Şimdi Ara

Wordpress Tema Düzenleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wordpressde tam aradığım temayı buldum ama bir sorunum var. küçük bir değişiklik yapmak istiyorum. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

tasarımdan resim:

anasayfada sadece son yazılar görünüyor, sidebar alanı yok.

iç sayfalarda ise içeriğin yanında sidebar mevcut.

Wordpress Tema Düzenleme

Wordpress Tema Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500 Liralık Banknot -- 15 Mart 2014; 17:37:47 >

• uppp
  • konu up
  • Hangi template de değişiklik olacak?

Site.com/wp-admin giriş yap ordan temalarda şablonlar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam

Ayrıca konu yanlış yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefesini degistirticen

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    temanın anasayfasında yandaki sidebar yok. sadece son paylaşılan konular sıralı. ama konuya girince yazının kenarında sidebar var. heryerde index.phpye sidebar kodu ekle yazıyor ama kod da ekli. nedense görünmüyor. aslında temanın tasarımı bu ama değiştirmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eairst

temanın anasayfasında yandaki sidebar yok. sadece son paylaşılan konular sıralı. ama konuya girince yazının kenarında sidebar var. heryerde index.phpye sidebar kodu ekle yazıyor ama kod da ekli. nedense görünmüyor. aslında temanın tasarımı bu ama değiştirmek istiyorum.

Tasarımda kod varsa onu görünmez kilan başka bir kod mu var dikkat et eğer yoksa tasarım kodlarini gözden gecir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wordpress tema
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Tasarımda kod varsa onu görünmez kilan başka bir kod mu var dikkat et eğer yoksa tasarım kodlarini gözden gecir

görünmez kılan kod ben de aradım ama bulamadım. anasayfa tasarımıda sidebara musait değil yan taraflar son konularla donu. yani sidebarı direkt eklesem de stil bozulacak. işi bilen birine ihtiyacım var düzeltmek için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

görünmez kılan kod ben de aradım ama bulamadım. anasayfa tasarımıda sidebara musait değil yan taraflar son konularla donu. yani sidebarı direkt eklesem de stil bozulacak. işi bilen birine ihtiyacım var düzeltmek için

Tasarimi fotoğraf olarak koy belki bilen biri yardim eder ben etmek isterdim.ama pek becerikli degilim

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    koydum şimdi resimleri iyi fikirmiş

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
  • konu güncel
  • bilgisi olan yok mu
  • uppp
  • peki paneldn baktin mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    kastınız temanın panel ayarımı? eğer oysa baktım. anasayfada sidebar göster gizle gibi birşey yok.
  • index.php içine sidebar.php include edilmiş mi ona bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    konuda fazla bilgim olmadıgından ne dediğinizi tam anlayamadım. ama index.php içerisindeki tek sidebarla alakalı kod: <?php get_sidebar(); ?>
  • quote:

kastınız temanın panel ayarımı? eğer oysa baktım. anasayfada sidebar göster gizle gibi birşey yok.

hayir pmden site ve panel bilgilerini atsana bi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.