Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk olarak ne yalan söyleyeyim madem hile kullanmadığı halde banlanıyorsa, diğer oyuncuların hesabı niye banlanmıyor diye düşünmüştüm ama yanılmışım/yanılmışız. Demek her an ben de ban yiyebilirim hile kullanmadığım halde? Neyse yanlış anlaşılma giderilebiliyorsa sorun yok fakat hiç hoş bir durum değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olvidohho08

Bazı arkadaşlar hak ettiğimi düşünmüş. İlk olarak charım açıldı. Sistemde oluşan bir istisnai bir hata yüzünden ban yemişim. Tabi şimdi burda herkez herkezi tanımıyor. Ondan dolayı önyargılı konuşmalar olabilir. Ama neticede bir yanlışlık yapılmış ve ben hile kullanmadım.

Yukarida belirttiğim gibi cok fazla oyundayim hic karsilasmadim açan banini ben ne gördüysem onu belirttim imali konuşup aklinca ders vermeye çalişman komik
    Dedigim gibi ban atiyorlarsa sevebi vardir
    Edit:imla hatalarim olabilir telefondayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 26 Temmuz 2015; 2:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

quote:

Orijinalden alıntı: olvidohho08

Bazı arkadaşlar hak ettiğimi düşünmüş. İlk olarak charım açıldı. Sistemde oluşan bir istisnai bir hata yüzünden ban yemişim. Tabi şimdi burda herkez herkezi tanımıyor. Ondan dolayı önyargılı konuşmalar olabilir. Ama neticede bir yanlışlık yapılmış ve ben hile kullanmadım.

Yukarida belirttiğim gibi cok fazla oyundayim hic karsilasmadim açan banini ben ne gördüysem onu belirttim imali konuşup aklinca ders vermeye çalişman komik
    Dedigim gibi ban atiyorlarsa sevebi vardir
    Edit:imla hatalarim olabilir telefondayim

Arkadasi oyunun başından beri tanıyorum hile kullanmayacağını biliyordum. Bu kadar çok üstüne gidilmemeli bu olayın her oyunda olma ihtimali var maalesef :(

• Grand zilleri çalarken derinden,
    Selama dursun bazı eller, bir güç doğuyor tepeden.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Oyunda Behzat isimli player kadar terbiyesiz birisi görmedim ayıp küfür etmesi terbiyesiz herif
  • Enchanted blade m6, armour m7 oldu
    +9 temiz abonoz aldim
    Kalkana 4 efsun attim hala çöp
    Dün pet aldım şuan 24. seviyede metin keserken o da kasılıyor

@ogzhnylmz71 "show"unu yaptın yol alabilirsin ;)
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• Behzatche. B kullanıcısına yanıt
    Ahahah :D 45 lik metine ölen ben değilim sensin ^^
  • kırmızı bayrağa item almak için geldiğimde peşinden kesmek için kovalayan o arkadaşlar çok komiksiniz sadece gülüyorum aynı şeyi farmdada yapıyor bazilari
    komik
  • Fazla emek gözüküyor eskisi gibi oynuyamam artık bu oyunu tadımlık bi server lazım bana

• quote:

Orijinalden alıntı: erenimo96

https://store.donanimhaber.com/ac/73/d7/ac73d7199d120c969bcbce4f3941bda5.jpg
    https://store.donanimhaber.com/69/82/2b/69822bfda24a1739f6c72267465bf53d.jpg

Gümbür Gümbürr

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Keşke bide resim olsa

• Şimdi oldu sanirim,

• quote:

Orijinalden alıntı: erenimo96

Şimdi oldu sanirim,

Hizliresim e yukle
    [simage][/simage] kodunu kullan

• erenimo96 E kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin AliKırmızıysan loncaya alayım seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Hoşgeldin AliKırmızıysan loncaya alayım seni

Maviyim dostum ,itemleri halledene kadar mavi kalicam .Zati yine cok online olamiycagi msen biliyorsun :))
  • İse laptop gotursem de oynasam varya <3
    88metin kestim 0 aos 5 gunde. Hatta para edecek bi taichi cikti

• mavitaş almamı önerirmisiniz arkadaşlar 110m gibi bir para var zorlasam 150m civarı para yapabilirim böylesine end game bir zırh almak mantıklımı
  • Barkside kullanıcısına yanıt
    Oyundaki Barkside senmisin ? durmadan karşılaşıyoruz
  • quote:

mavitaş almamı önerirmisiniz arkadaşlar 110m gibi bir para var zorlasam 150m civarı para yapabilirim böylesine end game bir zırh almak mantıklımı

Hiç onermiyorum dragon god daha yararli ustelik aynı para hemen hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: SivHD00

quote:

mavitaş almamı önerirmisiniz arkadaşlar 110m gibi bir para var zorlasam 150m civarı para yapabilirim böylesine end game bir zırh almak mantıklımı

Hiç onermiyorum dragon god daha yararli ustelik aynı para hemen hemen

60 a kasmayi düsünmüyorum 48de yada 55 en fazla ondan dolayi soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.