Şimdi Ara

WOD Çıkış Saati EU için? (13'ü Perşembe 01:00'de Türkiye saati)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar söylendi mi bilmiyorumda EU Server için Çıkış saati kaç tam olarak? 12 si 24:00 mü 13'ü 23:00 mü?

Edit: (13'ü Perşembe 01:00'de Türkiye saati)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Kasım 2014; 11:26:27 >

• 12'yi 13'e bağlayan gece türkiye saati ile 01.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

12'yi 13'e bağlayan gece türkiye saati ile 01.00

eyvallah iyi oldu bu bilgi çünkü arkadaşın evde buluşacaz yanlışa düşmeyelim.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    heves kırmak gibi olmasın da, ilk saatler oyunu oynayabilmek pek mümkün olmayacak.
  • Oyun downloadı nezaman açılır arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightley

heves kırmak gibi olmasın da, ilk saatler oyunu oynayabilmek pek mümkün olmayacak.

Akşam saat 10'da server'a girsen sorun olmaz diye düşünüyorum. Serverlara restart gelecekse o zaman sıkıntı olabilir ama. Çünkü muhtemelen herkes yüklenecek serverlara ve çoğu kişi giremeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Oyun downloadı nezaman açılır arkadaşlar

Oyun zaten yüklü değil mi herkeste? Sadece content'i açacaklar diye biliyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^AMD 9 temmuz saat 07:20 Türkiye
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MOP Çıkışında Serverlar restart atmıştı, daha dün gibi hatırlıyorum zaten o tip olaylar için oynuyorum herkesin zevki bir başka ...Kimiside Rogue'u ile milleti kesecek vs vs :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Oyun downloadı nezaman açılır arkadaşlar

Oyun zaten yüklü değil mi herkeste? Sadece content'i açacaklar diye biliyorum ben.

Valla bilmiyorum hocam epey bir download yaptı 6.0 da ama başka olurmu diye sordum bi bakıma

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

MOP Çıkışında Serverlar restart atmıştı, daha dün gibi hatırlıyorum zaten o tip olaylar için oynuyorum herkesin zevki bir başka ...Kimiside Rogue'u ile milleti kesecek vs vs :D

Aslında sırf o gün için blasted lands'de flying mountlara izin vermeseler baya makara döner dark portalın orada, üstünlük kuran taraf karşıdan kimseyi sokmaz draenora yemin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enzifer -- 9 Kasım 2014; 22:26:54 >
  • Low pop serverde cıkıs gecesi oynanır anca, türklerin bol oldugu tn de hayal.
  • medium veya low server da problem olmaz. ayırca çok küçük bi download yapabilir çünkü şifreli dosyalar onları açmak aktif etmek için zaten wod yüklü şu an.

TN de harbi millet napcak nasıl gircek bilmiyorum o kadar kalabalık ki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalker83

medium veya low server da problem olmaz. ayırca çok küçük bi download yapabilir çünkü şifreli dosyalar onları açmak aktif etmek için zaten wod yüklü şu an.

TN de harbi millet napcak nasıl gircek bilmiyorum o kadar kalabalık ki :D

Muhtemelen 5 dk bir dc olucak uzerine birde her dusuldugunde sira beklemeyi dusunursek eziyet gecesi olacak gibi

• acele etmeyin raidler 3 hafta sonra açılacak :)
  • North America (US) at 12:00 a.m. PST (1:00 a.m. Mountain, 2:00 a.m. CST, 3:00 a.m. EST) on Thursday, November 13
    Oceanic will launch at the same time as the US.
    Europe at 12:00 a.m. CET on Thursday, November 13
    Korea at 12:00 a.m. KST on Tuesday, November 18
    Taiwan at 12:00 a.m. CST on Tuesday, November 18
    China at 12:00 a.m. CST on Tuesday, November 18
  • Arkadaşlar serverlar restartsız başlayacak diye okumuştum. Saatin gelmesi ile beraber bir quest belirecek ekranda ve macera başlayacak.

Pandaria başlangıcında helikopter questi katletmişti oyunu; kaç saat lagden oynayamamıştık. WoD'ta böyle bir hata yapmayacaklarını söylediler.

Kalabalık realmler gerçekten hayal; şimdiden sıraya sokmaya başladı bile.

Aslında son Flex raid sistemi ve grup bulma sistemi ile; "iyi bir guildiniz varsa", düşük pop. realmlerde oynamanın daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Hem toplanacakları,rare boss vb. bulma daha kolay hem de zaten grup bulma sistemi ile yüksek pop. realmdeki adamlarla rahatça oynayabiliyorsun (eskiden oQ vardı ama yeni sistem ondan da iyi olmuş).

Herkese WoD'ta başarılar

• 13 gecesi perşembe oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

13 gecesi perşembe oluyor

düzelttim onu.
  • işten gelince direk yat gece 12 de kalk ve sonra sabaha kadar lag, dc, sıra, bir görevde zibilyon tane playerlan yarış :) bu kadar işkencenin üstüne sabah işe git.

kendine bu kadar işkence edenn başka birisi ancak wow oynayan bir diğer kişidir. işin bir diğer enteresan tarafı. bu işkence için müthiş sabırsızlanıyorum :)
  • meraktan patlayacam gelsin artıııık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.