Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisi bana vurduğunda ne hareket edebiliyorum ne pot basabiliyorum karakter sabit hiç birşey yapmadan duruyor sizdede oluyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

3. yü de geçtik, sıra 2.likte
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Mission completed
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Hedef:2000-3000 bk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 25 Temmuz 2015; 15:52:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Doom. D kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederimSuramin göğsü gerile gerile oynayabilirim artık.
  • 50 metinle peşindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni başladım kırmızı bayrak hangi lonca var
  • onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    TurkSoldiers loncamız var, bekleriz
  • Merhaba Arkadaşlar; Ben korkusuz08,

Bügun oyuna girmeye çalışırken hesabınız engellendi yazısını gördüm! Hotmaile baktım; hack kullanmaktan süresiz ban yemişim. Ben hack'in ( H )' sini bile kullanmadım. Bu GMler neyin kafasını yaşıyor. Ayıptır, bunca emeğim var. Beni yalandan yanlış yere neden banladılar ne yapmalıyım. Bana bi kanıt göstersinler başım üstüne. Hack kullanmaya teşebbüs bile etmedim. Yazıklar olsun bu GMlere. Pain yardım edersen sevinirim yoksa oyuna elveda dicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olvidohho08 -- 25 Temmuz 2015; 19:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olvidohho08

Merhaba Arkadaşlar; Ben korkusuz08,

Bügun oyuna girmeye çalışırken hesabınız engellendi yazısını gördüm! Hotmaile baktım; hack kullanmaktan süresiz ban yemişim. Ben hack'in ( H )' sini bile kullanmadım. Bu GMler neyin kafasını yaşıyor. Ayıptır, bunca emeğim var. Beni yalandan yanlış yere neden banladılar ne yapmalıyım. Bana bi kanıt göstersinler başım üstüne. Hack kullanmaya teşebbüs bile etmedim. Yazıklar olsun bu GMlere. Pain yardım edersen sevinirim yoksa oyuna elveda dicem.

Ticket at hocam, haksizlik yapacaklarini sanmam

• Painkillere yardım et dedik; özelden mesaj atıyor: Sa, senin hack kullanacağı aklımın ucundan geçmezdi ama kullanmışsın işte...support@wom2.org'a mail at açıklarlar...
    Diyorumki hile kullanmadım teşşebüs dahi etmedim. Anlatabiliryor muyum? Yarım ingilizcemle mail attım. Bakalım dönüş ne olcak.
  • hırsızın eldiveninin metnin sonunda mı yoksa başlarken mi kullanıyorsunuz.?
  • Mail atmanın yanı sıra [GM]Benevolence(doğru mu yazdım bilmiyorum) ile de konuş, eğer hile kullanmadığını söylüyorsan elbet banın açılacaktır.
    @furator Metinin sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 25 Temmuz 2015; 21:53:24 >
  • Oyuna girmiyor?
    Not : oyunu bırakan 35 level zırhlı ati olan pm atsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 25 Temmuz 2015; 22:00:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam at zırhlama görevini yapıyordum oyun gitti ya şansa bak .
  • Bu [GM] Benevolence ne zaman açık olur? Oturup adamımı beklicez. Zaten beni neden banladı diye sormak için can atıyorum. Amacı neydi öğremsemde içim rahat etse. Uğraştığımız işlere bak ya.
  • quote:

Bu [GM] Benevolence ne zaman açık olur? Oturup adamımı beklicez. Zaten beni neden banladı diye sormak için can atıyorum. Amacı neydi öğremsemde içim rahat etse. Uğraştığımız işlere bak ya.

Kardeşim neden ban yedin kaç leveldin :(
  • Hack kullanıyormuşum haberim yok :) 35 lv ama 2 aydır o charı kasıyorum m6 skiller itemleride dizdim sayılır. Tüm itemlerde o chardaydı :( Bakalım Türk GM açabilirse bi konuşalım derdi neymiş. GM olmuş oyuna ayda bir giriyor. Bir GM Sürekli açık olmalı arkadaş eğer olmuyorsa GM olmasın.
  • quote:

Hack kullanıyormuşum haberim yok :) 35 lv ama 2 aydır o charı kasıyorum m6 skiller itemleride dizdim sayılır. Tüm itemlerde o chardaydı :( Bakalım Türk GM açabilirse bi konuşalım derdi neymiş. GM olmuş oyuna ayda bir giriyor. Bir GM Sürekli açık olmalı arkadaş eğer olmuyorsa GM olmasın.

günde 15 saat oynayan biri olarak rahatlıkla hakederek ban yediğini dile getirmeden edemicem bu serverda yanlış olmaz şu ana kadar görmedim göreceğimide sanmıyorum kusura bakma hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

quote:

Bu [GM] Benevolence ne zaman açık olur? Oturup adamımı beklicez. Zaten beni neden banladı diye sormak için can atıyorum. Amacı neydi öğremsemde içim rahat etse. Uğraştığımız işlere bak ya.

Kardeşim neden ban yedin kaç leveldin :(

Hocam loncaya katıldınız mı, pm'den nickinizi verirmisiniz? Gelmek isterseniz alalım

• olvidohho08 kullanıcısına yanıt
    [GM]Benevolence açık şu an.

• Bazı arkadaşlar hak ettiğimi düşünmüş. İlk olarak charım açıldı. Sistemde oluşan bir istisnai bir hata yüzünden ban yemişim. Tabi şimdi burda herkez herkezi tanımıyor. Ondan dolayı önyargılı konuşmalar olabilir. Ama neticede bir yanlışlık yapılmış ve ben hile kullanmadım.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.