Bildirim
World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (147. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 7 Haziran 2016; 17:19:19 > -
Wom2de 500m para veya degerinde item 100tlden satilacaktir ozelden ulasabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda G1 Fear
Edit: Resmin boyutunu ayarlayamadım, mobillere sıkıntı olur diye sildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 7 Haziran 2016; 18:21:33 > -
Beyler yeni başladım 26lvlim . Şimdi ben lv mi kasıyım para mı kasıyım . Yardım edin lütfen :)
-
Gold Treasure Box+ mı? Öyleyse şansını sev cidden 50 tane açmışımdır en fazla Enchanted Blade ve Blessing Spell gördüm :D -
Hocam siz ne yapıyorsunuz ? 10'lu 10'lu açarken en değerli olarak shaolin çıkıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 7 Haziran 2016; 21:40:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PureMusic
Sonunda G1 Fear
Edit: Resmin boyutunu ayarlayamadım, mobillere sıkıntı olur diye sildim
Adam var adam gibi :P Tebrikler kardesim
balıktan gelen paraları changera döktüm, TurkErkegi sağolsun yardımlarını esirgemedi
-
-
Hoşgeldiniz efenim şerefler verdiniz. Tome lar sağolsun çok üzmedi :D
-
keşke mavi bayrakta başlamasaymışsın dostum -
neden kardesım -
quote:
Orijinalden alıntı: Hampnie Hambart
balıktan gelen paraları changera döktüm, TurkErkegi sağolsun yardımlarını esirgemedi
Lafı mı olur changerci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 8 Haziran 2016; 0:39:37 >
-
-
Arkadaslar hani pasif skiller varya hp veren bide delici vurus sansi veren onları p falan yapsak % kaç veriyor hiçbiryerde onunla ilgili bilgi bulamadım yapan varsa söylerse sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Max 10 oluyorlar. Claw of The Dragon 4.5% pierce chance veriyor. Diğerininin maxta kaç hp verdiğini bilmiyorum malesef. Bu arada başarısız olurlarsa 12saat sonra,başarılı olurlarsa 48 saat sonra tekrar okuyabiliyorsun. Aynı anda da 2skillin yeteneğini okuyamıyorsun hatırladığım kadarıyla. -
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
m1 aura g berserk %60-80 undead + samanla kule cikilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X