Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam biz bu elemanla sıkıntılı degildik. Bildiğin muhabbet ediyorduk. Olayin ilginç tarafı da bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş vay, oyun değil, cenk yerine dönmüş ortalık. Dostlarım, abilerim, arkadaşlarım, bir kaç saat oynayıp, sonrasında kapattığınız bir oyun için bu kadar tartışmaya, dövüşmeye ne lüzum var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Bırak yüzde 20'yi her düşüşünde 2 kat yang düşsün. Bu adamın istediği fiyat 25 pazardaki ortalama fiyatı 1 bu itemin. yani 24k. Benim bu efsun için bu iteme vereceğim fazladan para 24k. benim bu 24k yı çıkarabilmem için bu itemle beraber yere 48kk düşürmem gerekecek. yarısı benim düşürdüğüm yarısı itemin verdiği bonus. Bu item ezik çarlara takılan bir item. Zaten gerekli seviyeye ulaşınca siyah kalkan falan takarım. Ancak düşük levelini de göz ardı edelim. her yerde bu itemi kullanalım. Yere 24m düşürebilecek nereleri var bu oyunda ? Ben o parayı ne kadar sürede geri çıkacaracam ?

Hakikaten çok zeki insanlar var. Pazarda bunun gibi çok var. Bir item de hak ettiği değerde değil hep hak ettiğinin üstü paha biçiliyor maşallah. 3 gün de 27kk ya ortalama bir dolu bulamadım. Herkes kazıklama derdinde çünkü.

• Hocam, kalkan hakkında yanlış düşünüyorsunuz. İkinci köyde metin kıran bir kişiyi ele alalım, 60 yang drop + site desteği + lucky coins kullansın. Metin başına ortalama 50 k para gelecek olsa, bir ayda 2000 metin kırsa 100 kk eder, bu türden item alan kişiler ayda değil, haftada 1500, 2000 metin kırarlar. Anlayacağınız 25 kk bu türden bir kalkan için çok para değil, verdiği parayı bir ay içerisinde fazlaca çıkartır, üstüne kâr eder.

• Yaz geldi, sura aşkı ile yanıp tutuşan gönlü zapt zorlaştı. 2. köy farmer karakterimi açmış bulunmaktayım, enstantaneleri ara sıra buraya koyarım. Kırmızı bayrakta lonca tekliflerine açığım.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• 31 ortalama çıplak doluya 27 vereyim mi ?
  • hayır dostum 4 ortalama için taşlardan vazgeçme
  • +4 taşlı 25+ -30 ortalama dolu bulunur ancak çok aramak gerek bende de o sabır yok. Hayatım da hiç sabırlı olamadım zaten. 2 tane +4 taşlı 25 ortalama dolunun fiyatı pazarda 40 dan aşağı olmaz. Pek insani bir pazar değil biraz kazık mantığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fischer.ahmet

altı üstü oyun bu işin gücün olmaz 1-2 saat takılırsın geçersin, her zaman oyunda görüyordum sizi

1-2 saat takılır geçersin diyip her zaman oyunda görüyorum demek? sende her zaman oyundasin ki görebiliyorsun. Ne bileyim biraz şov bence knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGogol -- 2 Haziran 2016; 21:20:07 >
  • Şu gereksiz görevleri kaldırmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

Şu gereksiz görevleri kaldırmanın bir yolu var mı?

ctrl+q
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

Şu gereksiz görevleri kaldırmanın bir yolu var mı?

ctrl+q

Onlar değil minimapde yanan ışıklar varya NPC lerden gelen.
  • 2-3 Gün girmedik buralarında tadı kaçmış hep

İyi geceler dostlar
  • quote:

Birisi başkalarıyla hesap paylaşacak kadar aptal, diğeri de ban yiyince kendisine yediremeyen bir aptal.

İkiniz de çekin gidin şu forumdan charlarınızla, bir katkınız yok sürekli hava atma içerikli mesajlar atıyordunuz bölüme. İyi oluyor, umarım ikinize de sınırsız banı verirler de kafamız rahata erer.

"Oyunda 200kk kar ettim ahahaha " yazan çoluk çocukla uğraştığım farkındayım. Çekin gidin şu forumdan. Hayatınız oyun olmuş, milleti kandırmak olmuş, başkalarını hesaplarıyla dolandırıcılık yapmak olmuş.En fazla 20 yaşında olan işsiz elemanlarsınız, gidin dışarda arkadaşlarınızla takılın taş kırarak dünyayı kurtaracağınızı sanmayın. Gerçek hayatta bir halt olamayan üniversiteliler/liseliler oyunda kendini paşa sanıyor. Tabii siz de haklısınız hayattan tokadı yemişsiniz gelmişsiniz 24/7 oyun oynuyorsunuz. O dolandırıcı charlarınızla da muhattap olmam artık. Maxou ali olduğunu saklar cosima bir anonim der bir murat der gidin şurdan psikopat elemanlar...

Saygılar...

++++++sonsuz be dayi
    Karismak istemiyodum ama duygularima tercuman oldun dayanamadim

• World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    "Sen daha çoook sürünürsün bilgisayar başında". Kendi asosyal olmuş milleti de oyle saniyor tabi

yazmiyim diyorum ama neyse... Let's put the last nail in his coffin

bir üstte yazdigina bak bir de burda ne yazmişsin.

quote:

... gidin dışarda arkadaşlarınızla takılın taş kırarak dünyayı kurtaracağınızı sanmayın. Gerçek hayatta bir halt olamayan üniversiteliler/liseliler oyunda kendini paşa sanıyor...

dengesizlikte sınır yok tabi.. üstteki yorumlardaki bir arkadaş da dediği gibi anca şov...

ha bir de son darbeyi vurayim sana. o üstte sana item verdi diye övdüğün adam ile @Montremartre, @55superspy55, @wowmop aynı kişiler.. psikopat felan yazmiş bi de bana. Freud gelse tanı koyamaz sana..
    Cosima'da azıcık gurur kaldıysa da açıklasin hesaplarini ben burda ifşa etmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 3 Haziran 2016; 13:07:02 >

• Tartismalariniza ozelden devam etseniz konu kirlenmese nasil olur.

• nerdeoeskibayramlar kullanıcısına yanıt
    +1
  • Cosima kuvvetle ihtimal intihar etti

• quote:

Orijinalden alıntı: nerdeoeskibayramlar

Tartismalariniza ozelden devam etseniz konu kirlenmese nasil olur.

İşte +1 diyebileceğim bir cevap
  • Yukarida görüyorum onun ismini konuda. Mesajlara bakıp çıkyor galiba. Herkes bi değişik burda. Biri kendini savunmaya aciz. Biri hakaret edip edip kaçar gider. aynı şahıs cosimanın bi hesabına forumda kral adamsin yazıp sonra bi güzel söver. Buna saflık mı denir dengesizlik mi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 3 Haziran 2016; 12:12:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.