Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yibudak

quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

kırmızıda şaman açıp onu bufflasam beni kasacak varmı

Ben kasarim. Hadi olmadi ch0x muhtar falan beraber kasiliriz

Aminoasit sendin heralde ben panda. Abi nasıl level kasiyonuz bi ninja kasiyim dedim kaldı 37de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tetration kullanıcısına yanıt
    Blokla geç. Mesajlarını okumakla zaman kaybetme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu durdurma hatası alıyorum. Hiç sizde oldu mu acaba? Var mı çözüm tavsiyesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyMustang

Herkez gunu sonucu atmıs bende atıyım herşeyi sildim tekrar başladım.1 günde bu hale geldi hesap.
    Şuan:
    +6 FMS 16 average
    +5 Mortal Plate
    +5 Iron Helm
    +6 Bamboo Shoes
    +7 Copper Bracelet
    +8 Battle Shield
    +5 Copper Earings
    +6 Wooden Necklace
    M1 AOS
    Level 2 At
    Hedef:
    Gun sonunda +9 yada +8 Silver Bracelet.
    At seviye 5
    Pentagon +8 yada +7

Vay be

+9 Fms 30 average +4 penetration
    +9 Tiger plate
    +9 Pentagon
    +9 Silver Bracelet
    +7 ebony earring
    +7 ebony necklace
    kaskim yok yaktim :c
    At zirhlandi

Hedef:
    +9 ebony earring
    +9 ebony necklace
    +9 Iron helm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibudak

quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

kırmızıda şaman açıp onu bufflasam beni kasacak varmı

Ben kasarim. Hadi olmadi ch0x muhtar falan beraber kasiliriz

Hocam ben bu saatlerde yatiyorum 1,2 gibi kalkiyorum nasil kasilicaz 30 oldum buarada

• Kamyoncu da dün gece banlandı...Şimdi anlıyorum neden doğru adımlar attığımızı, eğer ben Kamyoncu'yu 2 gün önce loncadan atmasaydım loncamızdan biri hile kullanmış olacaktı ve bu utançla oyuna devam edecektik.Şimdi ise verdiğim bu karardan ötürü mutluyum, mutluyuz.Hile zihniyetinin loncaya adımını dahi atmaması için bana yardım edeceğinizi umuyorum, lütfen böyle bir olayla karşılaşırsanız bana özelden bildirin.
  • İşte bu yüzden bu serverı seviyorum. Adamların ilgisi , alakası çok fazla
    GM hemen yanına çekti , verdi itemi :)
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Blokla geç. Mesajlarını okumakla zaman kaybetme.

Kardeşim Metin2 oynuyor musun? Seni LoL forumunda da gördüm. Bu PvP de oynuyorsan anlaşıp beraber oynayalım istiyosan? Yardım edebilir misin?
  • Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Dostum sana da söylüyorum, herkese söylüyorum şu troll'ü bloklayın. Kendini bilmezin teki, ne dediğine bakma sen.

İkinci olarak evet hem LoL hem WoM2 hem CS:GO oynuyorum. Yardımdan kastın item, para ise kusura bakma, kimseye yardım yapmıyoruz. Ama oyunda nasıl para kasarım, nasıl item yaparım, nasıl güçlenirim gibi ise buyur, kapımız açık. Kısacası balık vermiyoruz, balık tutmayı öğretiyoruz. Şu an dh'nin loncası TurkSoldiers. Oyuna başlarsan seni de alırız loncaya, çok iyi ortam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 23 Temmuz 2015; 15:58:31 >
  • Bende başlamayı düşünüyorum. Hangi serverdasınız ? Dilenmek için değil ..

Edit: Server derken hangi bayrak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 23 Temmuz 2015; 17:14:28 >
  • Hocam siz o troll'e bakmayın, yeni gelenleri oyundan soğutmaya çalışıyor işte yok dilenmek yok hileymiş falan filan.

Kırmızı bayraktayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Hocam siz o troll'e bakmayın, yeni gelenleri oyundan soğutmaya çalışıyor işte yok dilenmek yok hileymiş falan filan.

Kırmızı bayraktayız.

Nick neydi senin :)

• Kısa sürece güzel bir başarı, tebrik ederim

Ayrıca Levs nickli çocuğun yazılarını hâlâ umursayanları görünce üzülüyorum gerçekten.Daha bu oyunda bundan sonra 1 level hesap bile açamayacak bir çocuktan bahsediyoruz, yazsın yazsın dursun ve konuyu up'lasın, lütfen ama...
  • Top Farmers'ta ilk 5'e giren TurkSoldiers loncamızın üyesi Coldy'i tebrik ediyorum

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 23 Temmuz 2015; 18:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Top Farmers'ta ilk 5'e giren TurkSoldiers loncamızın üyesi Coldy'i tebrik ediyorum

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Teşekkürler
    3. ile aramda sadece 4 metin var, onu da geçerim bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 23 Temmuz 2015; 18:06:07 >

• Nickim Coldy, ama pm kapalı oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 23 Temmuz 2015; 18:07:32 >
  • Kutsama ile +9 ejder plakami bassam yoksa hazır mı alsam arkadaşlar 28 m param var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnylmz71

Kutsama ile +9 ejder plakami bassam yoksa hazır mı alsam arkadaşlar 28 m param var

Hazır efsunlu 40me falan bulursun. O parayada +9 basmak zor gerçi şans işi efsunlar falan derken sana 45-50mi bulur. Hatta taşlar falan da var biriktir bence.

45de farm yapmak sıkıntı acaba 35 yeni acip ati mi zirhlasam? Diğerini de zihinsele çeviririm ama bilemedim şimdi.
  • Hocam level 41 oldu bende geçtim zihinsele yüksek level metinleri çok rahat kesiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnylmz71

Hocam level 41 oldu bende geçtim zihinsele yüksek level metinleri çok rahat kesiyorum artık

Metin kesmek değil sıkıntı çok dolu yilanvadisi

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.