Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fronvanko16

Bu oyunda farm sonucu elde ettiklerini de satmak çok zor.Bera, sCrofa vs sanıklarını 180den kurdum kimse almıyor .Daha kaca kuracağız hemen satılması icin

Sandik olarak satmak zor olabiliyor, acmak cok riskli ama yapacak bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm , arkadaşlar peki full yang droplu itemlerle oyunda 1 saatte 15kk uzeri para kasmak mümkün mü mumkunse neyle mümkün? Bilen,ya da denemis biri cevaplarsa memnun olurum kesin bilgi gerekiyor

• Fronvanko16 F kullanıcısına yanıt
    Deceitte 55 lvl %60 yang drop + site coini + lucky gold coin ile bir metinden 500k sadece yang topluyorum saatte 15kk sd2de mümkün bence ama 42 lvl hesapla
  • Mumkun. 20 yang bonuslu esyalarla deceit metni ve orumcek zindani 2. katta farm saatte 15kk dan cok daha fazla getirir

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Başkan bende şu an 10 earth 15 wind 15 fire 20 drop 3 pierce wgb istersen fiyat konuşabiliriz
  • 90 da ya da sürgünde 75 ken bu para ya da daha fazlasi kazanilabilir mi peki ?

• Deceit için gereken efsunlar Arrow Resistance ve Yang Drop di mi yanlış bilmiyorum?
  • Ati zirhlayacam yardim edecek varmi ayrica turk loncasi varmi katilacagim 35 lewel para kasiyorum

• 7 Haziran sabahı ameliyatımız başarı ile tamamlanmıştır

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Gıcır gıcır olmuş
    Güle güle kullan.
  • Wom2'de 500m nakit para veya 42 level farmer full yang bonuslu sağlam itemli hesap komple satılır. Özelden ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

Ati zirhlayacam yardim edecek varmi ayrica turk loncasi varmi katilacagim 35 lewel para kasiyorum

Sarı bayrak isen at görevine yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhtesemZ

öncelikli olarak terbiyeli ol saygini bozma ayni efsunu sari bayrak bir kardesim efsunladi ve sonrada cikti ticaret sekmesinden görünce ben o satiyor sandim sana saygisiz bir tavir sergiledimmi ben ?sonradan o olmadigini anladigim vakit kusura bakma diye 2 sefer dedim sana ama saygisiz oldugun icin hakaret ettin hic bir sebep yok iken orucun kimin basina vurdugu gayet acik ve net beliriyordu :) iq konusuna girme güzel kardesim her türlü zararli cikarsin :) 2.nci olarak hambert denilen sahis kimin ne oldugunu insanlar acik ve net biliyor hayati oyunda yasayan bir sahissin bi kac post geride aile üyelerine vbenzeri tarzda küfür hakaret eden kisimi insanlara bizi tanitmaya calisiyor :) cocuksun orasini biliyoruz lakin cocuk sifati bile sana yakismiyor tam bebege yakisacak tavirlar icerisindesin efendi ol senden tek isteyebilecegim bu kimisi aile mahremiyet demez herseye küfür eder haftalik ban yer kimisi hile denemesi yapar günlük ban yer :)cikari icin kurdugu loncalari degistiren ordanda gerekli cikari elde edince cikan sahissin fazlada konusma 10 kisiye kendini sor birde karsina aldigin kisileri sor gereken cevabi kendin alirsin :) sadece bizim TÜRK kimligimizi lekeliyorsunuz diyecek pek birsey yok :)daha yazarsan cevap alamazsin bu mesajim yeter zaten yanit bekleyen sahislara :) Herkeze Sevgilerimle

Benim yediğim banın "hile denemesi" olduğunu nereden çıkarttın? 1 gün yedim evet. "Trick attemp" nedeni şu; Bir adami 7 gun once screenshot atarak raporlamiştim, irkçi oldugu icin ban yemesi gerekiyordu ama sadece mute almisti. Bende karari tekrar gozden gecirirler diye dun aksam tekrar gonderdim ayni ekran goruntusunu, hooop 1 gun bana ban verdiler. Sebebi GM'leri kandirmaya calismammis, adama 2 defa ceza verilmesi icin "trick" yapmisim. Ama ne photoshop ne de bir sey kullandim. Ki ben bunu bir ban sebebi olduğunu bilmiyorum ve mantikli bir sebep degil. Giderler bana almanca irkçilik yapan ScumTurk diyen 96 level alman veletini korurlar, 8 saat mute nedir abicim? Adam call chatten uygunsuz bir sey yazsa zaten 4-8h ban yapiştiriyorlar. Irkci adama, milli değerlere dil uzatanlari banlamiyorlar kalkip onu raporlarayan adami banliyorlar. Bunu yapan da Alman Gm tauriel, tesadüfe bakar misiniz?

Senin icin yazmiyorum tabiki bunlari, aklinda soru isareti kalmis arkadaslarda olabilir.

Hakim'e durumu açiklayan bir e-posta yazdım. Ufak bir adaletleri varsa zaten gerekeni yapacaktır. Ben GM'yi kandırmak istesem, ayni screenshot'u ayni yazilari tekrar mi yollarrim? Zaten loglar da kim ne kadar ceza almis, nedeni süresi bunlar yaziyor. Kim kimi kandiriyor acaba. Bu iş uzarsa oyunun forumuna butun ss'ler ile birlikte konu açacağım, kim neymiş herkes gorur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 7 Haziran 2016; 12:27:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kirmizi bayrak keenondaequan

• @BocekliSumuk: Sagolasin bilezige ihtiyacim yok.

@slifer 2: O ikisi bas efsunlar ama HP, Sersemletme sansi, HP Regen de ise yarar bence.

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Haklısın valla da bana o metni o levelde kesecek itemleri dizmek imkansız geliyor, farmer char oluşturabilenlere saygım sonsuz gerçekten :D
  • Arkadaşlar şöyle iki güzellik satıyorum fiyatta anlaşabiliriz , ilgilenenler oyundaki nickim: Kalafat , ayrıca forumdan da ulaşabilirsiniz.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• slifer 2 kullanıcısına yanıt
    Aman aman zor değil, zamanla yapılıyor
  • Kirmizi bayrak oynayanlar mesaj pls

• ks serbest mi
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.