Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• İyi ki açmamışsın hiçbir şey çıkmadı sadece şaşırdığım şey eski oynadığım singapur da hiçbir değeri olmayan lucy yüzüğünü 200k o diğer yüzüğü da tanesi 750k dan koydum belki alan olur diye bi baktım hepsi gitmiş şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

1246 kitaplı Kitap Günü'nün sonucu

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Book day mı var bugün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @.PAINKILLER aslinda. Cokta kotu degil ha? Kotumu yoksa bence iyi dizmen icin fayet iyi gelir saglar

• Oyunda daha yeniyim bilemedim book day falan ... 50 k ya kitap satacağıma kitapları yere atacağıma bugün için saklardım. 4 tane kitabım var dı onlarla da tome aldım ama değerli bir şey vermedi.

Neyse bir daha ki book day için kitap toplayayım o zaman. 300k aştı kitapları biriktireyim bakalım. Bir daha ki book day ne zaman olur tahminen ?

• Barkside kullanıcısına yanıt
    Benle kıyaslarsanız çok iyi.250 sb den 1 aos tome çıkarabildim.
  • Arkadaslar oyunda +0 alıp Demircide +basıp 8 ya da 9 yapıp satıp kesin kar elde edebilecegimiz itemler neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fronvanko16

Arkadaslar oyunda +0 alıp Demircide +basıp 8 ya da 9 yapıp satıp kesin kar elde edebilecegimiz itemler neler?

Dolunay gumus bilezik abanoz kupe.

• Fronvanko16 F kullanıcısına yanıt
    gümüş bilezik işine hiç girme çünkü +9 a basarken facial cream istiyor (tanesi 600-700k). en iyisi golden neck veya leather boots basmak
  • Bir farm canavarı yapsam iyi olacak
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkErkegi

Bir farm canavarı yapsam iyi olacak

İyi olacak fakat keşke ruh taşıyla bitse iş :(

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Keşke...
    Bir yerden başlamak lazım ama dimi
  • PazarcıHayri'den herkese hayırlı işler

• o kadar yırtındım bir tane aura düşüremedim. finale çalışıyordum sıkılınca bir ara vereyim dedim 3 metin kestin 2 aura verdi. Şans işte. Bazen yanında oluyor bazen olmuyor.
  • "Tuz" karakteri kadar -70 iq biri görmedim.Tek haneleri bırakın "-"lerde dolaşıyor.Tanımadığı insanlara pm atmalar felan.İçmişçesine de yazıyor.Gören 50 yıllık dostuyum sanıcak ki tanıdığım dahi yok.Oruç başına vurmuş olmalı Allah akıl fikir versin. Bana da gele gele deliler geceleri geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 7 Haziran 2016; 2:09:55 >
  • hah ağzına sağlık dostum, benim 3 aydır uğraştığım insanin kim olduğunu anlıyor yavaş yavaş insanlar,

oyunda AttilaHan'ın ricası ile pmden türklere ve müslümanlara giydiren, bölücü bir almanın sslerini de atayım, burada kalsın. bi de ırkçı derler bize!

• öncelikli olarak terbiyeli ol saygini bozma ayni efsunu sari bayrak bir kardesim efsunladi ve sonrada cikti ticaret sekmesinden görünce ben o satiyor sandim sana saygisiz bir tavir sergiledimmi ben ?sonradan o olmadigini anladigim vakit kusura bakma diye 2 sefer dedim sana ama saygisiz oldugun icin hakaret ettin hic bir sebep yok iken orucun kimin basina vurdugu gayet acik ve net beliriyordu :) iq konusuna girme güzel kardesim her türlü zararli cikarsin :) 2.nci olarak hambert denilen sahis kimin ne oldugunu insanlar acik ve net biliyor hayati oyunda yasayan bir sahissin bi kac post geride aile üyelerine vbenzeri tarzda küfür hakaret eden kisimi insanlara bizi tanitmaya calisiyor :) cocuksun orasini biliyoruz lakin cocuk sifati bile sana yakismiyor tam bebege yakisacak tavirlar icerisindesin efendi ol senden tek isteyebilecegim bu kimisi aile mahremiyet demez herseye küfür eder haftalik ban yer kimisi hile denemesi yapar günlük ban yer :)cikari icin kurdugu loncalari degistiren ordanda gerekli cikari elde edince cikan sahissin fazlada konusma 10 kisiye kendini sor birde karsina aldigin kisileri sor gereken cevabi kendin alirsin :) sadece bizim TÜRK kimligimizi lekeliyorsunuz diyecek pek birsey yok :)daha yazarsan cevap alamazsin bu mesajim yeter zaten yanit bekleyen sahislara :) Herkeze Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtesemZ -- 7 Haziran 2016; 5:07:25 >

• MuhtesemZ M kullanıcısına yanıt
    Yüzlerce aynı efsuna sahip adam var. Sen her satana dostum diye pm atıyorsun anlaşılan ki sana hakaret felan etmedim. 2 saat gerçeği söylemeye çalışmama rağmen halen daha "anlamada" geciktin. Ha çok merak ediyorsan mainimi, mainim de pm attığın karakterdir. Bu arada baskalarinin bir iki hatasiyla olusmus lekeleri taze tutmayı denemeye çalışmayın. Sonuçta çoğunuz item ve benzeri şeyler için her türlü pisliği yapabilcek kapasitedesiniz bunu biliyorum. Son olarak umarım yanıt vermezsin

Bu mesajı görmezden gelenlere,
    Depremli bir sabahdan günaydınlar
  • Beyler su forumda amma tatava yaptiniz ha

• Bu oyunda farm sonucu elde ettiklerini de satmak çok zor.Bera, sCrofa vs sanıklarını 180den kurdum kimse almıyor .Daha kaca kuracağız hemen satılması icin

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.