Bildirim
Wordpress Tema Düzenleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uppp -
konu up -
Hangi template de değişiklik olacak?
Site.com/wp-admin giriş yap ordan temalarda şablonlar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
Ayrıca konu yanlış yerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nefesini degistirticen
temanın anasayfasında yandaki sidebar yok. sadece son paylaşılan konular sıralı. ama konuya girince yazının kenarında sidebar var. heryerde index.phpye sidebar kodu ekle yazıyor ama kod da ekli. nedense görünmüyor. aslında temanın tasarımı bu ama değiştirmek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eairst
temanın anasayfasında yandaki sidebar yok. sadece son paylaşılan konular sıralı. ama konuya girince yazının kenarında sidebar var. heryerde index.phpye sidebar kodu ekle yazıyor ama kod da ekli. nedense görünmüyor. aslında temanın tasarımı bu ama değiştirmek istiyorum.
Tasarımda kod varsa onu görünmez kilan başka bir kod mu var dikkat et eğer yoksa tasarım kodlarini gözden gecir
quote:
Orijinalden alıntı: Gktupc
quote:
temanın anasayfasında yandaki sidebar yok. sadece son paylaşılan konular sıralı. ama konuya girince yazının kenarında sidebar var. heryerde index.phpye sidebar kodu ekle yazıyor ama kod da ekli. nedense görünmüyor. aslında temanın tasarımı bu ama değiştirmek istiyorum.
Tasarımda kod varsa onu görünmez kilan başka bir kod mu var dikkat et eğer yoksa tasarım kodlarini gözden gecir
görünmez kılan kod ben de aradım ama bulamadım. anasayfa tasarımıda sidebara musait değil yan taraflar son konularla donu. yani sidebarı direkt eklesem de stil bozulacak. işi bilen birine ihtiyacım var düzeltmek için
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gktupc
quote:
görünmez kılan kod ben de aradım ama bulamadım. anasayfa tasarımıda sidebara musait değil yan taraflar son konularla donu. yani sidebarı direkt eklesem de stil bozulacak. işi bilen birine ihtiyacım var düzeltmek için
Tasarimi fotoğraf olarak koy belki bilen biri yardim eder ben etmek isterdim.ama pek becerikli degilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
koydum şimdi resimleri iyi fikirmiş
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim -
konu güncel -
bilgisi olan yok mu -
uppp -
peki paneldn baktin mi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kastınız temanın panel ayarımı? eğer oysa baktım. anasayfada sidebar göster gizle gibi birşey yok. -
index.php içine sidebar.php include edilmiş mi ona bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konuda fazla bilgim olmadıgından ne dediğinizi tam anlayamadım. ama index.php içerisindeki tek sidebarla alakalı kod: <?php get_sidebar(); ?> -
quote:
kastınız temanın panel ayarımı? eğer oysa baktım. anasayfada sidebar göster gizle gibi birşey yok.
hayir pmden site ve panel bilgilerini atsana bi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X