Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • go7300 le minumuda rahat şekilde oynadım yani en azından 10 dakika takılmadı herneyse oyun hoşuma gitti gece incelerim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Çok fantastik olmuş.1'de de vardı fantastik olaylar ama bukadar değildi ve senaryo daha inandırıcıydı.Bunda sanki rpg oynuyoruz büyücüyü seçmişiz stamina falan dolduruyoruz , görülmeyen kapılardan özellik kullanarak geçiyoruz , zamanı yavaşlatıyoruz.Çok sarmadı açıkçası.Senaryosunu bukadar fantastik beklemiyordum.Grafik ,ses , atmosfer olarak geçerli not verdim yinede..Oyun müzikleri 1 kadar şahanede değil bu arada.Oyunda silah güncellemeleri , black market olaylarına girilmemeliydi ayrıca.

1+ yorumlarına aynen katılıyorum. atmosfer , ses ve özellikle düşmaların vurulma estetikleri çok güzel( yere yığılmaları felan çok güzel yapılmış). Ama arkadasın dediği biraz fazla fantastik geldi bana. neyse biraz ağır gidelimde OF: dragon rising gelene kadar idare etsin.

• neyse ben problemı cozdum powerıso ıle..oyunada basladım..1 wolfasteının yanına gelemz bence..o nasıl gızemlı oyundu bunda yok o ..nazılerın devrısme askerlerı vs bence bıraz gercek dısı olmus..1. bıraz gızemlıydı bu gızemıde asmıs..3 saattır kesıntısız oynadım baım agrıdı yarın devam ederız..ıngılızcesı az olanlar bazı yerlerde takılabılır benden soylemesı..
  • Arkadaşlar....
    Oyunu indirdim. Şu an elimde bir .mdf bir de .mds uzantılı dosya var. Bundan sonra ne yapmam lazım ?
    Ayrıntılı açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

Orijinalden alıntı: by_edi

quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

arkadaslar AİRFİELD WEST bolumune kadar sorunsuz geldim ve burada fena halde takıldım yardımınızı beklıyorum tesekklıyorum.

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

orada o yuvarlak yere gıden kabloların trafosu gıbı buyuk yerlere ates edecen

orada sanırım 4 adet trafo gıbı seylerden var onları vurmak sorun degil asagı iner ınmez onları yok edıyorum ama ama gelen ölü nazi askerlerını vurmak cok zor ve en son kırbaclı bır hatunda bu ölü nazilere katılıyor o zaman ımkansız bır hal alıyor oyun , iyi ce sınır ettı yaaa

Evet arkadaşlar nasıl geçiyoruz burayı trafoları patlatıyorum ama kırbaçlı hatunla beraber ölü nazileri öldürmesi çok zor geçen nasıl geçmiş ?

aslında bıraz ugrasınca o kadarda zor degıl bolum , ılk once gelen kırmızı ve yesıl ölü nazilerin cıktıgı yere git onlar daha yerden kalkmadan normal sılahlarla onları hakla sanırım onlar 3 defa gelıyor sonra kırbaclı hatun iniyor kurenın ıcınden onuda buyuk plazma silazma sılahıyla 2 atısta haklıyorusun zaten ,

hadı kolay gele

• Oyunu bitirmiş bulunmaktayım ne hans'mış arkadaş ya ölmedi gitti neyse delete güzel oyundu yapanın eline sağlık
  • Burayı nasıl geçiyoruz

• Oyun güzeldi ama Return to Castle: Wolfenstein kadar etkilemedi. O oyunda silahlarımız bu kadar kuvvetli değildi, korkmadan tırsmadan her yere dalabiliyoruz. Öncekinde lahitin içine girdiğimiz andan itibaren elimiz buz keserdi. Grafikler güzel, müzikler önceki kadar sürükleyici değil.. Oynanış kolay.. Senaryo güzel.. Ama bu oyunun amacı "Ha ha a nasılda bir anda moleküllerine ayırdım." demek değildir.. Hele hele etkileyici ani saldırılar hiç görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

yapay zeka cokmu kötu banamı öle geldı (fazla oynamadım gercı) ustumuze mal mal kosan askerler falan pek hosuma gıtmedı acıkcası fızık motoru guzel sesler fena degıl oynanabılırlık ıdare eder

Yapay zeka hiçde kötü değil düşmanlar saklanarak ve hareket ederek ateş ediyorlar bence gayet yeterli seviyede bunu anlamak için oyunu yeterince oynamak gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Burayı nasıl geçiyoruz

2 tuşuna basıp silahın damage değerini yükselterek o varili patlatacaksın, bu özelliği ileride 1-2 yerde daha kullanacaksın.

Ekleme : Silah dediysek mermi atan bir silah Gerçi diğerleri ile denemedim ama belki o elindeki silah ilede olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 24 Ağustos 2009; 10:12:17 >

• beyler oyunu tavsiye edermisiniz.. senaryo nasıl tekduze mi birde kac saat suruyor oyun
  • Oyun adamı hiç sıkmıyor aksiyon her daim mevcut.Biran bile sıkılma yaşamadım ben.

Ya şu görünmez olup hızlı hareket edebilen eli hançerli askerleri bizi öldürmeden fark etmenin bir yolu yok mu?Adam gelip beni öldürüyor ben bi dahaki sefere tebdir alarak ilerliyorum.Beni öldürmeden kendisini anlamanın bir yolu var mı?
  • Eski havası yok oyunun... FAKAT! Uzun zamandır ilk defa bir FPS oyununu sıkılmadan, saatlerce oynayabildim. Raven işi biliyor
  • quote:

Oyunu bitirmiş bulunmaktayım ne hans'mış arkadaş ya ölmedi gitti neyse delete güzel oyundu yapanın eline sağlık

hansı nasıl öldürdügünü anlatsaydın biraz ben hansa 2 kez kiristal sapladım ondan dolayı zamanı yavaşlatma ve kalkan gücü yok şimdi ilk hansla dögüştügümüz yere gidiyırum ondan sonra hans beni öldürüyo yada hangi silah daha etkili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

Oyunu bitirmiş bulunmaktayım ne hans'mış arkadaş ya ölmedi gitti neyse delete güzel oyundu yapanın eline sağlık

hansı nasıl öldürdügünü anlatsaydın biraz ben hansa 2 kez kiristal sapladım ondan dolayı zamanı yavaşlatma ve kalkan gücü yok şimdi ilk hansla dögüştügümüz yere gidiyırum ondan sonra hans beni öldürüyo yada hangi silah daha etkili

Hocam en son yerde yine 2 ye basıp yani şu mermileri kuvvetli yapan güce basıyosun sonra hansa silahla saydırıyosun ben şu 7 numaraya basınca çıkan silahla öldürdüm sonra hans çöküyo elindeki son kristali saplıyosun oyun bitiyor kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

Hocam en son yerde yine 2 ye basıp yani şu mermileri kuvvetli yapan güce basıyosun sonra hansa silahla saydırıyosun ben şu 7 numaraya basınca çıkan silahla öldürdüm sonra hans çöküyo elindeki son kristali saplıyosun oyun bitiyor kolay gelsin

hani hans bi kulenin üstündeyken kulede yavaş yavaş aşagı iniyor ya ben o esnada başladım ateş etmeye bi silah var güçlü mavi mermileri var onunla 3-4 ateş ettim dizlerinin üstüne cöktü son kirsitalide sapladım bitti oyunun sonunda bişeylerin acıldıgını söyledi ama ne acıldı onu anlamadım

• Super soldier ler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Super soldier ler var mı?

Super soldier bu sanırım ?

• Oyun bittikten sonra sinematic bölümünde oyun sonundan gösterilmeyen bir video daha var izleyin mutlaka smoke clears adı sanırım
  • Oyunu indirdim ama zaten fps sevmeyen biriyim bir de balon oyunsa hiç başlamayalım...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.