Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne biçim bir konu bu ne biçim bir tartışma ? Tartışmanın tarafı olan herkes mi hem haksız hem gıcık olur ?

Normalde demek istemem zaten adamın o yazdıklarını görünce duygularıma tercüman oldu dedim içimden ama o kadar harika bir kapak ki yazmadan geçecemeyecem. Maxou mudur nedir son postunda öldürücü gebertici parçalayıcı yok edici odamda kahkaha atmama sebep olan bir kapak koymuş. Ama bu maxounun da gıcık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yine özelden konuşun, ama yine buraya atmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi geceler dostlar keyifler nasıl
  • Arkadaslar bende kaldıgım yerden devam etmek ıstıyorum ama eskı carımın sifresini unuttum msnyıde bılıyodum ama olmuyor aktıf olmuyor onu nasıl gerı alabılırım bılen bırısı varmı 55 3 g lı nınjam vardı
  • 0537 439 4852 Ekleyin arkadaslar watshapptan konusuruz herkes yazsın telını bı wom2 turkler grubu kuralım sohbet ederız hersey oyun degıl sonucta ticarette kolaylık saglarız hem herkes bı pıyasayı bılır arkadaslara yardımımız dokunur ne dersınız ?
  • traourmevran T kullanıcısına yanıt
    Sitede (global.wom2.org) giriş panelinde "Forgotten password?" seçeneği var. İlk kutucuğa hesabının Giriş ID'sini, 2. kutucuğa hesabın bağlı olduğu email adresini yazıp onaylayarak email adresine şifre değiştirme bağlantısının gönderilmesini sağlayabilirsin.
  • Oldukça kârlı bir günün gecesinde hepinize selam arkadaşlar.

Düzenli farma başlamamın ikinci gününde epey metin kırdım ve yüzbaşı kestim, sistem de sağolsun son derece iyi bklar(4 aos gibi) attı ve hatrı sayılır bir parayı hesabıma geçirerek ortalaması güzel bir dolunay temin edebildim. Yaz henüz başladı, biz de henüz başladık, o hâlde ne duruyorum sizi karelerle baş başa bırakayım

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Selamlar ahali,Painkiller hocam sanada kolay gelsin,bu seferde wom2 de toplandık bakalım busefer istediğimiz gibi bir ortam kurabiliriz umarım :) ben mavi bayraktayım şuanda , hangi bayrakta olsak daha iyi olur ?
  • NoMuTa kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin Farm açısından bakılacak olursa sarı en ideali gözüküyor ama kırmızıdaki farmer sayısı maviden az sarıdan biraz fazla, ayrıca geçen sene de kırmızıda toplandığımızdan olsa gerek kırmızıda epey Türk var, bu yüzden birlik bakımından kırmızıda başlamak daha mantıklı sanki.
  • traourmevran T kullanıcısına yanıt
    keo4starz sen misin
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    ben de bir bilgi ekleyim, sarıların %90'ı yüksek lvl adamlar, ben oyunu oynarken nerede bu sarılar diyordum hepsi 90 lvl mapinde farm yapiyormuş meğersem

bu da bugün çektiğim bir video... 92 lvl adam hiç gözünü kırpmadan insanların önünde hileyle farm yapıyor bir de utanmadan "sadece %5 kaldı bekle" diyor. perma ban yedi, iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 4 Haziran 2016; 2:11:22 >

• Hep dedim yine derim SARI candır
  • Yav arkadaş 92 lvl çarla hile yapmadan önce insan bi oturur düşünür lan ? Ya banlanırsam der arkadaş ? Ama bence itemleri falan aktarmıştır. Ben aktarırdım. Çarı kasması çok zor değil. Sıkıntı itemler sonuçta. Gerçi 92 de biraz fazla fazla. 92 yapmak da kolay almaz.

Ben yakalanmayacağımı bilsem hayatta affetmem. Bi saniye düşünmem. Aha da hemen şimdi gider fish botu açarım. Metin2 yi hayatımda o kadar az hilesiz oynadım ki sanırım bir tek şu singapur serverda kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Yav arkadaş 92 lvl çarla hile yapmadan önce insan bi oturur düşünür lan ? Ya banlanırsam der arkadaş ? Ama bence itemleri falan aktarmıştır. Ben aktarırdım. Çarı kasması çok zor değil. Sıkıntı itemler sonuçta. Gerçi 92 de biraz fazla fazla. 92 yapmak da kolay almaz.

Ben yakalanmayacağımı bilsem hayatta affetmem. Bi saniye düşünmem. Aha da hemen şimdi gider fish botu açarım. Metin2 yi hayatımda o kadar az hilesiz oynadım ki sanırım bir tek şu singapur serverda kullanmadım.

Onun biyologu yeter biyologu

• Geceleri farm yaptığımda daha çok blessing scroll,yang vs. düşüyor.Garip
  • sd3te pet leveling odaları için kaç defans gerekiyor arkadaşlar ? 530defans var şuanda. 200lük defans potu ve harmony bracelet veya necklace kullanarak rahat rahat 100level yapar mıyım ?
  • Yok kardesim TRaouRNaDo benim nick

• Hp absorb veya scn yoksa zorlanirsin

• yanımda double attack potionsla gittim. 2.5 saatte peti 68den 83 yaptım sd3 big roomda. Stun yersem ölüyorum ama stunlu kalkanda da blok yok onu takarsam da komple ölmüş oluyorum. neyseki iyi kasılıyor pet. yaklaşık 50mye yakın upgrade ve 15 civarı blessing scrollde çabası. pot ve pelerin parasını çıkarıyor aradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 4 Haziran 2016; 13:09:53 >
  • 3 fear mask yaktim +8 dtde

• Arkadaşlar 100kk civarına sizce hangi farm yöntemi için hangi karakter dizilmeli?
    35 metin farmı über sıkıcı bu arada
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.