Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsapRocky

Dc nasil kazanirim oylama nasil yapilir beceremedim

DC için şöyle yapmanız gerekmektedir ; World of Metin 2 Gameforge sunucuları gibi kayıt esnasında üyelik aktivasyon işlemi gerektirmemektedir. Bu sebepten dolayı dc sistemi için ilk baş üyelik aktivasyonu sağlamanız gerekmektedir.Sonrasında tarayıcıdan girdiğinize dair başka bir onay isteyecektir, onu da hotmail hesabınıza gelen kod aracılığı ile onaylarınız. 12 saatte bir 2 dc veren oylamaya vermeniz daha mantıklı olur. Şöyle ki; robot olmadığınızı anlamak için önünüze bir test gelecektir, onu yapınız ve vote tuşuna basınız. Yaşasın gelecek olanlar Dc'ler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit strike m10 g olmasina 9 sb kaldi. Taichi bugün g1 oldu artik yavas yavas 3Pye baslama zamani TurkishPower klani olarak hergün büyüyoruz aktif bi klan gelmek isteyenler oyun icinden veya buradan ulasabilir...
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Edit: taichi g2 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGogol -- 16 Eylül 2015; 5:45:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGogol

Spirit strike m10 g olmasina 9 sb kaldi. Taichi bugün g1 oldu artik yavas yavas 3Pye baslama zamani TurkishPower klani olarak hergün büyüyoruz aktif bi klan gelmek isteyenler oyun icinden veya buradan ulasabilir...

Edit: taichi g2 oldu

Clash of clan oynuyor musun?

• beyler aşşagıdaki iteme pazarda rastladım sizce fiyatı uygunmudur hatta pazarlıkla 35 bile çekebilirim. kullanacagım kolye bu olacagı için sormak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.
  • fthasln F kullanıcısına yanıt
    hayir hocam oynamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcahtsahn

beyler aşşagıdaki iteme pazarda rastladım sizce fiyatı uygunmudur hatta pazarlıkla 35 bile çekebilirim. kullanacagım kolye bu olacagı için sormak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.

uzun zamandır oynamıyorum ama kazıklanma diye yazayım dedim. temizleri 8kk ediyor onların

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• millet metne ks atıyor kardeşim ne bu ya

• aslında biliyorumda birader yani ne bileyim şimdi arttırmalar geçmiyecek kutsama küresi geçmeyecek efsun atacan 1.5k / 2k hp gelmeyecek temiz abanoz aldım aynısı geldi başıma bunuda o yüzden sordum yinede eyv.

• Arkadaşlar, elimde 100 m gibi bir para var. Sizce bu parayla book day için 100k'dan 1000 adet kitap almalı mıyım ? Alırsam ortalama ne tür bir hasılat elde ederim ? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar, elimde 100 m gibi bir para var. Sizce bu parayla book day için 100k'dan 1000 adet kitap almalı mıyım ? Alırsam ortalama ne tür bir hasılat elde ederim ? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar oyuna yeni başladım adım Lackus kırmızı bayraktayım eklerseniz sevinirim,beraber oynayalım.
  • metne ks atyorlar ya
  • Coldy hala oynuyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: SivHD00

Coldy hala oynuyor musun?

Hayır, bıraktım maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 20 Eylül 2015; 18:16:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 m param var balıkçık yapıyorum inciler tam olarak ne kadar CivilEngineer

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

quote:

Tekrar baslamayi planliyordum neden bıraktın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

quote:

Tekrar baslamayi planliyordum neden bıraktın?

Satilmayi bekleyen onlarca item var. Ara sira girip afk birakiyorum. Yaklasik 20 tane item var 2-3t lik, hepsini satinca savascimi dizecegim. Tam olarak birakmadim yani.

• Sağlam Server Mavide Olan Varsa Söylesin :D
  • Şu anda daha düşük level olduğunuzdan ve yeni oyuncu olduğunuzdan oyun size aşırı adaletli gibi gelebilir ama bazı sıkıntıları var özellikle pvp sisteminde.

En büyük kötü yanı nerdeyse her 6 ayda bir bir karakter aşırı güçlü yapılıyor insanlarda bunu görüp o karaktere yöneliyor bazıları hazırda olan itemlerini satıp bazıları gerçek para harcayarak o karakteri yapıyorlar ama bir 6 ay sonra başka bir karakter güçleniyo önceden güçlü olan karakter sözde dengeleme adı altında aşırı güçsüzleştiriliyo ve hali hazırda o karakteri yapmış olan oyuncular pvplerden eskisi gibi zevk alamayıp ya oyunu bırakıyor yada güçlü olan çardan yapıp devam ediyor.
    Ben şahsen 3 yıllık oyuncuyum başladığımdan beri büyülü silah oynuyorum ama ben bile artık sıkıldım bu dengesizlikten çünkü daha biyoloğunu bitirmemiş bi zihinsel veya ninja karşıma çıkıp beni zorluyor.Karşımdaki adamdan büyük ihtimalle çok daha iyi itemlerim var + biyologlarım bitik ama adam nerdeyse beni kesecek hani biyologlarını bitirmiş olsa tüm skillerini attığında ölücem.Bu işte yüksek level oyuncuların canını sıkan durum arkadaşlar yani oyuna geldiğinizde neden bu oyunda nation war dışında hiç savaş yok demeyin çünkü eski oyunculardan çok az kişi kaldı.
    Sizden sadece şu savaşı izlemenizi ve eskiden oyundan nasıl zevk aldığımızı görmenizi istiyorum.Her akşam toplanıp savaşırdık bazen dargınlıklar olurdu bazen kavgalar olurdu ama o bayraklar arası savaşlar o kadar zevkli olurdu ki en aşağı 2-3 saat sürerdi.Şimdi ise boş boş şehirde durup arada boss filan kesip skypeda eski günleri yad ediyoruz.

Bu arada konuyu çok güzel hazırlamışsın dostum tebrik ederim zamanında bende bi konu açmıştım neden tutmadığını anladım şimdi

Saygılar... Fumetsu-CengizKhan

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.