Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
183.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

http://eu.battle.net/d3/en/profile/tolga22-2135/hero/10245499
    bu buildle mp6-7 rahat farmlayabiliyorum ama crit damage çok düşük kalıyor. %93 var şuan. hangi itemleri yenilemem gerek? (amuleti değiştirdim ama daha güncellenmedi. crit damage yerine 600life on hit var)

Sana As lazım öncelikle

2.43 var da daha nasıl yapacağım olabilicek tüm itemlerde as var sanırım
    edit: helm olarak andariels visage aldım arcane power on crit 18e düştü ama 2.56 as oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talonx -- 12 Şubat 2013; 20:13:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/tolga22-2135/hero/10245499
    bu buildle mp6-7 rahat farmlayabiliyorum ama crit damage çok düşük kalıyor. %93 var şuan. hangi itemleri yenilemem gerek? (amuleti değiştirdim ama daha güncellenmedi. crit damage yerine 600life on hit var)

Sana As lazım öncelikle

2.43 var da daha nasıl yapacağım olabilicek tüm itemlerde as var sanırım
    edit: helm olarak andariels visage aldım arcane power on crit 18e düştü ama 2.56 as oldu

Inna pant ve WH kemer var mesela ias için.

En son source'a abandım gold'u 210 dmg'daydı, gear'ımda en yakışmayan parçaydı 272 dmg'a çıkardım hep aklımdaydı ne zamandır. Buff skill olmadan (pinpoint, g. cannon, force weap vs.) meaaşşallah 250k dps devirdim. Meteor milyon üzerinde vuruyor meaaşşallah.
    Sırada lacuni'ye main stat koymaya çalışmak, IC bota daha fazla int koymak, sonrasında WH'a armor ve vita ve ias ve chd kaybettirmeden AR koymak, sonrasında TR chest stat'ları yükseltirken AR koymak var; tabi ki acele yok... AR en son hikaye halen WH ve TR için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 12 Şubat 2013; 21:01:15 >

• Arkadaslar 400 M ile rahat farm yapabilecek Wizard olusturulabilirmi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Arkadaslar 400 M ile rahat farm yapabilecek Wizard olusturulabilirmi sizce?

400m ile ortalamanın üstünde bir wizard olusturulur
  • Sabah mp2'de archonla oynarken marquise emerald design düştü 78m'den sattım, az evvel bi daha düştü 6.5m'den zor gitti... Nasıl iş anlamadım :)
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Metalicana-2398/hero/24691924

Chest Armordaki tüm gemleri int mi yapayım yoksa böyle iyi mi bir bakabilir misiniz :)
  • Arkadaslar Wizard'imi 60 level yapana 20 TL yollucam paypaldan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Metalicana-2398/hero/24691924

Chest Armordaki tüm gemleri int mi yapayım yoksa böyle iyi mi bir bakabilir misiniz :)

35k civarı Hp yeterli aslında
  • http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aiXOdk!bgf!cZaccZ

Beyler kapışırken bu skilleri kullanıyorum daha iyi kombisyon yapan varmı? Varsa paylaşabilirmi?
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Metalicana-2398/hero/24691924

chest armorla set olması için all restsiz trail alsam armor ve gelecek int le res eksiğini kurtarır mı yoksa böyle mi devam edeyim ?
  • Patch 1.07 ile birlikte wizard oynayanlar açısından neler daha iyi neler daha kötü bir sormak istedim.

Açıkçası kendi açımdan baktığımda, cm wizard için kullandığımız skillere bir değişiklik gelmemiş gibi görüyorum, freeze ve dps açısından eskisi ile bir fark görmedim oyun içerisinde.

Ancak yaptığım mp10 runları (çok fırsat bulamadığımdan sadece 3 defa yaptım) bir kez bile ölmeden bitirdim, önceden reflect + ek özellikler olan elitelar ciddi sıkıntı yaratıyordu, ancak şimdi oldukça rahat bir şekilde ilerlenebiliyor diyebilirim. Tabi büyük dikkatsizliklerde hala sıkıntı yaşanabilir (arcane sentry üzerinde kalmak vb.). Dikkat çeken bir şey, artık poison veren elitelar daha tehlikeli olabilir, üstüste biriken poisonlarda çok durmamak lazım.

Reflect elitelara gelen değişiklik gerçekten EHP gereksinimini ve buna yapılan yatırım yapsam mı konusundaki düşüncelerimi şimdilik etkiledi, EHP yerine DPS yatırımı daha cazip geliyor bana.

• Katılıyorum, oyun artık daha kolay reflect'lerin etkisi çok azaldı. Plague damage ise şu an molten'in verdiği damage'a göre çok fazla duruma gelmiş gibi. Biraz yer değişikliği ile hallediliyor. MP10'da çok daha hızlı exp geliyor.

Skill olarak değişiklik yok ama belki blizzard'ın rune'larına şans tanınabilir; denemedim halen ve sanmıyorum ki Meteor+conflag'ı geçemeyecektir.
    EHP'yi 300k civarında tutup DPS'i 250k civarına getirmek bence çok mantıklı oldu; kendimden biliyorum.
    En son aldığım amulet ile 2 yüzüğümde ve amu'de iyi roll'de av. dmg bulunuyori hattrick yapmış durumdayım av. dmg konusunda; kesinlikle hafife alınmamalı çünkü weap dmg ile birleşince weap. değiştirmek yerine daha karlı olabiliyor; keza bizim chantodo will'i dps için değiştirmemiz hem zor bulunması, hem de pahalı olması açısından sıkıntı.
    Şunu da diyerek tezimi kanıtlayan örnek vereyim:
    Silaha marq ruby takarsam 3,3k DPS alıyorum; marq emer takarsam 4k dps alıyorum. Av. dmg sayesinde c dmg +%10 getirisi birbirine çok yaklaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 15 Şubat 2013; 17:48:45 >

• Selam arkadaslar. su energı twıst ı mouse sol tusa nasıl koyuyorsunuz acaba?

Ve koyduktan sonra move komutu ıle nasıl karısmıyor ızah edersenız sevınırım.
  • Merhaba arkadaşlar vakit buldukça oynadığım wizardımı sizinle paylaşmak istedim. Neleri eksiktir ne olsa daha iyi olurdu?(silah,mempo ve vit hariç)
    Yorumlarınızı bekliyorum

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Khelgar-2752/hero/17760552
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Selam arkadaslar. su energı twıst ı mouse sol tusa nasıl koyuyorsunuz acaba?

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası
    1.(Alttaki resim)Options>Gameplay Elective Mod'u etkinleştiriyorsun
    2.(üstteki resim) Yandaki ok işaretleriyle farklı skillere gidiyorsun.

• Arkadaşlar craft olayı güzel olmuş.Benim wd'ye omuzluk ve amulet craftladım.Tavsiye ederim.
  • quote:

energy twist sadece atack verebilecegi bir obje ya da yaratık üzerine gelirse aktif olur yoksa yürür gidersin. Elective mode kullanmayıda biliyorsan problem yok demektir umarım sorunu doğru anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

energy twist sadece atack verebilecegi bir obje ya da yaratık üzerine gelirse aktif olur yoksa yürür gidersin. Elective mode kullanmayıda biliyorsan problem yok demektir umarım sorunu doğru anladım

shift tuşuna basılı olarak sol tıklarsanız mouse'un olduğu yere çıkartır
    + craft olayını biri bana açıklayabilecek mi ?

• Arkadaşlar benim wizard elitlerin buz patlamalarına ve bazılarının öldükten sonraki patlamalarına hiç dayanıklı değil direk ölüyorum.Bunun sebebi resistin az olmasından dolayımı yoksa hp den dolayımı.35k civarı bi hp var ama bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemonde

Arkadaşlar benim wizard elitlerin buz patlamalarına ve bazılarının öldükten sonraki patlamalarına hiç dayanıklı değil direk ölüyorum.Bunun sebebi resistin az olmasından dolayımı yoksa hp den dolayımı.35k civarı bi hp var ama bi yardımcı olursanız sevinirim.

o patlamalardan önce sağa sola kaçtın mı sorun olmaz
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.