Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
183.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GSARAY35-1659/hero/18164090
    bunu 200 k üstüne çıkarmak için hangi parça değişmeli
    ustalardan bir fikir istiyorum
    max 100m bütçe ayırabilirim

100m ile olmaz öncelikle. Bir yerden sonra gold istiyor CM'de dps artırmak.
    Şunları yapınca 190k dps'e geliyorsun, artık yancı scoundrel ya da enchantress ile 200k yakın görülebilir oyunda. Bunların hepsi gold ister.
    Eldivene trifecta koyman lazım: 140int 8,5cc %8ias 40chd
    Kafaya takılacak en azından bir andariel ias'tan gelecek dps için: 9ias 4,5cc
    Ice Climbers'ın int 250+ yapmak
    Soruce av. dmg 270'e çekmek
    Shoulder'da 270+ int yapmak

Tüm bu değişiklikleri senin wiz üzerinde d3up.com'dan yaptım ve 190k dps'e geliyor. 100m ile eldivene

teşekkür ederim

Bülent hocam 10 numara wizard olmuş tebrikler bence doğru yolu buldun sonunda canını biraz daha artırırsan
    mis gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

quote:

quote:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GSARAY35-1659/hero/18164090
    bunu 200 k üstüne çıkarmak için hangi parça değişmeli
    ustalardan bir fikir istiyorum
    max 100m bütçe ayırabilirim

100m ile olmaz öncelikle. Bir yerden sonra gold istiyor CM'de dps artırmak.
    Şunları yapınca 190k dps'e geliyorsun, artık yancı scoundrel ya da enchantress ile 200k yakın görülebilir oyunda. Bunların hepsi gold ister.
    Eldivene trifecta koyman lazım: 140int 8,5cc %8ias 40chd
    Kafaya takılacak en azından bir andariel ias'tan gelecek dps için: 9ias 4,5cc
    Ice Climbers'ın int 250+ yapmak
    Soruce av. dmg 270'e çekmek
    Shoulder'da 270+ int yapmak

Tüm bu değişiklikleri senin wiz üzerinde d3up.com'dan yaptım ve 190k dps'e geliyor. 100m ile eldivene

teşekkür ederim

Bülent hocam 10 numara wizard olmuş tebrikler bence doğru yolu buldun sonunda canını biraz daha artırırsan
    mis gibi olur

• Şu paragon'u 100 yapmanın en güzel yanı kafadaki gem'den kurtulmakmış; dün server kapandığı için bakamamıştım ama kafaya gem takıp, bottaki vita gem'i int ile değiştirince 25k EHP kazanmışım; gem değişimi ile de 5k saf dps geldi.

EHP 321k olmuş şu anda, önceden 300k civarında tutmak istiyordum ama lacuni değiştirirsem 15k kadar EHP kaybı oluyordu; şimdi bu sorun kalmayacak geliştirmenin de yolunu açmış oldu paragonu bitirip rahatlamak.

Paragon güzel demek istiyorum, siz de yapın.
  • neck ve bracer craftı dps artırdı ama loh inanılmaz düstü :/. Magic weapon rune ile bunu gidermek mümkün mü acaba? Yoksa dps'ten yeniden kısıp (yaklasık 30k kadar) loh veren necki mi takayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

neck ve bracer craftı dps artırdı ama loh inanılmaz düstü :/. Magic weapon rune ile bunu gidermek mümkün mü acaba? Yoksa dps'ten yeniden kısıp (yaklasık 30k kadar) loh veren necki mi takayım?

Loh bir kenara, haydi bir nebze blood magic diyelim ama bu APS ile CM kötü çalışır, hatta çalışmaz demek lazım. DPS aşkına gelip build'in olması gereken limitlerini göz ardı etmişsin. Breakpoint derler CM için gereken APS, cc, loh ve hp değerleri için, çok kez yazıldı forumda, sen de biliyorsundur keza olcay'ın öğrencisi olarak. Yani bari yüzüklere ias koy, craflayınca hemen lacuni ve amulet'i değiştirmişsin ama ias kaybını göze almamak lazım CM'ın çalışması için.

Ben de çok güzel eldiven crafladım, 9,5cc 45chd 240int falan ama ias olmayınca takamıyorum; keza 14k dps veren bracers craftladım hem AR 77 ve armor da var ama takamıyorum; bunlar anca archon build için olur.
    Yani senin gear da şu an archon'a yaklaşmış, bu kadar düşük ias ile olmaz CM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 27 Şubat 2013; 15:24:18 >

• quote:

quote:

neck ve bracer craftı dps artırdı ama loh inanılmaz düstü :/. Magic weapon rune ile bunu gidermek mümkün mü acaba? Yoksa dps'ten yeniden kısıp (yaklasık 30k kadar) loh veren necki mi takayım?

Loh bir kenara, haydi bir nebze blood magic diyelim ama bu APS ile CM kötü çalışır, hatta çalışmaz demek lazım. DPS aşkına gelip build'in olması gereken limitlerini göz ardı etmişsin. Breakpoint derler CM için gereken APS, cc, loh ve hp değerleri için, çok kez yazıldı forumda, sen de biliyorsundur keza olcay'ın öğrencisi olarak. Yani bari yüzüklere ias koy, craflayınca hemen lacuni ve amulet'i değiştirmişsin ama ias kaybını göze almamak lazım CM'ın çalışması için.

Ben de çok güzel eldiven crafladım, 9,5cc 45chd 240int falan ama ias olmayınca takamıyorum; keza 14k dps veren bracers craftladım hem AR 77 ve armor da var ama takamıyorum; bunlar anca archon build için olur.

eski haline döndürdüm ama bu kezde chd yok sanırım mp2 de paragonu 100 yapana kadar bununla ugrasmamalıyım. Ne zaman ki mp10, o zaman dediğin ayarlara getirmek icin harcarım tüm paramı, ne dersin?

• quote:

quote:

quote:

eski haline döndürdüm ama bu kezde chd yok sanırım mp2 de paragonu 100 yapana kadar bununla ugrasmamalıyım. Ne zaman ki mp10, o zaman dediğin ayarlara getirmek icin harcarım tüm paramı, ne dersin?

Şahsen düşük MP'de CM oynamayı mantıksız buluyorum; MP1'de archon ile çok daha seri gitmek varken ya da artık Blizzard rune'ları da buff'lamışlarken.
    Ayrıca diğer bakış açısı yüksek MP'de artık daha çok exp geliyor; yüksek MP'de CM oynamak mantıklı gibi; keza ben MP10'daki patch sonrası 615 exp ile 2 ayda alacağım exp'i 10 günde aldım neredeyse...
    Tabi ki herkesin zevki ve tercihi kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 27 Şubat 2013; 17:50:38 >

• Merhaba arkadaşlar, genelde burada okuduklarımla, ve tavsiyelerle cm wiz yapmaya çalıştım, cm wizi de burada öğrendim zaten. Bir iki hafta içerisinde şuraya kadar çıkarabildim karakteri elimdeki parayla (Ki aylardır bu wizle sıfır cc ve chd ile oynadım sadece archorn kullanarak :D )

http://eu.battle.net/d3/en/profile/deftonic-2221/

Şu an biraz daha gold birikti, ilk yatırımım ne olmalı, hangi item upgrade edilse daha efektif olur en başta? ( Bu arada amulet hariç, onu kendim craftlayacağım, artık nasıl bir hırs olduysa 100 tane amulet bastım cc, chd ve lohu bir arada göremedim daha, çıkan en iyisi şu an taktığım :D)

• quote:

Orijinalden alıntı: deftonic

Merhaba arkadaşlar, genelde burada okuduklarımla, ve tavsiyelerle cm wiz yapmaya çalıştım, cm wizi de burada öğrendim zaten. Bir iki hafta içerisinde şuraya kadar çıkarabildim karakteri elimdeki parayla (Ki aylardır bu wizle sıfır cc ve chd ile oynadım sadece archorn kullanarak :D )

http://eu.battle.net/d3/en/profile/deftonic-2221/

Şu an biraz daha gold birikti, ilk yatırımım ne olmalı, hangi item upgrade edilse daha efektif olur en başta? ( Bu arada amulet hariç, onu kendim craftlayacağım, artık nasıl bir hırs olduysa 100 tane amulet bastım cc, chd ve lohu bir arada göremedim daha, çıkan en iyisi şu an taktığım :D)

Apoc olan bir off hand ile degistir ki soketli kafalığa geçebilesin. hp'yi 40k çekersen mp 2-3'de serii olursun. Yani ucuz olarak yapılacak tal rasha soketli bir kafalık yada mempo ( biraz pahalı mempo ) ve apoc olan bir chantodo off hand .. Kafalıktaki soketede mor gem takıp +%18 hp ekleyebilirsin mesela..

• arkadaşlar 52paragon lvl olan ve üzerinde çokta iyi hatta oyunun sayılı sayılabilecek itemları olan wizardımın olduğu diablo hesabımı satmak istiyorum . bir dönem çok sarsa da gerek pvp nin geç çıkışı gerek beklentimin altında kalışı sebebiyle oyunu bıraktım . eğer ilginen arkadaşlarım varsa kocaeli ve istanbuldanhttp://www.facebook.com/Love.Theredtelephone facebook adresinden beni ekleyerek bana ulaşabilirler .
  • @hyprosoft Sağolun hocam, vitality'i yükseltince yatma sorunu çözüldü tamamen, ne kadar inse de toplayabiliyorum artık. Ama dediğiniz gibi hesapladım, %18'lik helm viti düşürüyordu :D Çünkü apoc'lu source'da vitality yok.(O yüzden apoc veren helmden vaz geçemedim) Yani 180 vit, %18 life'dan daha çok vitality veriyor bana. O yüzden şimdilik vitality'i shoulders'la çözdüm ama int sorunu var onda da.(20k ya yakın dps düşürdü) Elimdeki paraya güzel bir vile vard alarak onu da düzelteceğim sanırım, artık shoulders craftlamaktan bıktım ama hala istediğim shoulders çıkmadı. Bütün craft hevesimi amulete harcamak istiyorum. As, cc ve loh'u bir arada görene kadar amulet craftlamaya devam artık, 100-200 ne olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deftonic -- 3 Mart 2013; 11:08:00 >
  • quote:

@hyprosoft Sağolun hocam, vitality'i yükseltince yatma sorunu çözüldü tamamen, ne kadar inse de toplayabiliyorum artık. Ama dediğiniz gibi hesapladım, %18'lik helm viti düşürüyordu :D Çünkü apoc'lu source'da vitality yok.(O yüzden apoc veren helmden vaz geçemedim) Yani 180 vit, %18 life'dan daha çok vitality veriyor bana. O yüzden şimdilik vitality'i shoulders'la çözdüm ama int sorunu var onda da.(20k ya yakın dps düşürdü) Elimdeki paraya güzel bir vile vard alarak onu da düzelteceğim sanırım, artık shoulders craftlamaktan bıktım ama hala istediğim shoulders çıkmadı. Bütün craft hevesimi amulete harcamak istiyorum. As, cc ve loh'u bir arada görene kadar amulet craftlamaya devam artık, 100-200 ne olursa.

Vazgeçme dostum craft işini güzel yapmışlar bol şans

• tüm nephalemleri inceledikten sonra en güzel farmın wizardda yapıldığını keşfettim, arkadaşlar aşağıda build ve bilgilerim var dileyenler ekleyebilir. bu arada hellfire ring için destek arıyorum bilginize (;http://eu.battle.net/d3/en/profile/SAHANOSAHANO-2199/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar profilimdeki tal rasha amulet satılıktır.İlgilenenler Must1#2357 eklesin.İyi oyunlar..
  • quote:

@hyprosoft Sağolun hocam, vitality'i yükseltince yatma sorunu çözüldü tamamen, ne kadar inse de toplayabiliyorum artık. Ama dediğiniz gibi hesapladım, %18'lik helm viti düşürüyordu :D Çünkü apoc'lu source'da vitality yok.(O yüzden apoc veren helmden vaz geçemedim) Yani 180 vit, %18 life'dan daha çok vitality veriyor bana. O yüzden şimdilik vitality'i shoulders'la çözdüm ama int sorunu var onda da.(20k ya yakın dps düşürdü) Elimdeki paraya güzel bir vile vard alarak onu da düzelteceğim sanırım, artık shoulders craftlamaktan bıktım ama hala istediğim shoulders çıkmadı. Bütün craft hevesimi amulete harcamak istiyorum. As, cc ve loh'u bir arada görene kadar amulet craftlamaya devam artık, 100-200 ne olursa.

+%18 life bir örnekti belki vitality yüksek olan bir kafalık bulursun yerine de %30 xp bonus takarsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Abiler 3-4 gündür bende wizarda başladım, iyi kötü bu durumda... 2,5 m gold var... Tavsiyeleriniz doğrultusunda biraz şekillendirmek istiyorum..Wizard bölümündeki 43-44 sayfanın tamamını henüz okuyamadım.. Yavaş yavaş baştan okuyarak geliyorum 18.sayfadayım... Wizardın gelişimini ordan izledim... :) ama bişeylere el atıp biraz daha rahat oynamak istiyorum..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ThaDe-2871/hero/24289388

Gold yoksa rahatlık olmaz malesef. Gold varsa build'ini seçmen lazım CM ya da archon, buna göre bütün üzerindekileri değiştirmen lazım.
    Önceki yazımda değindiğim gibi Blizzard spam'lemeni öneririm geçiş aşamasında. Elindeki gear ile anca yürüyebildiğin için MP0'da blizzard ile seri gidersin. (Artık 20k dps ile ne kadar seri olursa.)

Arkadaşın 20k dps'li halini hatırlıyorum da şu anda 200k DPS'i aşmış, güzel bir CM wiz. yapmış. Böyle yazdıklarımızın işe yaradığını görmek güzel oluyor.
    Bu yüzden oyun içinde soranlara hep diyorum, forumu okuyun 4-5 sayfa geriye gidin en azından.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Abiler 3-4 gündür bende wizarda başladım, iyi kötü bu durumda... 2,5 m gold var... Tavsiyeleriniz doğrultusunda biraz şekillendirmek istiyorum..Wizard bölümündeki 43-44 sayfanın tamamını henüz okuyamadım.. Yavaş yavaş baştan okuyarak geliyorum 18.sayfadayım... Wizardın gelişimini ordan izledim... :) ama bişeylere el atıp biraz daha rahat oynamak istiyorum..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ThaDe-2871/hero/24289388

Gold yoksa rahatlık olmaz malesef. Gold varsa build'ini seçmen lazım CM ya da archon, buna göre bütün üzerindekileri değiştirmen lazım.
    Önceki yazımda değindiğim gibi Blizzard spam'lemeni öneririm geçiş aşamasında. Elindeki gear ile anca yürüyebildiğin için MP0'da blizzard ile seri gidersin. (Artık 20k dps ile ne kadar seri olursa.)

Arkadaşın 20k dps'li halini hatırlıyorum da şu anda 200k DPS'i aşmış, güzel bir CM wiz. yapmış. Böyle yazdıklarımızın işe yaradığını görmek güzel oluyor.
    Bu yüzden oyun içinde soranlara hep diyorum, forumu okuyun 4-5 sayfa geriye gidin en azından.

Eyvallah üstad, şimdi o mesajımı görünce bi tuhaf oldum; 200k gelmiş üstüne şaka maka :)

2,5 m var demişim bi de...

bi de mempo çözersem tam olacak kısmetse...

• Günaydın herkese, PVP için build düşünen varmı? Arkadaşın monk ile sürekli pvp yaptık 20 kerede 5 kere indirebildim. Sinir bir durum. Monkun düşük cd li blink ve 7 li vurusu sonucu zaten kaçınılmaz olarak yatıyorum.
    Karakterden sogudum resmen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerci

Günaydın herkese, PVP için build düşünen varmı? Arkadaşın monk ile sürekli pvp yaptık 20 kerede 5 kere indirebildim. Sinir bir durum. Monkun düşük cd li blink ve 7 li vurusu sonucu zaten kaçınılmaz olarak yatıyorum.

Ben Storm Armor kulanıyorum. Ben etrafta gezinirken millet yatıyor yere))
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerci

Günaydın herkese, PVP için build düşünen varmı? Arkadaşın monk ile sürekli pvp yaptık 20 kerede 5 kere indirebildim. Sinir bir durum. Monkun düşük cd li blink ve 7 li vurusu sonucu zaten kaçınılmaz olarak yatıyorum.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#agXQkT!dUh!ccaZZb
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.