Ben de 13 yaşındayım ama wolfteam ve metin2 hiç oynamam, oynayanlar da çoğunlukla videodaki gibi insanlar... Ayrıca yaşımı bunun gibi düşünecekleri için söylememiştim daha önce bizim sınıftakilerin çoğu videodakiler gibi saçma saçma videolar çekiyorlar, arabesk rap, apaçi şarkıları dinliyorlar taklitlerini yapıyorlar neyse ki aralarında ben yokum. Ayrıca şu anda oyun yapıyorum, AI larla uğraşıyorum şu an.
13 yaşında bu siteye niye giriyorsun arkadaşım seviyeyi niye düşürüyorsun ? 13 yaşında ki bir insanın,insan ne, çocuğun mahallede arkadaşlarıyla takılması oyunlar oynaması falan lazım sen bu yaşta bilgisayara bağlı halde olursan ilerisini düşünemiyorum zaten bellide arkadaşların apaçi müziği dinliyor ve eğleniyor ama sen kendini geliştirmişsin ve bunlarla tatmin olmuyorsun doğal olarak ortama ayak uyduramıyorsun iyimi ettin
Herkes farklı yerlerde oturuyor, çoğu böyle saçma sapan emo, apaçi tipler... Onlarla takılayım da sonra bu videonun yenisini çıkarayım
Beynini yemiş sanırım
La bende bi ara oynuyordum daha sonra point blank basladım ne moktan oldugunu anladım o zaman
Benim bi fikrim var. Anadolu'da boş bi araziye oyun fuarı açıcaz sadece WolfTeam oalcak içinde.
Ulaşım ve premium (artık adı o oyunda neyse) ücretsiz oalcak. Sonra da herkesi...
quote:
Orijinalden alıntı: gezegenci
Benim bi fikrim var. Anadolu'da boş bi araziye oyun fuarı açıcaz sadece WolfTeam oalcak içinde.
Ulaşım ve premium (artık adı o oyunda neyse) ücretsiz oalcak. Sonra da herkesi...
sonrada cesetlerinin üstüne aleme ibret olsun diye bir kutu wow atalım
Güldürürken düşündürdü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme