışveriş 35e gelmiş oldu. gayet sıcak bi fırsat ama süresi kısıtlı.dolmadan sömürmek lazım

Bende çek ekleyince 15 lira düşmedi. Limango sayfasında düşmüş gösterirken BKM sayfasına gidince 15 TL indirimsiz fiyat geldi.

Hocam bir kaç kez denedim aslında ben. Kullandığınız çek limangonun sipariş sayfasında fiyatı düşürürken bkm indirimi en son sayfa olan bkm ödeme sayfasında fiyatı düşürüyor. 50tlyi geçmiş olması gerek ama. bir de dediğim gibi benimki world kart değil. belki durumu etkiliyordur

• nickimsonikimsi hocam ben dün 90 liralık üründe denedim, limango 10 lirada çek vermişti. Kargo dahil 87 lira gibi bir fiyat vardı, BKM sayfasına gittiğimde çıkan tutarda aynıydı. Sonra deneme amacıyla çeksiz gittim, tutar 82 liraya düştü. Belki anlık çeklere önlem almışlardır bilmiyorum, BKM'ye axess tanıtmıştım hala world tanıtmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

nickimsonikimsi hocam ben dün 90 liralık üründe denedim, limango 10 lirada çek vermişti. Kargo dahil 87 lira gibi bir fiyat vardı, BKM sayfasına gittiğimde çıkan tutarda aynıydı. Sonra deneme amacıyla çeksiz gittim, tutar 82 liraya düştü. Belki anlık çeklere önlem almışlardır bilmiyorum, BKM'ye axess tanıtmıştım hala world tanıtmadım.

hocam doğru belki o anlık çekler vs.etkiliyordur. zaten kargo çeki varken diğer çekleri kullandırmıyor vs. bende diğerlerinde de deneyip tam sağlıklı bi bilgi elde edemiyorum. kredi kartım olmadığı için sadece limango 3d secure olan banka kartı ödemelerini kabul ediyor. belki morhipoda vs. yaşamazsınız bu sıkıntıyı

• world den aynı zamanda 15 tl puan için bkm dusutukten sonra 75 tl olacak buna dikkat edin.yani kargo dahil 90 tl minumum bir sey almak lazım.
  • Dün ve bugün BKM ödeme hatasıyla ilgili Morhipo'yu soru yağmuruna tutmuştum. Sanırım amacıma ulaştım şu anda kapalı morhipo
  • Limangodan 20 tl çek + 15 tl bkm ekspres ındırımı + 15 tl world puan kullanmak ıcın işime yarar urunler bekelemedeyım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: icmimar2564

Limangodan 20 tl çek + 15 tl bkm ekspres ındırımı + 15 tl world puan kullanmak ıcın işime yarar urunler bekelemedeyım :D

bende sabah akşam sitedeyim ama bu aralar hiç parlak değil limango
  • quote:

Limangodan 20 tl çek + 15 tl bkm ekspres ındırımı + 15 tl world puan kullanmak ıcın işime yarar urunler bekelemedeyım :D

bu kombinasyonu yapabilir muyuz peki bana sadece 20 tl çek + bkm bile olsa yeter :)
  • Limangodan BKM express üzerinden 100 TL lik alışveriş ile hem facebook sevgililer günü kampanyasının bir harcaması hem de BKM express kampanyasına katılmış olur muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

olmuyor o şekilde. benim iadeden gelen 20 tl. çekim vardı. çeki kullanarak bkm sayfasına gidince 15 tl. bkm indirimi olmuyor. çeksiz gidince 15 tl. indiriyor.
    mesela 51 tl.lik alışveriş. ödeme sseçim sayfasına gelince bkm ile yaparsanız 36 tl. ödeyeceksiniz diyor. bkm'yi seçiyorum ama ödeme sayfasında yine 51 tl. çıkıyor..

@nickimsonikimsi daha önce almışsın ama yeniden alacakmış gibi deneyebilir misin? sanırım artık ikisini birden kullanmayı engellemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

quote:

olmuyor o şekilde. benim iadeden gelen 20 tl. çekim vardı. çeki kullanarak bkm sayfasına gidince 15 tl. bkm indirimi olmuyor. çeksiz gidince 15 tl. indiriyor.
    mesela 51 tl.lik alışveriş. ödeme sseçim sayfasına gelince bkm ile yaparsanız 36 tl. ödeyeceksiniz diyor. bkm'yi seçiyorum ama ödeme sayfasında yine 51 tl. çıkıyor..

@nickimsonikimsi daha önce almışsın ama yeniden alacakmış gibi deneyebilir misin? sanırım artık ikisini birden kullanmayı engellemişler

limangoda gerçekten bı kaç gundur takıp ettıgım kadarı ıle pek güzel urunler olmadı.

lımangoda denemedım ama aynı durum morhipoda oluyordu çek + bkm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.