Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
183.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: honneur

Hocam CD ve LOH biraz düşük kalmış sanırım. Yüzüklerede CD Yüklersen ilerki zamanda daha iyi olur gibi.

CD dediğin chd mi acaba ? Yüzüklerdeki all res şu an için bana lazım . loh 800 civarında oynarken yeterli gibi geliyor esasen damageyi nasıl artırabilirim onu merak ediyorum

@Kiss
    @olcay abi

olay bir el atıverin
  • Evet CD den kastım CHD idi. Yüzüklere de CHD yüklemesi yaparsanız damage artmiş olacak. Loh yüksek mp lerde yeterli gelmiyor. 1.2k nın üstünde olsa daha rahat edersiniz. Benim son güncellememe 250-300 CHD 47-50 arası CC 600 üstü allress ve 3.02 AS oluyor. 1200loh var. Hala uberde bossları kaçırdığım oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet CD den kastım CHD idi. Yüzüklere de CHD yüklemesi yaparsanız damage artmiş olacak. Loh yüksek mp lerde yeterli gelmiyor. 1.2k nın üstünde olsa daha rahat edersiniz. Benim son güncellememe 250-300 CHD 47-50 arası CC 600 üstü allress ve 3.02 AS oluyor. 1200loh var. Hala uberde bossları kaçırdığım oluyor.

ne kadarlık bir bütçeyle yapıldı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Arkadaşlar eski itemlerimi satıp 50m bütçe ile itemleri sıfırdan yeniden aldım ve şu şekile geldi karakter.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Metalicana-2398/hero/24691924

Yorumlarınız nedir , eksiği yanlışı var mı varsa nedir ? Teşekkürler

Mp7'ye kadar çok zorlanmadan yapacak hale getirmişsin bence, baya aşama kaydetmişsin. Hep diyorum yine derim MP7'ye kadar AR bir yere kadar, bence şu anki halin işte limitlerde.
    DPS bundan sonrası, CHD yüzüklerde ve eldivende olacak ve int yüklemesi gerekiyor sürekli; source dmg yükseltmek gerekli, soketli chantodo will gerekli. Bundan sonrası hep daha fazla gold harcamak demek özetle.
    Ben IC botumu da değiştirdim int yükledim; 260k dps devirdim; devamı lacuni değişikliği ile gelecek, yani sürekli cc, int ve chd yüklersen dps gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 22 Şubat 2013; 22:17:20 >

• quote:

Evet CD den kastım CHD idi. Yüzüklere de CHD yüklemesi yaparsanız damage artmiş olacak. Loh yüksek mp lerde yeterli gelmiyor. 1.2k nın üstünde olsa daha rahat edersiniz. Benim son güncellememe 250-300 CHD 47-50 arası CC 600 üstü allress ve 3.02 AS oluyor. 1200loh var. Hala uberde bossları kaçırdığım oluyor.

Bence değerlendire kriteri uber olmamalı, farmda akıcılık, serilik olmalı.
    Uberde keza kulle'yi ben de kaçırabiliyorum, o yavaşlatma bubble açtığında çok doğal kaçabiliyor; ama ölmeden yakalanıyorsa ve döngü yeniden devam ettiriliyorsa bence yine olmuş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Arkadaşlar eski itemlerimi satıp 50m bütçe ile itemleri sıfırdan yeniden aldım ve şu şekile geldi karakter.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Metalicana-2398/hero/24691924

Yorumlarınız nedir , eksiği yanlışı var mı varsa nedir ? Teşekkürler

Mp7'ye kadar çok zorlanmadan yapacak hale getirmişsin bence, baya aşama kaydetmişsin. Hep diyorum yine derim MP7'ye kadar AR bir yere kadar, bence şu anki halin işte limitlerde.
    DPS bundan sonrası, CHD yüzüklerde ve eldivende olacak ve int yüklemesi gerekiyor sürekli; source dmg yükseltmek gerekli, soketli chantodo will gerekli. Bundan sonrası hep daha fazla gold harcamak demek özetle.
    Ben IC botumu da değiştirdim int yükledim; 260k dps devirdim; devamı lacuni değişikliği ile gelecek, yani sürekli cc, int ve chd yüklersen dps gelir.

şu an mp8 zorlanmadan farmlayabiliyorum . sanırım biraz daha geliştirmek için büyük paralar gerekecek artık

teşekkürler yorumlar için

• arkadaşlar karakterime bi bakarmısınız. Eksiklikleri nelerdir?
    Bir de gold biriktiremiyorum. Hızlı bir şekilde gold nasıl toplayabilirim?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/cslayer-2796/hero/17001672
  • Archon kullanan sağlam Wizard var mı hiç burada merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_Slayer

arkadaşlar karakterime bi bakarmısınız. Eksiklikleri nelerdir?
    Bir de gold biriktiremiyorum. Hızlı bir şekilde gold nasıl toplayabilirim?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/cslayer-2796/hero/17001672

critical hit chance , attack speed yetersiz
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/GSARAY35-1659/hero/18164090
    bunu 200 k üstüne çıkarmak için hangi parça değişmeli
    ustalardan bir fikir istiyorum
    max 100m bütçe ayırabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GSARAY35-1659/hero/18164090

100m ile olmaz öncelikle. Bir yerden sonra gold istiyor CM'de dps artırmak.
    Şunları yapınca 190k dps'e geliyorsun, artık yancı scoundrel ya da enchantress ile 200k yakın görülebilir oyunda. Bunların hepsi gold ister.
    Eldivene trifecta koyman lazım: 140int 8,5cc %8ias 40chd
    Kafaya takılacak en azından bir andariel ias'tan gelecek dps için: 9ias 4,5cc
    Ice Climbers'ın int 250+ yapmak
    Soruce av. dmg 270'e çekmek
    Shoulder'da 270+ int yapmak

Tüm bu değişiklikleri senin wiz üzerinde d3up.com'dan yaptım ve 190k dps'e geliyor. 100m ile eldivene ya da kafalık ile ice climbers'a geliştirme yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Şubat 2013; 15:27:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Archon kullanan sağlam Wizard var mı hiç burada merak ettim?

Ben varım. Gerçi Path of Exile'a çok fena sardırdığımdan biraz geri kaldım şu aralar ama yine de iyi yerde sayılırım.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gunslinger-2953/hero/4221620

Yüzükleri stash'dekiler ile değiştirsem 400K'yı geçiyor DPS.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GSARAY35-1659/hero/18164090

100m ile olmaz öncelikle. Bir yerden sonra gold istiyor CM'de dps artırmak.
    Şunları yapınca 190k dps'e geliyorsun, artık yancı scoundrel ya da enchantress ile 200k yakın görülebilir oyunda. Bunların hepsi gold ister.
    Eldivene trifecta koyman lazım: 140int 8,5cc %8ias 40chd
    Kafaya takılacak en azından bir andariel ias'tan gelecek dps için: 9ias 4,5cc
    Ice Climbers'ın int 250+ yapmak
    Soruce av. dmg 270'e çekmek
    Shoulder'da 270+ int yapmak

Tüm bu değişiklikleri senin wiz üzerinde d3up.com'dan yaptım ve 190k dps'e geliyor. 100m ile eldivene

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Ben varım. Gerçi Path of Exile'a çok fena sardırdığımdan biraz geri kaldım şu aralar ama yine de iyi yerde sayılırım.

Benim de 2,5LS 'li 1,1k dps wand'ım ve stash'teki triumvirate ile 370k civarında dps oluyor archon build ki archon build olarak item'lar özenilmese bile; ama archon oynamıyorum. Çünkü beni herkes CM seviyor; hem durdurup hem 1-1,5m damage meteor yağdırıp vurduğum için party'ler çok seviyor. Adım çıktı meteor-man diye.

Bu arada bu akşam ben de başlıyorum PoE, ucundan bakalım diyoruz arkadaşlarla hardcore'undan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Şubat 2013; 15:39:30 >

• quote:

quote:

Build i merak ettiğim için sormuştum, genel olarak aynı zaten.

Fakat Critical Mass niye kullanıyorsunuz onu merak ettim? Zaten Archon süresi öldürdükçe artıyor?

• quote:

quote:

quote:

Build i merak ettiğim için sormuştum, genel olarak aynı zaten.

Fakat Critical Mass niye kullanıyorsunuz onu merak ettim? Zaten Archon süresi öldürdükçe artıyor?

critical mass tüm cooldownları sıfırlamak içindir. Her critic vurus 1 saniye cd düsürür. Yani benim kadar bir as ve cc ile tüm cd'leri sıfırlamak 2 saniye sürer kalabalık moblarda. Single targetta ise 4-5 saniye kendi adıma ..

Edit; olayı yanlış anlamışım özür dilerim sanırım arkadas cm'yi archonun cd'sini düsürüp sürekli basabilmek için açmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 25 Şubat 2013; 18:00:34 >

• 800k altın harcadım vile ward alternatifi omuzluk craftladım
    depodan başlığı andriel ile değiştim
    geri kalan yazdıklarınız 300m ile 1b arası olduığu için şimdilik kaldı
    int+6cc mempho düşerse satıp kalan eksikleri tamamlarım :P
    300k+ eldiven craftladım hepsi tırt çıktı :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 25 Şubat 2013; 16:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft
    Edit; olayı yanlış anlamışım özür dilerim sanırım arkadas cm'yi archonun cd'sini düsürüp sürekli basabilmek için açmış

Evet.

MP 3-4 gibi oynarken arada sırada Archon 120 sn dolmadan bitebiliyor, daha hızlı Archon'a geçebilmek için CM faydalı. Bir de yeni patch ile CM Archon ışını ile de çalışıyor, teleport / slow time ve Arcane Blast daha hızlı doluyor.

• Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
    Yüksek MP da CM işe yarayabilir o zaman, benimde 120 saniye dolmadan bittiği oluyor, bunu bir denemem lazım.
    Bir de Archon moddayken cd un ne kadar kaldığını göremiyoruz değil mi archon moddan çıkana kadar? (120 snlik cd u)
  • quote:

Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
    Yüksek MP da CM işe yarayabilir o zaman, benimde 120 saniye dolmadan bittiği oluyor, bunu bir denemem lazım.
    Bir de Archon moddayken cd un ne kadar kaldığını göremiyoruz değil mi archon moddan çıkana kadar? (120 snlik cd u)

Yüksek MP solo Archon yapabilmek çok zor, çok fazla gold lazım. Party içinde arkadan dps verebilir pek tabi. MP4'te bile bitiyor keza archon, elite'leri saniyeler içinde kesemedikçe yüksek MP'de archon olmuyor.

Archon'un şarjına ne kadar kaldığına ben oyun sırasında "S" tuşuna bakarak görüyordum; arada bir "S" bas skill şeması gelecek, orda archon'un dolması görülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.