Şimdi Ara

WİZARD SON İTEM LERİNİ NE GİYMELİ ROBE Mİ LİGHT ARMOR MU???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR SORU BASİT...82 LEVEL WİZARDIM...KISA BİR SÜRE SONRA SON İTEMLERİMİ TAKACAĞIM....E TABİKİ SON İTEMLERE İYİ TABLET TOPLADIM VE İŞLEME YAPACAĞIM....

PEKİ BU KADAR DEĞERLİ TAŞLARI BASMADAN ÖNCE ŞU SORU GELDİ AKLIMA ...

BU KADAR HARCAMA YAPACAĞIM AMA LİGHT ARMOR MU GİYİP TAŞ İŞLESEM YOKSA ROBELERİMİ TAŞ İŞLESEM...TEŞEKKÜR EDERİM......

Orjinalden alıntı: effsane_61

82 LEVELİM NİYA SHAMANLARDA KASIYOM ŞU AN...ROK A GEÇMEDİM....AMA DUYDUGĞĞUM KADARIYLA MOBLARIN ÇOĞU FİZİKSEL DAMAGE VERİYORLARMIŞ....

Belki kasarken LA giymen daha doğru olabilir ancak sana tavsiyem robe giymen PvP FW gibi durumlar için..
    Sonuçta çok sağlam bir cleric desteği olmadıkça tek yiyeceksin ve bu nedenle biraz daha risk alarak hız ve daha yüksek bir mag. att.a dönüştürebilirsin..

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

82 LEVELİM NİYA SHAMANLARDA KASIYOM ŞU AN...ROK A GEÇMEDİM....AMA DUYDUGĞĞUM KADARIYLA MOBLARIN ÇOĞU FİZİKSEL DAMAGE VERİYORLARMIŞ....

Belki kasarken LA giymen daha doğru olabilir ancak sana tavsiyem robe giymen PvP FW gibi durumlar için..
    Sonuçta çok sağlam bir cleric desteği olmadıkça tek yiyeceksin ve bu nedenle biraz daha risk alarak hız ve daha yüksek bir mag. att.a dönüştürebilirsin..

EVET BENDE BU NU DÜŞÜNDÜM AMA ŞU AN CLERİC MASTERY LEVELİM 78 YAPTIM MANYAK SP HARCADIM...

WİZARD MASTERY 81 VE 90 A KADAR GAP YAPIP CLERİC WİZARD SKİLLERİNİ 90LEVEL MAX YAPACAĞIM....

İSTE CLERİC MASTERİMİN İYİ OLMASINDAN DOLAYI LİGHT ARMOR MU GİYSEM DİYORUM...ÇÜNKÜ CLERİC + LİGHT ARMOR 90 MASTERY MAX= ÖLÜMSÜZLÜK DİYE DÜŞÜNÜYORUM......

NE DERSİNİZ............

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

EVET BENDE BU NU DÜŞÜNDÜM AMA ŞU AN CLERİC MASTERY LEVELİM 78 YAPTIM MANYAK SP HARCADIM...

WİZARD MASTERY 81 VE 90 A KADAR GAP YAPIP CLERİC WİZARD SKİLLERİNİ 90LEVEL MAX YAPACAĞIM....

İSTE CLERİC MASTERİMİN İYİ OLMASINDAN DOLAYI LİGHT ARMOR MU GİYSEM DİYORUM...ÇÜNKÜ CLERİC + LİGHT ARMOR 90 MASTERY MAX= ÖLÜMSÜZLÜK DİYE DÜŞÜNÜYORUM......

NE DERSİNİZ............

Yukarıda açıklamışlar işte değildir ölümsüzlük.Her char xx atack yapıyor diye bişey yok birini yatırırken diğerine yatarsın bu kadar basit.

• ya mutlaka süper çar yoktur....süper item ve skillerin iyiyse çarın o derece güçlü olur....elbette robenin hız ve mag atağa faydası tartışılmaz...ama cleric 90 mastery ve max lı durumda ligt armor giyerse de tarşışılmaz pt üyesi olursun...fazla yatmamamk için de iyi olur...aslında bıcak sırtı bu...karar veremedim için yazdım buraya zaten....

mesela 90 level pt de wizardsın ve light armor giyiyorsun...itemlerin ful int str...STAFI ÇIKARIP CLERİĞİ TAKTINĞINDA TÜM PT ÜYELERİNİN ÇOĞUNU KURTARIRSIN ÇÜNKÜ LİGT ARMOR CLERİCLE BERABER MÜKEMMEL DEFANS VERİYOR.....

ÖTE YANDAN ROBENİN DE TARTIŞILMAZ HIZI VE MAG ATAK ARTIRMA AVANTAJI VAR...KISACA SON İTEMLER İÇİN KARARSIZ KALDIM....

KARAR VEREN VARMI ARAMIZDA.....
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya mutlaka süper çar yoktur....süper item ve skillerin iyiyse çarın o derece güçlü olur....elbette robenin hız ve mag atağa faydası tartışılmaz...ama cleric 90 mastery ve max lı durumda ligt armor giyerse de tarşışılmaz pt üyesi olursun...fazla yatmamamk için de iyi olur...aslında bıcak sırtı bu...karar veremedim için yazdım buraya zaten....

mesela 90 level pt de wizardsın ve light armor giyiyorsun...itemlerin ful int str...STAFI ÇIKARIP CLERİĞİ TAKTINĞINDA TÜM PT ÜYELERİNİN ÇOĞUNU KURTARIRSIN ÇÜNKÜ LİGT ARMOR CLERİCLE BERABER MÜKEMMEL DEFANS VERİYOR.....

ÖTE YANDAN ROBENİN DE TARTIŞILMAZ HIZI VE MAG ATAK ARTIRMA AVANTAJI VAR...KISACA SON İTEMLER İÇİN KARARSIZ KALDIM....

robe robe robe
    sen wizardsın herTürlü tek yersin he light armor giydim noldu 2 atar sana
    moblardada pek fayda yapmaz

robe giy çünkü

çin çarlar mag+phy atağı birlikte kullanırel yakması magdır
    sen bu şekilde atakların mag kısmından kurtulursun zaten nukerlerdende robe giyerek kurtulcan.

Eu çarlara gelirsek eu çarlar sen robede giysen light armorda ayrım yapmadan tek ayar
    he wariorlar tek atamaz ama kd-stun larla gene keser

hız artar
    rock canvarlarından korunursun
    mag atak a katkı yapar

wiz in ömrü 45 saniyedir oda bless bitince biter

• wiz in ömrü 45 saniyedir oda bless bitince biter

Noktayı Koydu (Güzel Cümle)
    Bence robe hem hızlı hem mag.attackını dahada güçlendirirsin.
  • Robe devam et.İlerisi içinde en iyisi en mantıklısı Robe dir.
  • teşekkür ederim robe giyece gim ve 9 lu gapla tüm wizard cleric sikillerini 90 levele max layacağım....itemlerimi de ful int str yapacağım bakalım nolcak....odin deyim....adama gibi bir guild arıyom bu arada,,,,

teşekkür ederim robe giyece gim ve 9 lu gapla tüm wizard cleric sikillerini 90 levele max layacağım....itemlerimi de ful int str yapacağım bakalım nolcak....odin deyim....adama gibi bir guild arıyom bu arada,,,,

nick ney???? S7 mi

İmzamız geçici bir süreliğine böyle olacaktır.(
  • robe giy en azından en yüksek dmg i veren olursun

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

quote:

ya mutlaka süper çar yoktur....süper item ve skillerin iyiyse çarın o derece güçlü olur....elbette robenin hız ve mag atağa faydası tartışılmaz...ama cleric 90 mastery ve max lı durumda ligt armor giyerse de tarşışılmaz pt üyesi olursun...fazla yatmamamk için de iyi olur...aslında bıcak sırtı bu...karar veremedim için yazdım buraya zaten....

robe robe robe
    sen wizardsın herTürlü tek yersin he light armor giydim noldu 2 atar sana
    moblardada pek fayda yapmaz

robe giy çünkü

çin çarlar mag+phy atağı birlikte kullanırel yakması magdır
    sen bu şekilde atakların mag kısmından kurtulursun zaten nukerlerdende robe giyerek kurtulcan.

Eu çarlara gelirsek eu çarlar sen robede giysen light armorda ayrım yapmadan tek ayar
    he wariorlar tek atamaz ama kd-stun larla gene keser

hız artar
    rock canvarlarından korunursun
    mag atak a katkı yapar

wiz in ömrü 45 saniyedir oda bless bitince biter

böyle bir açıklamayı senden başkasından beklemezdim zaten...

• Womannizer helal olsun konu hortlamış
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.