Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru yerdesin kardeşim. Bir forum konusunun niteliğini elbette muhtevası itibarıyla mesajlar dolayısıyla kişiler değiştirebilir lakin Metin2 gibi bir oyunda böyle bir fitne ortamının olmasını çok saçma buluyorum. Tam 51 hafta önce açıldı bu konu ki açılma gayesi de Donanım Haber'de mevcut olan, karşılıklı saygıyı esas alan kişilerin sayıca diğer forumlardan daha çok olması ve bu gerçeğe inan dünya çapında Metin2 topluluğundan Türk sayısının da hayli fazla olması; bu tür insanları oyuncu sayısı az Singapur ve çoktan bitmiş Türkiye serverına en iyi alternatif durumundaki Wom2 serverı ile tanıştırmaktı. Amacımızdan şu bir yıl boyunca hiç sapma olmadı ki konunun hâlâ ayakta olması bunun en iyi örneği. Elimizde 1 yıllık bilgisiyle son derece kıymetli böyle bir konu var iken kişiler ile olan sorunlarımızı özel mesaj ile çözmek yerine konu içi ifşa yoluna kaçmamız ve karşılıklı değerlere saygıyı ilke edinen bizlerin başkalarına burada küfür, hakaret gibi mesnetsiz ve son derece fuzulî lafızları burada zikretmemiz son derece yakışıksızdır. Dilerim ki çok değerli Wom2 oyuncuları ama en başta birer insan olarak burada özlediğimiz huzur ortamına entrylerimiz ile katkı sağlamaya, bilgilerimiz ile oyuna yeni başlayan arkadaşları çağlamaya, paylaştığımız screenshotlar ile oyuna dair benliklerimizde yer alan o masumane hırsı birazcık perçinlemeye devam ederiz.

• 4 gün kendini bilmez arkadaşa fazla tepki verdiğimden ban yedim geldim şu yazılara bak
    arkadaşlar lütfen kendinize gelin kimin ne kadar para kazandığı ne yaptığı ne ettiği ne sizi ilgilendirir nede başkasını lütfen ve lütfen özel konuları özel mesaj aracığıyla tartışın küfürleşin hakaret edin karşılıklı yeterki burayı kirletmeyin
    yahu yalnız beni çok şaşırtıyosunuz bazılarınız çok karaktersiz davranıyorsunuz sg serverinden gelmiş yeni oyunculara bunlar nasıl hitaplar ya? bu kadar düştükmü ya biri balık tutmasına laf eder biri loncalara küfür eder biri izin vermem der ciddiyim üzüldüm ya lütfen oyunu insan gibi oynayalım arkadaşlar
    oyun oynuyoruz burada değilmi? valla yıllarca lol bölümünde diablo3 bölümünde takıldım sohpet ettim gerçekten hiç böyle saçma sapan şeyler görmedim yahu lütfen ya ciddiyim siz böyle yaptıkça soğutuyorsunuz oyundan beni ben sizler için oynuyorum eğleniyorum yardım ediyorum
    yukarıda bi arkadaş gördüm divines loncasından ismini neden saklıyorsun ayrıca söyle ismini bende tanıyayım
    oyunda yardıma ihtiyacı olan kafasına bir soru takılan herkez bana mesaj atabilir elimden geleni yaparım yardım ederim yeterki saygılı olun insan gibi sorun sorunuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 5 Haziran 2016; 16:19:23 >

• Sözlerimin arkasında olsam da yerinin burası olmadığına katılıyorum.
    Ortamın gerilmesine birazda ben katkı sağladığım için rahatsız olan diğer kişilerden özür dilerim
  • Neyse biraz havamız dağılsın, sakin az ya. Cevap vermezseniz ortada bir tartışma da kalmaz zaten.

90 farmından ufak bir kaç kare.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 5 Haziran 2016; 17:31:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

Neyse biraz havamız dağılsın, sakin az ya. Cevap vermezseniz ortada bir tartışma da kalmaz zaten.

90 farmından ufak bir kaç kare.

Bende bir gün 94 büyülü silah kasarım belki

• İşte bu
  • Tebrikler,pet için toplam ne kadar harcadınız ?
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Sana bu konuda bir bilgi sahibi olman için şu videoyu izlemeni öneririm. Hem aklında soru işareti kalmaz
  • Oyun hakkında bilgi verirmisiniz ? Başlıyım mı yzın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun karşim
  • Beyler bi gittim buralar mahser yerine donmus :D Sakin olun dostlarim kimsenin kimseye terbiyesizlik saygisizlik yapmaya hakki yok, bu forumda her zaman saygisiz terbiyesiz insanlari sindirdik, loncalarimizi onlardan arindirdik. Bizim icin hicbir sey degismez, yine oyle olur.

Yarin donuyorum oyuna, bu hafta yavas yavas araniza katilmis olacagim. Aramiza yeni insanlar katilmis herkes hos gelmis.

Hedefler:
    -Suranin buyulu keskinligini Perfect yapmak. G7 su an.
    -DT farmini daha aktif ve verimli bir hale getirebilmek icin 40. seviyeye simdilik 3 tane daha karakter kasmak.
    -Hali hazirda biraz karmasik olan esyalarimi satip, 90 farmina odaklanacak sekilde esya almak.
    -Mumkun olursa katakombluk bilezik ve kaskimi 90 haritalari icin lazim olacak esyalarla takas etmek.

Gorunuse gore hedeflerim cok genel, genelden biraz daha detaya inmem gerekiyor donunce dusunurum. Bence boyle hedefler koymak cok zevkli yaparsam cok hosuma gidiyor yapamazsam da kendimle dalga geciyorum

Gorusmek uzere

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

Beyler bi gittim buralar mahser yerine donmus :D Sakin olun dostlarim kimsenin kimseye terbiyesizlik saygisizlik yapmaya hakki yok, bu forumda her zaman saygisiz terbiyesiz insanlari sindirdik, loncalarimizi onlardan arindirdik. Bizim icin hicbir sey degismez, yine oyle olur.

Yarin donuyorum oyuna, bu hafta yavas yavas araniza katilmis olacagim. Aramiza yeni insanlar katilmis herkes hos gelmis.

Hedefler:
    -Suranin buyulu keskinligini Perfect yapmak. G7 su an.
    -DT farmini daha aktif ve verimli bir hale getirebilmek icin 40. seviyeye simdilik 3 tane daha karakter kasmak.
    -Hali hazirda biraz karmasik olan esyalarimi satip, 90 farmina odaklanacak sekilde esya almak.
    -Mumkun olursa katakombluk bilezik ve kaskimi 90 haritalari icin lazim olacak esyalarla takas etmek.

Gorunuse gore hedeflerim cok genel, genelden biraz daha detaya inmem gerekiyor donunce dusunurum. Bence boyle hedefler koymak cok zevkli yaparsam cok hosuma gidiyor yapamazsam da kendimle dalga geciyorum

Gorusmek uzere

Eğer tam performansta çalışırsan bir ay sürer sanıyorum.
    Güzel hedefler

• Ramazan bünyeme şansıyla geldi

• devam edeceğimi söylemiştim sadece balık tutarak günde 30kk hedefim var, hesabım açıldığında ise güzel bir pvp iç dizmeyi planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hampnie Hambart

devam edeceğimi söylemiştim sadece balık tutarak günde 30kk hedefim var, hesabım açıldığında ise güzel bir pvp iç dizmeyi planlıyorum.

Baliklari aciyosun anladigim kadariyla. 2-3 hesap birden yapiyorsun dimi?

• nerdeoeskibayramlar kullanıcısına yanıt
    4 hesap birden yapiyorumm

• Hocam sıkıntı olmazsa acaba 50 moonu 14kkdan mı aldınız ?
  • Evet. Biliyorum pahalı ama uğraşamam cidden uğraşamam. Moon açmayı da seviyorum dedim al gitsin zevkimden daha mı değerli ?

Mesela arayıp daha ucuza bulmaya çalışabilirdim ama traditional helme 2.5kk battle shielde 1kk ve bir kırık bir +3 taşlı doluya 17kk verdim. 3-5kk nın hesabını yapmaya gerek yok. 2. Köyde beni idare etsin yeter gerisi önemli değil.

• Tünaydın Herkese
  • Öylesine koymuştum pazara. Baktım alan yok açmayı düşünüyordum siz almışsınız Bu arada 300k normal fiyatı hocam moonlight eventinin olduğu sıralar ve sonrasındaki 1-2 gün en ucuz olarak 250k dan bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 6 Haziran 2016; 13:30:50 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.