Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
183.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhano

quote:

Orijinalden alıntı: Xandam

öncelikle herkese merhaba diyorum bu konuyu 1 2 aydir takip ediyorum ama simdi kayit oldum. herkese fikirlerini bizimle paylastiklari ve bizi bilgilendirdikleri icin tessekkur ederim.ben paragon 15 leveldayim su anda bu ana kadar rasgele gozume guzel gelen itemlarla ilerledim ama artik olcay abinin de fikirlerini alarak cm wizard oynayacagim.Su anda mp2 3 farmlayabiliyorum ama sanirim loh ve critic azligindan yuksek mp lerde farm yapamiyorum.Buildim bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Xandam-2441/hero/15623583
    sizden hangi itemda hangi ozellik olmasi gerektigini isteyecegim bana item item soyleyebilirseniz yada onceki sayfalarda goremedim item item hangi ozellik olacagi varsa soyleyebilirseniz. cok sevinirim bütcem 50m civari.. simdiden herkese tesekkur eder iyi oyunlar bol legendaryli gunler dilerim.

Paragon 15 isen, benim tavsiyem öncelikle çok masraf yapmadan archon build ile mp0-mp1 farm yapmaya çalışmak olurdu. Çünkü mevcut halinle çok masraf yapmadan archonda ilerlenebilir diye düşünüyorum. Bütçe oldukça cm wiz yatırımı yapabilirsin.

CM wiz ile ilerlemek istiyorsan öncelikle attack speed kazanmalısın. ilk aşamada 2,5 AS üzerine ve 45 cc üzerine çıkmaya çalışmak doğru hareket olacaktır.

1- Tal rasha chest armor (9 AS)
    2- Chantodo source (9 AS) (Helm olarak storm crow!a geçebilirsin, böylece APOC sıkıntısı olmaz)
    3- Wand'ini daha yüksek attack speedli versiyon ile değiştirebilirsin (1,79 AS ye kadar çıkanlar var, bence minimum 1.65 kullanmalı)
    3- movespeed %12 li bir boot
    4- Yüzüklerden birinde 9 AS olacak bir değişiklik
    5- Pantalon ve kemeri blackthorne setinden almak (Vitality sorunun çözülmüş olur) ileride geliştikçe witching hour ve inna'ya çevirebilirsin
    6- Eldiven AS + chd + chc olabilir.

Stormcrow ve Blackthorne pants alırsan life on hit sorunu biraz aşılır. minimumda 600 loh iyidir, 1000 ve üzeri daha da iyi tabi.
    Loh için amuleti de değiştirebilirsin, mevcut amuleti benzer statlı ancak chd ve chc yanında int ve lohlu olan versiyonlarla değiştirebilrsin.

öncellikle dikkate aldıgın icin tesekkur ederim dediklerini dikkate alicam oncelikle loh ve vitality sorunumu halletmeyi dusunuyorum.Aslinda su anda saha iyi durumda olabilirdim ama wand a 45m verdim cokta iyi bi wand olmadigini sonradan anladim (as acisindan) yedek set imle cc 54 oluyor ama chd 191 bu chd yeterli degildir dimi chd nin alt siniri nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

öncelikle herkese merhaba diyorum bu konuyu 1 2 aydir takip ediyorum ama simdi kayit oldum. herkese fikirlerini bizimle paylastiklari ve bizi bilgilendirdikleri icin tessekkur ederim.ben paragon 15 leveldayim su anda bu ana kadar rasgele gozume guzel gelen itemlarla ilerledim ama artik olcay abinin de fikirlerini alarak cm wizard oynayacagim.Su anda mp2 3 farmlayabiliyorum ama sanirim loh ve critic azligindan yuksek mp lerde farm yapamiyorum.Buildim bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Xandam-2441/hero/15623583
    sizden hangi itemda hangi ozellik olmasi gerektigini isteyecegim bana item item soyleyebilirseniz yada onceki sayfalarda goremedim item item hangi ozellik olacagi varsa soyleyebilirseniz. cok sevinirim bütcem 50m civari.. simdiden herkese tesekkur eder iyi oyunlar bol legendaryli gunler dilerim.

Paragon 15 isen, benim tavsiyem öncelikle çok masraf yapmadan archon build ile mp0-mp1 farm yapmaya çalışmak olurdu. Çünkü mevcut halinle çok masraf yapmadan archonda ilerlenebilir diye düşünüyorum. Bütçe oldukça cm wiz yatırımı yapabilirsin.

CM wiz ile ilerlemek istiyorsan öncelikle attack speed kazanmalısın. ilk aşamada 2,5 AS üzerine ve 45 cc üzerine çıkmaya çalışmak doğru hareket olacaktır.

2- Chantodo source (9 AS) (Helm olarak storm crow!a geçebilirsin, böylece APOC sıkıntısı olmaz)
    3- Wand'ini daha yüksek attack speedli versiyon ile değiştirebilirsin (1,79 AS ye kadar çıkanlar var, bence minimum 1.65 kullanmalı)
    5- Pantalon ve kemeri blackthorne setinden almak (Vitality sorunun çözülmüş olur) ileride geliştikçe witching hour ve inna'ya çevirebilirsin

Stormcrow ve Blackthorne pants alırsan life on hit sorunu biraz aşılır. minimumda 600 loh iyidir, 1000 ve üzeri daha da iyi tabi.
    Loh için amuleti de değiştirebilirsin, mevcut amuleti benzer statlı ancak chd ve chc yanında int ve lohlu olan versiyonlarla değiştirebilrsin.

öncellikle dikkate aldıgın icin tesekkur ederim dediklerini dikkate alicam oncelikle loh ve vitality sorunumu halletmeyi dusunuyorum.Aslinda su anda saha iyi durumda olabilirdim ama wand a 45m verdim cokta iyi bi wand olmadigini sonradan anladim (as acisindan) yedek set imle cc 54 oluyor ama chd 191 bu chd yeterli degildir dimi chd nin alt siniri nedir ?

Herşeyin dengeli olması çok zor, herşey dengeli gearlarda fiyatlar milyarları bulabiliyor.
    Chd önemli, ama belli bir aşamaya geldikten sonra buna eğilmekte fayda var. Wand da çok aşırı pahalı değil üzerinde chd olduğu için. Şimdilik bunu kullanmaya devam et bence. bir sonraki upgrade de 1.65lik soketli yada chd li alabilirsin.

Dediğim gibi ben olsam öncelikle storm crow, blackthorne pants ve blackthorne belt alarak işe başlardım. vitality, loh ve Apoc sorunu en kısa yoldan çözülmüş olurdu.
    Sonrasında da mümkün olduğunca bütçeme göre AS ve CC arttıracak değişiklikler yapardım. chdnin en büyük artısı dps yükseltmek ve kesim süresini kısaltmak. İlk başta çok yüksek olmasına gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herşeyin dengeli olması çok zor, herşey dengeli gearlarda fiyatlar milyarları bulabiliyor.
    Chd önemli, ama belli bir aşamaya geldikten sonra buna eğilmekte fayda var. Wand da çok aşırı pahalı değil üzerinde chd olduğu için. Şimdilik bunu kullanmaya devam et bence. bir sonraki upgrade de 1.65lik soketli yada chd li alabilirsin.

Dediğim gibi ben olsam öncelikle storm crow, blackthorne pants ve blackthorne belt alarak işe başlardım. vitality, loh ve Apoc sorunu en kısa yoldan çözülmüş olurdu.
    Sonrasında da mümkün olduğunca bütçeme göre AS ve CC arttıracak değişiklikler yapardım. chdnin en büyük artısı dps yükseltmek ve kesim süresini kısaltmak. İlk başta çok yüksek olmasına gerek yok.

tesekkur ediyorum yardimlarin icin. o itemlari alip bilgi verecegim tekrar iyi gunler dilerim

• Stormcrow, blackthorne pants ve belt alınca sonrasında ilk olarak source olarak chantodoyu değiştirmekte fayda var. APOC lu sourceları pahalıdır ama stormcrowa geçeceğin için gerek kalmayacak, direkt CC li ve AS li yüksek damage chantodo source takip edersen uygun fiyatlara alabilirsin.

Alacağın itemları oyunda ya da burada öncesinde söylersen, en azından fiyatının uygunluğu ve işine yarayıp yaramayacağı konusunda feedbackler alabilirsin.

İyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 1 Şubat 2013; 11:02:11 >
  • Üstadlar Merhaba,

Epeydir burayı takip ediyorum. Wizardımı şekillendirirken buradan çok yardım aldım. Şimdi wizle ilgili biraz daha gelişimeye ihtiyacım var. Şu an 100-110K civarı bufsız DPS var. Bufflarla beraber 150-160K civarına çıkıyor. Bu arada profilim aşağıda.
    Sholder - Wile vard var 171int 79 All res li 67 vit. Birde amulet değişik kalmış Oda 10CC- 58 CD 300Armor 27Max dam li bi amuletim var Onu kullanıyorum. Mp5-6-7 Überde arkadaşlar arasında partide rahat rahat cm-wizlik yapıyorum. 1-2 item değişikliğiyle 2.84 ün üzerine çıkıyor as. Permada sıkıntı çıkmıyor pek. Durumu kurtarıyor. Ama yüksek MP seviyelerinde biraz daha hızlı farm için tavsiyelerinize ihtiyacım var. 150M kadar para birikti. Patcden öncemi sonramı harcamak mantıklı olur. Birde neye yatırım yapmalı?

Şimdiden teşekkürler.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hnr-2503/hero/19722272

• quote:

Stormcrow, blackthorne pants ve belt alınca sonrasında ilk olarak source olarak chantodoyu değiştirmekte fayda var. APOC lu sourceları pahalıdır ama stormcrowa geçeceğin için gerek kalmayacak, direkt CC li ve AS li yüksek damage chantodo source takip edersen uygun fiyatlara alabilirsin.

Alacağın itemları oyunda ya da burada öncesinde söylersen, en azından fiyatının uygunluğu ve işine yarayıp yaramayacağı konusunda feedbackler alabilirsin.

İyi oyunlar..

dedigim gibi forumu onceden takip ediyodum ama bu gun kayit oldum bundan sonra bosa para harcamamak icin onceden belirticegim iyi gunler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Aynen LoH yazmayı unutmuşum. En önemlilerden belki de...
    CM için LS uç nokta, yani LS olan chantodo pek görmüyorum, olsa da soketsizse değmez. Chantodo yerine başka 1 hand desek, 1,5ias dagger olacak da LS olacak soket olacak int roll'lenecek dps yüksek olacak falan filan, yine de chantodo int bonus'u değerli olacaktır.

Ehehe böyle bir şey olabilir diyordum, yeni düştü; AH baktım chd+soketlisi bile satılmamış; chantodo'daki apoc ve int bonus ile baş edemez CM için hiçbir rare... Soket gelse archon için değerli bir silah olacaktı ama denk gelmedi şanssızlık...
    Yine de başka bir şeyler daha tarif etsem, düşer mi yakın zamanda. 9ias 99chd 9cc 190int 99vita 70ar amulet, lazım evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 2 Şubat 2013; 2:27:57 >

• herkese slm. ben oyunu bayadır oynamıyordum. geri dönünce şöyle bi build yaptım. hat, gloves, bracers, ring ve necklace eksik. bi skill build öneresi yapabilirmisiniz?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Juxx23-2672/hero/16991040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jux23 -- 4 Şubat 2013; 20:55:26 >
  • Beyler ben bu oyunu ilk cıktıgında aldım biraz oynayıp sıkılıp bırakmıştım.Şimdi tekrardan oynayayım dedim.Bi tane wizard kastım paragorn level 6 ya kadar getirdim.Ama damage olarak diğer arkadaşlara göre çok düşük kalmışım.Stat olarak neredeyse diğer arkadaşlarla aynı intellegence a sahip olmama rağmen 32k damage var.Grupla oynaraken damage vurdum mu vuramadım mı onu bile anlayamıorum o kadar pasif kalıorum.Nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirim.Birde pek param yok item önerirken parayıda nasıl kasacağıma dair yardımcı olursanız iyi olur.Şimdiden teşekkürler:)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Laedron-2441/hero/24861891

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/GSARAY35-1659/hero/18164090
    tavsiyelerinizi bekliyorum
    sürekli 1-2 ye basmaktan parmak dolaması olacağım :D
  • slm beyler bende de şöyle bi wizard var ama solo gamede mp lere dayanamıyorum kafayı yicem bi yardım edebilirseniz sevinirim...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Psycho-2668/hero/1803464

Not:Hellfire yüzük ve Leoric's yüzük varsa exp için olan gear dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzycho -- 9 Şubat 2013; 7:08:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzycho

slm beyler bende de şöyle bi wizard var ama solo gamede mp lere dayanamıyorum kafayı yicem bi yardım edebilirseniz sevinirim...

HP sıkıntısı var; 30k üzerine çekmen lazım.
    Bu gear ile CM oyna madem. Yüzüklerde ias ve cc olsun; pants mümkünse inna al vita'lı. 800 civarında LoH lazım; bunu amulet'ten ya da yüzüklerden alırsın. Amulet'ten daha kolay toparlarsın, 600 Loh, 6+cc ve 8 ias bir amulet bulursun; chest'i de tal rasha ile değiştir ordan da 9ias alırsın, gerisi gelir CM build ile...
    Tabi ki bir de 16+ Apoc lazım, ww üretimi için; bu yüzden gold sıkıntısı varsa kafaya mecbur apoc'lu rare wiz. hat ya da storm crow takman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 9 Şubat 2013; 20:20:39 >

• quote:

quote:

slm beyler bende de şöyle bi wizard var ama solo gamede mp lere dayanamıyorum kafayı yicem bi yardım edebilirseniz sevinirim...

Bu gear ile CM oyna madem. Yüzüklerde ias ve cc olsun; pants mümkünse inna al vita'lı. 800 civarında LoH lazım; bunu amulet'ten ya da yüzüklerden alırsın. Amulet'ten daha kolay toparlarsın, 600 Loh, 6+cc ve 8 ias bir amulet bulursun; chest'i de tal rasha ile değiştir ordan da 9ias alırsın, gerisi gelir CM build ile...
    Tabi ki bir de 16+ Apoc lazım, ww üretimi için; bu yüzden gold sıkıntısı varsa kafaya mecbur apoc'lu rare wiz. hat ya da storm crow takman lazım.

yorumun için teşekkür ederim ama sen zannedersem exp için olana bakmışsın şimdi bir daha bakabilirsen normal oyun halimi gorebilirsin bide senden ricam var kısaltmaları acabilirsen sevinirim loh cm apoc ias cc ww üretimi nedir ?(yada kısaltmaları acıklayan bi sayfa varmı acaba) yardımın için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzycho -- 10 Şubat 2013; 0:07:32 >

• arkadaşlar oyunu almayı düşünen yakını olan falan varsa hesabımı satıyorum bana yönlendirebilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

yorumun için teşekkür ederim ama sen zannedersem exp için olana bakmışsın şimdi bir daha bakabilirsen normal oyun halimi gorebilirsin bide senden ricam var kısaltmaları acabilirsen sevinirim loh cm apoc ias cc ww üretimi nedir ?(yada kısaltmaları acıklayan bi sayfa varmı acaba) yardımın için teşekkürler...

Peki.

LoH = Life on Hit, vurdukça geri alacağın can. 800 civarında olmalı Critical Mass buiild için. Yani cool down'larını yani anasını sattığım skill'lerini geri kullandırmak için geçen süreyi kısaltıracak yapıalandırmayı kullanmanı sağlayacak şeysini. (CM build abi işte, crit vurursan cooldown hızla sıfırlanır) Loh lazım sürekli vururken ölmemek için.

cc = crit chance, sen bunu 45+ yapmaya çalış; sol yüzüpe ias kaybetmeden (hız abi ias) cc koy.

Apoc= arcane power on crit, yani crit vurursan vurmak için sana lazım olan gücü veriyor; vurmak için olan güç sağda, o dolu olmalı, boşsa vuramazsın. CM için (ilk cümlede anlatmaya çalıştım) vurmak lazım ki cooldown sıfırlansın (hani skill'i tekrar basmak için geçen süre) bunun için cc yüksek olmalı. (cc= crit chance)

ww = nadide energy twister skill'imizin nadice rune'un kısaltması Wicked Wind = ww. Çok fena apoc geri dönüştürür meeazzallah. Döngüyü sağlar yani CM için.

Özetle amulet'i LoH ve cc + ias ile değiştir. Sol yüzüğe cc takviye yap. Chest'ten de (yani gövdeye taktiığın aparat) ias al. Gerisi gelecektir.

• arkadaşlar ben önerilerinizi bekliyorum daha kısa sürede kesmek için nerden ödün verip dps arttırayım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki.

LoH = Life on Hit, vurdukça geri alacağın can. 800 civarında olmalı Critical Mass buiild için. Yani cool down'larını yani anasını sattığım skill'lerini geri kullandırmak için geçen süreyi kısaltıracak yapıalandırmayı kullanmanı sağlayacak şeysini. (CM build abi işte, crit vurursan cooldown hızla sıfırlanır) Loh lazım sürekli vururken ölmemek için.

cc = crit chance, sen bunu 45+ yapmaya çalış; sol yüzüpe ias kaybetmeden (hız abi ias) cc koy.

Apoc= arcane power on crit, yani crit vurursan vurmak için sana lazım olan gücü veriyor; vurmak için olan güç sağda, o dolu olmalı, boşsa vuramazsın. CM için (ilk cümlede anlatmaya çalıştım) vurmak lazım ki cooldown sıfırlansın (hani skill'i tekrar basmak için geçen süre) bunun için cc yüksek olmalı. (cc= crit chance)

ww = nadide energy twister skill'imizin nadice rune'un kısaltması Wicked Wind = ww. Çok fena apoc geri dönüştürür meeazzallah. Döngüyü sağlar yani CM için.

Özetle amulet'i LoH ve cc + ias ile değiştir. Sol yüzüğe cc takviye yap. Chest'ten de (yani gövdeye taktiığın aparat) ias al. Gerisi gelecektir.

açıklamaların için çok teşekkür ederim ve dediklerini dikkate alıcam son bir sorum daha olucak kafama takılan bi soru ben wizard da int e yüklendim şimdiye kadar ve halada öle yapıyorum sence int e yüklenmek dogrumu yoksa benim önem verdigim kadar gerekli değilmi?aldıgım yada giydigim itemlerin cogunda yüksek int ilk tercih sebebimdir tabiki konumuna göre diger ozelliklerde önemlidir ama int e karşi bende bi sempati var :D hemde fena söyle özetlemek gerekirse 80 int 30 chd 4 chc yi alacagıma 120 int 26 chd 3 yada 3,5 chc yi tercih ederim aradaki farki int kapatır nede olsa diye düşünerek sence bu mantık dogrumu yoksa yanlış bir yol mu?

• quote:

açıklamaların için çok teşekkür ederim ve dediklerini dikkate alıcam son bir sorum daha olucak kafama takılan bi soru ben wizard da int e yüklendim şimdiye kadar ve halada öle yapıyorum sence int e yüklenmek dogrumu yoksa benim önem verdigim kadar gerekli değilmi?aldıgım yada giydigim itemlerin cogunda yüksek int ilk tercih sebebimdir tabiki konumuna göre diger ozelliklerde önemlidir ama int e karşi bende bi sempati var :D hemde fena söyle özetlemek gerekirse 80 int 30 chd 4 chc yi alacagıma 120 int 26 chd 3 yada 3,5 chc yi tercih ederim aradaki farki int kapatır nede olsa diye düşünerek sence bu mantık dogrumu yoksa yanlış bir yol mu?

Tabi ki wiz. için ana stat INT. DPS hesaplamasında en önemli çarpan.
    Str koyarsan üstüne armor olur; dex koyarsan da dodge şans artar.

Ancak int koyup cc ya da ias feda etmek mantıksız; CM build'e aykırı. Çünkü ias ve cc belli seviyede olmalı sistemin çalışması için; sonrasında üstüne koyabildiğin kadar chd ve int koyarsan DPS yaparsın.

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/tolga22-2135/hero/10245499
    bu buildle mp6-7 rahat farmlayabiliyorum ama crit damage çok düşük kalıyor. %93 var şuan. hangi itemleri yenilemem gerek? (amuleti değiştirdim ama daha güncellenmedi. crit damage yerine 600life on hit var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

http://eu.battle.net/d3/en/profile/tolga22-2135/hero/10245499
    bu buildle mp6-7 rahat farmlayabiliyorum ama crit damage çok düşük kalıyor. %93 var şuan. hangi itemleri yenilemem gerek? (amuleti değiştirdim ama daha güncellenmedi. crit damage yerine 600life on hit var)

Sana As lazım öncelikle

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.