Bildirim
World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (47. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
8 m harcayarak +8 dpa bastim yine +9 a yemiyor :D Bugün + basma şansım çok yüksek +9 demir kask ta bastım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhnylmz71
8 m harcayarak +8 dpa bastim yine +9 a yemiyor :D Bugün + basma şansım çok yüksek +9 demir kask ta bastım :D
Aman yere atmada nasi şansın varsa merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SivHD00
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhnylmz71
8 m harcayarak +8 dpa bastim yine +9 a yemiyor :D Bugün + basma şansım çok yüksek +9 demir kask ta bastım :D
Aman yere atmada nasi şansın varsa merak ettim
Nerde gereksiz fikirler varsa yapıyorum bundan sonra yere atmam :D -
Sende olmasan gülemicez bu konuda -
Kutsama ilemi basiyorsun hocam nasıl yapiyorsunuz
Yaşlı kadına gidip şansımı soruyorum ondan sonra +6 ya kadar demircide basıyorum ondan sonrası kutsama ile basıyorum -
-
Satılıyor zırh satıcısında
quote:
Orijinalden alıntı: Doom.
quote:
Orijinalden alıntı: Doom.
Teşekkürler
3. ile aramda sadece 4 metin var, onu da geçerim bugün
3. yü de geçtik, sıra 2.likte
valla helal olsun
ben 9 10 filan öyle bişeyimdir büyük ihtimal pazartesi oynayamadım
haftaya ilk 5 kesin girerim gibime geliyor evde nolife takılıyorum XD
-
@black37
Hoşgeldin kardes, Singapur'daki ortamın daha canlısını burada bulabileceğine emin olabilirsinLoncaya gelmek istersen bir pm uzağındayım.
@momenty
Teşekkür ederim -
@SivHD00 red map2'nin her yeri,
@Barkside Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek başima at zirhlamam lazim bir taktik verebilecek varmi ? Mavi bayragim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
Tek başima at zirhlamam lazim bir taktik verebilecek varmi ? Mavi bayragim.
Yilan vadisi girişin az ilerisinde 5dkda metin spawnlaniyor onların okçularını kesersin.
Gelişim günlüğü tutmaya karar verdim, fikirlerinizi de bekliyorum;
+66kk'lık pazarda satılacak itemler mevcut.
enchanted blade m5
enchanted armour m6
bookday'e kadar skillere pek yüklenmeyi düşünmüyorum
2k HP'li ayakkabiyi 2kk'ya aldım, kolyeyi de imhada düşürdüm diye hatırlıyorum. Şimdilik idare ediyor.
Skiller G olana kadar 42. seviyede kalmayı düşünüyorum.
Genelde ticaret yapıyorum çünkü metine arada girip cs 1.6 oynuyorum.
Ara sıra 45'lik metin farmı yapıyorum.
Ork dişi 7 tane kaldı.
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar, fırsat buldukça günlük güncelleme yapacağım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behzatche. -- 25 Temmuz 2015; 1:48:57 >
-
-Skillerin başlama zamanına göre iyi gelişmiş, dediğin gibi evente kadar durabilir.
-Küpe beni değiştirin diye yalvarıyor, +10 zekâ veren fiyatı 3kk civarında olan +9 altın küpe vuruşunu artırır ama bu karar tamamen opsiyonel çünkü +9 bir abanoz küpe de en az onun kadar iyi iş yapar.Hp de cabası.Diğer itemlarının kask, kalkan ve silah hariç(kalkana sersemlik gelmesi bakımından 1 changer atılabilir) idarelik olduğu belli, ileride bunları değiştirir ve seviyene uygun +9 itemlarla envarterini yenilersin.
-Ticarete yönelmen mantıklı zira bu levelda çok metin kesebilmek pek mümkün değil çünkü map2 desek sadece 35 metnine hitap edebilirsin, o yüzden alternatif olarak akla ilk olarak vadi ve çöl geliyor; sıkıldığın zamanda bir çemberi oluşturan vadi metinlerinde veya snakefield'da 45 metni farmı yapabilirsin.
-Biyologlar ilk seviyelerde pek sırıtmasa da ileriki seviyelerde önemi ortaya çıkıyor, şimdiden yapmakta fayda görüyorum.2 saatte 1 500k'lık Ork Dişi'ni vermek seni zorlamaz sanıyorum.
-
-
zırh satıcısında yok nerede bulabilirim -
Yanlış yazmışım pardon. Demirciye git 2. Seçeneğe tıkla orada demirci shop var. Oradan temin edebilirsin.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim, ilk iş olarak şu küpeyi düzelteyim. Ork dişini sık sık vermeye çalışıyorum da o konuda biraz şanssızım. Kalkani ilk defa efsunlayip, değiştirme attığımda sersemlik gelmişti fakat neden int. gelmesin diyerek 6-7 değiştirme daha atmam sonucunda bu halde.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X