Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir (10 Mobil) - 15 Masaüstü10 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pis insanlar ilk benim bulduğum metine dalmayıp azıcık saygı gösterseler aslında metin farmı zevkli bence. Ancak saygı ne ara bunlarda ?
  • Map 2 farmından kareler Yukarıda da bahsedildiği üzere talih size güldüğü zaman map2, gerçekten kârlı bir farm yöntemidir; mantıklı ve isabetli dizilen bir map 2 hesabı maliyeti çok kısa bir zamanda çıkarır.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 4 Haziran 2016; 22:20:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Map 2 farmından kareler Yukarıda da bahsedildiği üzere talih size güldüğü zaman map2, gerçekten kârlı bir farm yöntemidir; mantıklı ve isabetli dizilen bir map 2 hesabı maliyeti çok kısa bir zamanda çıkarır.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Map 2'deki metin farmı daha iyi bir yöntem için item ve hesap hazırlayana kadar yapılabilecek karlı farmlardan birisi

• World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Atı çağırdım böyle bir tabloyla karşılaştım.
  • balık tutmaktan bıkkınlık geldi diye 17 ortalama çırılçıplak kdp yi 12.5 a aldım. 35 olmadan +4 2 taşlı 25 ortalama dolu bulamayacaktım belli ki. 35 le de zor gerçi. Neyse her türlü aldığım rakama satarım zaten hatta üstüne. Kullanırız kendimize. Bi de geberen atımı tekrar canlandırmam gerekecek. Niye geberdiyse pis at ?
  • Bir aralar heves ettiğim sonrada böylece bıraktığım büyülü silahım
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Hoca karışmak gibi olmasın da yürü öl türk nere yürü amerikan köpeği nere ? Senin ki çok daha ağır. Yani ceza bence gayet orantılı.

Canım sıkıldı kendime 4.5 a (biliyorum pahalı ama uğraşamam ben.) 13 moon aldım açtım. En azından az zararla kapattım. 1 zen 1 blessing marble verdi gerisi çok değerli değil sanırım toplam bi 300k ederler herhalde.

aslında ben bir şey demek için geldim konuya ama seni görünce alıntıladım o ara ne diyeceğimi unuttum.
  • Hem irkcisin, hem de yalancisin. Cezanin 7 gun olmasina sevinmelisin. Seni ve senin gibi oyunculari bu oyunu oynatmamalari gerekiyor. Umarim bir daha boyle karaktersiz oyuncularla karsilasmam. Serefsiz demis bir de, tek soyledigin "run american dog" olsa.

Imgur
    sequentiaL_cCclYlcCc_insult_racism
    http://imgur.com/a/rVHqG

Divines loncasindan sevgilerimle karakterli olan her oyuncuya iyi oyunlar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alligator54 A kullanıcısına yanıt
    çok komiksiniz be divines loncası falan, çöpsüzün, 7 gün sonra görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hampnie Hambart

çok komiksiniz be divines loncası falan, çöpsüzün, 7 gün sonra görüşürüz

Turkce bilmeyen oyuncuya Turkce kufur eden Tekniker loncasina mi katilalim? Ben olmasam arkadasim kufur ettiginizi anlamayacakti, iyi ki bu ekran goruntulerini buraya da koydum. Karaktersiz insanlar oldugunuzu tum Turklerin ve diger oyuncularin da ogrenmesini istiyorum. Karakterini duzeltene ve bir hayat edinene kadar gorusmeyelim.

• alligator54 A kullanıcısına yanıt
    size farm yaptırmayacağım yeter ki 7 gün gelsin, meydan sizin istediğiniz gibi takılın paranızı kasın yokluğumun tadını çıkartın, bu günleri özleyeceksiniz :)
  • quote:

size farm yaptırmayacağım yeter ki 7 gün gelsin, meydan sizin istediğiniz gibi takılın paranızı kasın yokluğumun tadını çıkartın, bu günleri özleyeceksiniz :)

Bu nasıl bir üslüp ve terbiyedir,Hakim burda bunu görüp banını sınırsıza çevirse yeridir,tehdit ediyorsun birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

quote:

Bu nasıl bir üslüp ve terbiyedir,Hakim burda bunu görüp banını sınırsıza çevirse yeridir,tehdit ediyorsun birde.

Blokla geç işte hocam ne uğraşıyorsun. Singapur da çok afedersiniz bu kadar çok velet yoktu. Böyle ezikçe şeyler yoktu. Ne oyunun içinde ne de konusunda. Bu nedir ya her gün farklı bir saçmalık! Bah hele bak size farm yaptırmayacam diyor. Beni kastetmediğini biliyorum ama ateş olsan cürüm kadar yer yakarsın. Bir oyunda hele hele ki eski oyuncu sayısının milyonda biri kadar oyuncusu olmayan bir oyunda nedir bu saçma laflar ya yaşınız kaç sizin ya ? Biraz büyüyün yav. Gidip saçmalıklarınızı birbirinize özelden saçmalayın. Vaavvv nereye düştük biz ?

Ben dolu alayım diye biriktirdiğim parayı moon da yedim. 30kk 20kk oldu. 10kk zarar. Pek tabi satmayı plandığım fiyatlara satabilirsem moonun verdiklerini. ne hoş 35 olmasına az kalmıştı. atı asker yapıp 35 levele sabitleyip keyfime bakacaktım 2. köyde. Kumara genlerden gelen bir düşkünlük var bende. Şans faktörünün verdiği zevk inanılmaz ya. O moonları açması o kadar zevkli ki sabaha kadar açabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

quote:

Blokla geç işte hocam ne uğraşıyorsun. Singapur da çok afedersiniz bu kadar çok velet yoktu. Böyle ezikçe şeyler yoktu. Ne oyunun içinde ne de konusunda. Bu nedir ya her gün farklı bir saçmalık! Bah hele bak size farm yaptırmayacam diyor. Beni kastetmediğini biliyorum ama ateş olsan cürüm kadar yer yakarsın. Bir oyunda hele hele ki eski oyuncu sayısının milyonda biri kadar oyuncusu olmayan bir oyunda nedir bu saçma laflar ya yaşınız kaç sizin ya ? Biraz büyüyün yav. Gidip saçmalıklarınızı birbirinize özelden saçmalayın. Vaavvv nereye düştük biz ?

Ben dolu alayım diye biriktirdiğim parayı moon da yedim. 30kk 20kk oldu. 10kk zarar. Pek tabi satmayı plandığım fiyatlara satabilirsem moonun verdiklerini. ne hoş 35 olmasına az kalmıştı. atı asker yapıp 35 levele sabitleyip keyfime bakacaktım 2. köyde. Kumara genlerden gelen bir düşkünlük var bende. Şans faktörünün verdiği zevk inanılmaz ya. O moonları açması o kadar zevkli ki sabaha kadar açabilirim.

Kavun mu seçiyorsun kılkuyruk ?
    Senin kadar cins, osuruktan nem kapan, acaip acaip postlar atan başkası var mı forumda ?
    Singapur'a gitte bizde rahatlayalım.
    Kastığı bütün para 3k, 5k sabaha kadar yarım paragraf post yazıyor
    Önüne gelene de kayıyor sana ne yahu sen iç işlerinden sorumlu bakan mısın ?

Edit: Okuyunca blok at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 5 Haziran 2016; 13:03:43 >

• Daha geldiğim ilk gün pazara niye laf ediyorsun diyen sendin sonra ağzının payını verince kimse seni hedef almıyor diyenyalan atan da sendin. Sonra defalarca alıntıladın bir kere dönüp sana karşılık vermedim senle muhattap olmadım. Sen yazdın da yazdın yazdın da yazdın. Blokludan bir farkın yoktu zaten benim için.

Sonra şu maxou denen herif bir başka zır deli olan cosimanın özel yazışmalarını paylaştı. Hakkatten de cosima çift kişilikli gibiydi. Sonra bu olaya 3-4 kişi daha müdahil oldu. Müdahil olanları başta aklı başında insan sandım yazdıklarından sonra maxou onları da rezil etti. Meğersem onlar da zır deliymiş. Konuya müdahil olan maxou ve diğerlerinin tamamı veledimsi konuşuyordu.

O günden aklımda kalan aklı başında olarak düşündüğüm kişilerden biri olan hamparia dün veletlikte çığır açarak niye bu adam benle aynı cezayı almadı dedi kendisi çok daha ağır konuşmasına rağmen şaşırdım. Anlamadım. Dedim bişey olmaz olur arada. Sonra bişey yapmadım diyen adamın ana bacı sövdüğü resmi yayınlandı. Yetmedi kendisini ifşa edene size oyun oynatmayacam diye tehdit etti. Size bundan sonra farm yaptırmayacam diyor. Bir insanın bu kadar çok işsizce elalemin peşinde koşup onlara farm yaptırmaması için velet olması gerekiyor. Zamanı çok. Yani bu nedir yani size farm yaptırmayacam bu nasıl bir ezikliktir ?

Dün en son bu olayda olunca ben ohooo nereye düştüm dedim. Zaten oyunun içinde veletten geçilmeyince konuda ki kişileri aklı başında olarak bekledim. Singapur da hiç böyle değildi. Oyun içi ve konu içi bir saygı bir edep bir seviye vardı. Yoldan geçenden m m para istediğinde sana istediğinden fazlasını veren insanlar vardı. (Hiç istemedim benden isteyenler vardı isteyenleri biliyorum) Böyle değildi. Zaten singapur da ki oyuncu sayısı kabul edilebilir bir seviye de olsa benim ne işim olur bu veletinimsa da ?

Daha ilk gün pazara laf ettiğimde niye laf ediyorsun diye beni kas ettiğinde ama seni hedef almadım diye açık seçik yalan attığında da verdiğin tepkinin sebebi singapuru övür senin sevdiğin serverı yani bu serverı yermem di.

Ayrıca çok konuşmama gelirsek. Kesinlikle doğru ben çok konuşurum. Benim simam bu. Ben çok konuşan herkesin sus artık dediği bir insanım. Ben sürekli konuşurum. Ne yapayım karakterim bu ? Sabaha kadar post atabilirim yorulmuyorum seviyorum çünkü ben çok konuşuyorum allah bana bir çene vermiş gerisini koy vermiş yalanım yok.

Sözüm meclisten dışarıdır. Kesinlikle aklı başında insanları kast etmiyorum. Aklı başknda insan zaten aklı başındaları kast etmiyorum derken onları kast ettiğimi bilirler. Özellikle singapurdan buraya transfer olmuş arkadaşların kaliteli insanlar olması da bir tesadüf değil. Nerede aklı başında biri varsa eski singapur oyuncusu ve oyuncusu yetersiz diye orayı bırakıp buraya gelmiş insanlar. El mecbur burada oynuyoruz. Daha kimler kimlerin özel mesajlarını atacak merak ediyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Blok...
  • Ben WoM2 ana konusunu arıyordum, ama yanlış geldim galiba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya ne oluyor yahu, herkes kavga etmeye başladı. Yapmayın, etmeyin, hepten oyun gençler.

• Doom. D kullanıcısına yanıt
    Ben size serverı bırakın demedim. Ben serverı bırakıyorum da demedim. Ne bileyim yani insanları singapura teşvik etmedim. Kendime oyunumu oynayan burada çokça o oynadıklarını yaptıklarını yazan bir insanım. Wom2 nin sahibi misiniz babanızın mı malı da bu kadar kırılıyorsunuz anlamadım ?

Yani eğer de ben bu tip tepkilerin nedenini anlıyorum da anlamıyorum gibi yapıyorsam ben ne olayım ... Orasına siz karar verin ama ben hakkatten anlamıyorum.

Konuda iki dakka gerilere doğru gitsen sürekli bir saçmalık olduğunu görürsün. Bende bunu dile getirdim. Daha ilk geldiğim günden notunu verdiğim arkadaş tepki koydu bende neyi ne diye söylediğimi bana kalırsa gayet güzel açıkladım. Derdimi açık açık anlaşılır şekilde yazdım. Ve singapur serverında ki insan kalitesi bu son olanlardan sonra aklıma gelince ve konuda kaliteli olarak gördüğüm çoğu insanı singapur serverında daha önce görmüş olmamdan dolayı desim ki singapur da böyle değildi.

Bakın ben gerçekten anlamıyorum buna tepki koymanızı vallaha anlamıyorum billaha anlamıyorum. Rica etsem söyleyebilir misin, arada wom2 ile singapuru karşılaştırmam da ne gibi bir sıkıntı var ? Yani sizce ben bunu yaparak art niyetli miyim ? Art niyetliysem ne gibi bir amacım var veya olabilir ?

Çünkü bana kalırsa altı üstü bir değerlendirme yapıyorum ve yine bana kalırsa benim hiçbir art niyetim yok. Yani wom2 serverına ne diye kin besleyeyim niye bir garezim olsun hani benim ne alıp veremediğim olabilir bir oyunla allah aşkına ? Bana bu gereksiz tepkileri ne diye veriyorsunuz yav ? Anlıyorsam arap olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 5 Haziran 2016; 14:09:32 >

• Konuyu okuyunca cidden üzüldüm, burasının oyunla ilgili tartışmaların olduğu bir yer olması gerekiyordu. Küfürler, hakaretler, insanların birbirini yerme çabaları... Arkadaşlar burada karşınızdaki insanın ne olduğunu, kim olduğunu bilmeden bilgisayar başında olmanın verdiği rahatlıkla yazmanın kolaylığıyla istediğinizi yazabiliyorsunuz. Bunu sizi eleştirmek amaçlı söylemiyorum, farkında olmanız için söylüyorum. Karşı tarafın size karşı bir hatası varsa ve anlaşamıyorsanız, konuşmayı kesin gitsin nedir bu kavga isteği.

Bende sg den geldim ama bu olay sg ile ilgili değil, insanlar ile ilgili. Az daha dikkatli olmalıyız bence yazdıklarımıza. Oyunda güçlü olmanız, burada istediğinize istediğinizi söyleme hakkı vermez. Lütfen arkadaşlar, gereksiz yere altı üstü bir oyun için tanımadığınız insanlarla kavga etmeye ne gerek var.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.