Şimdi Ara

Woops tarifesine geçtim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah itibariyle hattım açıldı.Nete hiç bağlanmıyor.Ayrıca 5000 mesajı da 3-5 tane denedim.Mesajlar en erken yarım saat ile 1 saat içinde ulaşıyor.3G de şehir merkezinde olmama rağmen hiç çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 16 Şubat 2014; 23:24:13 >

• x15 kullanıcısına yanıt
    3g'yi açtınız mı? 3G yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndererek kayıt olabilirsiniz.
  • Evet tüm işlemleri yaptım.
  • Yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterneti falan anladımda, şu mesajın geç ulaşması olayını anlamakta güçlük çekiyorum.
    Avea değil PTTCell kullanıyorum ve Turkcell'e mesaj gönderdiğimde 3-5 saniye sonra gidiyor.
    Nasıl 1 saat sürebilir ki?
  • Ayarlardan mobil ağlara girip ağ modunu wcdma gsm yi seç 3gyi işaretle farkı gör aynı sorunu bnde yaşıyordum bunu yapınca düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online işlemlere girip gprs veri bağlantısını aktif etmen gerekli. ilk açılışta veya TL bitiminde kapanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

İnterneti falan anladımda, şu mesajın geç ulaşması olayını anlamakta güçlük çekiyorum.
    Avea değil PTTCell kullanıyorum ve Turkcell'e mesaj gönderdiğimde 3-5 saniye sonra gidiyor.
    Nasıl 1 saat sürebilir ki?

Ben de bimcell den geçtim.Bimcell kullanırken böyle bir sorun yoktu.Bu arada bimcell pttcell ikisi de aveanın alt yapısını kullanıyor.
    Benim woops a dönersek Şu an mesajlar hiç gitmiyor bir süre gönderiliyor diyor ardından ünlem işareti çıkıyor.İleti gönderilemedi diyor.İnternet de mobil ağlardan ağ modu GSM/WCDMA (otomatik mod seçili) yalnızca wcdma yı seçsem de değişen birşey olmuyor.Veri bağlantısını açtığımda üst köşede bazen H (HSDPA) çıkıyor bazen de E ancak nete girmiyor maalesef.

Bu arada sorunun kesin olarak aveadan kayanklandığını tespit ettim.Hattımı başka bir telefona taktım.Diğer telefondaki sorunsuz çalışan hattı da benim tele yerleştirdim.
    Sonuçta beceriksizlerin bir hattı doğru düzgün açmayı başaramadıklarını anladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.