Şimdi Ara

Wolfteam'in ilkokullular üzerindeki etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun gibi bir sürü video var daha.

Edit: Verilmiş. Silinebilir ama durabilir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 24 Şubat 2012; 20:11:12 >

• wow oynasalar daha beter olurdu
  • 2:38 ve 2:56
  • 3. saniyede kapattım.
  • Helal olsun Joygame bu veletler sayesinde çok iyi para kazanıyorlar...
  • Burada daha uzun konu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_58034154/mpage_3/f_/key_//tm.htm#58063017 ...

Ben de 13 yaşındayım ama wolfteam ve metin2 hiç oynamam, oynayanlar da çoğunlukla videodaki gibi insanlar... Ayrıca yaşımı bunun gibi düşünecekleri için söylememiştim daha önce bizim sınıftakilerin çoğu videodakiler gibi saçma saçma videolar çekiyorlar, arabesk rap, apaçi şarkıları dinliyorlar taklitlerini yapıyorlar neyse ki aralarında ben yokum. Ayrıca şu anda oyun yapıyorum, AI larla uğraşıyorum şu an.
  • 50 sanıye zor dayandım, şu an çok sinirliyim keşke kardeşim böyle bişey yapsada guzelce ıslatıp dövsem anca hırsımı alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene bende oynuyordum 50tl bu oyuna gitti çok pişmanım allahtan birakmisim
  • Böyle çocuğum olsa hayvanat bahçesine bağışlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

wow oynasalar daha beter olurdu

wowa dil uzatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Ben diyecek bir şey bulamadım

çocuğum olsa döverdim herhalde
    Hemşirem de bunu oynamaya çalışıyordu bir ara sanırım. Ama böyle hareketler yapmıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 24 Şubat 2012; 20:10:50 >

• Bu oyunları eleştirenlere,bu oyunların arkasında başka amaçlar arayanlara "komplo teorisyeni" diyenlere söylüyorum.Sizce bu çocukların bu hale gelmesi bir amaç değil midir?Bence çok açık ve net bir şekilde bu çocukların mallaştırılması amaçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

wowa dil uzatma

http://video.google.com/videoplay?docid=-3078559253896129876

oyunun kalitesi arttıkça bağımlılık artar wow oynayan 6 yaşında bi çocuk haberi görmüştüm
  • Babasiyla bunu üst üste koyupp ... dövecen valla..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

wowa dil uzatma

http://video.google.com/videoplay?docid=-3078559253896129876

oyunun kalitesi arttıkça bağımlılık artar wow oynayan 6 yaşında bi çocuk haberi görmüştüm

ya bende diyom bı frost mage fireball spamlıyodu sprit kasmıstı neden diyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

çocuğum olsa döverdim herhalde
    Hemşirem de bunu oynamaya çalışıyordu bir ara sanırım. Ama böyle hareketler yapmıyordu

Niye direk kız kardes veya bacı demiyorsun.

Bu arada tanıdığım bütün veletler bu oyunu oynuyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 24 Şubat 2012; 20:20:30 >
  • quote:

Edit: Verilmiş. Silinebilir ama durabilir de

Ulan iyi ki biz küçükken böyle kameralar her bokun arkasında yoktu. Rezil rüsva olmadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Burada daha uzun konu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_58034154/mpage_3/f_/key_//tm.htm#58063017 ...

Ben de 13 yaşındayım ama wolfteam ve metin2 hiç oynamam, oynayanlar da çoğunlukla videodaki gibi insanlar... Ayrıca yaşımı bunun gibi düşünecekleri için söylememiştim daha önce bizim sınıftakilerin çoğu videodakiler gibi saçma saçma videolar çekiyorlar, arabesk rap, apaçi şarkıları dinliyorlar taklitlerini yapıyorlar neyse ki aralarında ben yokum. Ayrıca şu anda oyun yapıyorum, AI larla uğraşıyorum şu an.

13 yaşında bu siteye niye giriyorsun arkadaşım seviyeyi niye düşürüyorsun ? 13 yaşında ki bir insanın,insan ne, çocuğun mahallede arkadaşlarıyla takılması oyunlar oynaması falan lazım sen bu yaşta bilgisayara bağlı halde olursan ilerisini düşünemiyorum zaten bellide arkadaşların apaçi müziği dinliyor ve eğleniyor ama sen kendini geliştirmişsin ve bunlarla tatmin olmuyorsun doğal olarak ortama ayak uyduramıyorsun iyimi ettin

• elim ayağım titriyo, biri dövsün şu çocuğu videoya çeksin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.