Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
183.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: olcaykaraduman
    Gel gelelim işin maliyet boyutuna; sadece helmi +500m onu söylemek gerek skornun piyasasından haberdar değilim ama chest,gloves,ring değerli itemler totalde kaç b gold eder tam kestiremedim. O kadar para vererek bu kadar oluyor, demedi demesin kimse, ben daha ucuza daha yavaş, daha dayanıklı gezinebiliyorum ama archon kullanıcıları bir düşünsünler derim... Hatta üzerine konuşup biraz daha derli toplu skiller ile iyileştirilebilir

Kesinlikle Billion Gold maliyet yok. (Helm ve amuleti abartmadıkça)
    Meraktan çıkardım maliyetini:
    Skorn: 38m (1350dps, 5,4LS 317int 183chd soket)
    Zuni pox: 60m (4cc)
    Sağ yüzük: 20m 'ye almıştım geçen günlerde, bulunur yani
    Zuni bot: 25m (190int olmasın 150 olsun 60ar)
    Pantolon: 35m (170int 170vita 60ar 2 soket)
    Zuni chest: 35m (armor koyarsak tabi, armorsuz yine int vita ar aynı 13m)
    Lacuni: 35m (90vita olsun 140 olmasın)
    Vile Vard: 15m (270int olmasın 264int olsun)
    Amulet: Çok aşırı pahalı (Rare alalım 200int 100vit 7cc 65chd = 35m)
    Helm: Çok aşırı pahalı (Andariel takalım 10m)
    WH kemer: 28m (8as 49chd 100int)
    Gloves: eşi benzeri yok (yakın bir şey düşük chd takmak lazım, ya da as çıkarıp 190int 10cc 45chd gibi 30-40m bulunabiliyor takip etmek lazım)

Ne yaptı: 400M gold yapmıyor. Ben şu an yapsam HP 40k olmaz, çünkü 100paragon ile vita'dan bir kısım kotarılıyor, yanında gelecek ek int. cabası. Gold'u olana denemesi bedava.
    (Yazdığım rakamların hepsi şu anda ah'da bakıp gördüğüm buyout rakamlarıdır.)

Kiss bu neyin hesabı tam anlamadım ben arkadaşın gearı için yazmıştım çok değerli diye.

Sen neredeyse her itemi için şunu azaltalım bunu silelim diyerek, bazılarına da aşırı değerli diyerek 400m pavyon hesabı çıkarmışsın. Ben buildi için demedim zaten bir buildin çalışması için mempho şart değildir. Her itemin özelliğini kısarak bulursun daha ucuzunu. Sonucu tam anlamadım ama benzerini daha ucuza yapabiliriz mi anafikir? Eğer öyleyse bu gayet normal. Her item belli bir özellikten çok değerlenir bunu en iyi bilenlerdensin. Aşırı pahalı dediğin 3 itemin toplamı 2b yi bulur "tahminen"

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

En fazla mp3 yapabiliyorum.Bugün bu hale geldi daha

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tayff-2130/hero/13081683
    Tavsiye bekliyorum arkadaşlar.Yalnız crit %34.5 gözüküyor.Oyunda pinpoint barriersiz %39.5 pinpoint ile %44.5 oluyor anlamadım

%5 base değerdir. Profilinde görünmez...

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/KAANSAM-2508/hero/16903286

70m harcadım sıfırdan
    Eldiven
    amulet
    bracer değişmedi
    sizce nasıl olmuş? tavsiyeler?
  • quote:

Kiss bu neyin hesabı tam anlamadım ben arkadaşın gearı için yazmıştım çok değerli diye.

Sen neredeyse her itemi için şunu azaltalım bunu silelim diyerek, bazılarına da aşırı değerli diyerek 400m pavyon hesabı çıkarmışsın. Ben buildi için demedim zaten bir buildin çalışması için mempho şart değildir. Her itemin özelliğini kısarak bulursun daha ucuzunu. Sonucu tam anlamadım ama benzerini daha ucuza yapabiliriz mi anafikir? Eğer öyleyse bu gayet normal. Her item belli bir özellikten çok değerlenir bunu en iyi bilenlerdensin. Aşırı pahalı dediğin 3 itemin toplamı 2b yi bulur "tahminen"

Sen arkadaşın gear için 2b diyorsun ben ise arkadaşın build'i gayet yakın olarak uygulayabilecek MP9 archon yapabilecek gear hesabını verdim. Memposuz ve Tal rasha amulet'siz.
    Arkaşın gear 1bilyon üstü eder mempo ve amulet dahil ama 2'sini çıkar rare koy aynı şekilde oynanır demek istiyorum. Yani madem senin gözlemine göre yapılabiliyormuş; yazdığım bütçe ile yapılabilir; çünkü sonuçtaki dps HP ve AR-armor aynı seviyeye gelecek tabi ki 80üstü paragon lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 4 Aralık 2012; 22:55:55 >

• quote:

Hocam şu pavyon hesabı sözüne yarıldım resmen

beyin fırtınası yapıyor kiss :) mantıksız sayılmaz tabi, arkadaş yeni versiyona geçtiğinde zaten paragon 92 idi dolayısıyla full mf ile eski versiyonda epey bi drop almışlığı var bid piyasasını çok iyi takip ediyor... dolayısıyla upgrade'leride ona göre oldu.

ama burada yine benzer orta maliyetli birşeyler çıkarmamızda hoş olur, kiss'in yaptığı buna örnek olur. Olcay hocam belki sana gereksiz geldi ama bilmeyenler için iyi oluyor bu tarz bilgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 4 Aralık 2012; 23:05:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

beyin fırtınası yapıyor kiss :) mantıksız sayılmaz tabi, arkadaş yeni versiyona geçtiğinde zaten paragon 92 idi dolayısıyla full mf ile eski versiyonda epey bi drop almışlığı var bid piyasasını çok iyi takip ediyor... dolayısıyla upgrade'leride ona göre oldu.

ama burada yine benzer orta maliyetli birşeyler çıkarmamızda hoş olur, kiss'in yaptığı buna örnek olur. Olcay hocam belki sana gereksiz geldi ama bilmeyenler için iyi oluyor bu tarz bilgiler.

Eyv. Biliyorsunuz aşırı maliyetli harcamaya karşıyım, gold elimde olur ama yeri gelir yine vermem o parayı o item'a. Çünkü biraz daha düşük harcama ile benzer düzeyde oynanabiliyorsa daha kaliteli item o zaman lüks durumunda oluyor bence. Yine diyorum ki elbette bütçe varsa mempo takılır, hem rahatlatır, hem klastır, candır.
    Mesela ben 100m'ye düşürdüğüm lacuni'yi satamasaydım, halen daha soketsiz chantodo ile CM oynuyor olacaktım; bütçe yarattım elimdeki gold'u yine bid'ler vs. için tuttum ve geliştirmeye yöneldim. Bütçe ve fiyat/performans bence çok değerli, hele ki wiz.'ın gücü herkes tarafından çok fazla görüldüğü şu sıralarda. Herkesin 500m gold'u olmadığını varsayıyorum bütçe önerilerimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

Kissin yazdığımı farklı algıladığını düşündüm fiyatlar çok yüksek yapilamaz dediğimi sandığını anladım. Halbuki yüksek geari var demiştim, ona istinaden düzelttim yoksa kissi tanıyorum niyetini bildiğimden takıldım.

İki arada bir derede kalan Micton çoktan alışverişe çıkmış durumda bize uygun bir hesap çıkarır umarım onun keseceği fatura üzerinden kısa yoldan gidebiliriz. Bir de kullanımı izleyelim kaçırdığımız bir şey kalmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstadlar önerileri bekliyorum şuan üzerindeki itemler mp1 farm için normalde +650 res
    1100 loh var hp 33k öneri verebilirmisiniz arkadaşlar chc %48

@Olcay abi
    @Kiss

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ExSeLaNS-2797/hero/18785333

Yorumları bekliyorum abi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 5 Aralık 2012; 1:33:46 >
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle.D3'ü çıktığı zaman alıp yaklaşık 2 ay kadar oynayıp bırakmıştım.Bugün bir arkadaşın gazıyla tekrar başlayım dedim.Paragon level , monster power , wizard buildleri falan derken iyice kafa gitti uzun süre aradan sonra Sizden ricam karakterin genel olarak eksiklerini (Ki bayağı bir eksiği vardır eminim ve maddiyat yok gibi bişey.Farmlayacağız sanırım uzun bir süre) belirtirseniz ve item/build açısından bir kaç öneri verebilirseniz sevinirim.Kolay gelsin.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chival-2386/hero/7115588

• Blizzard sayfayı update edince değişecek tabi değerler (farm gear'ı ile logout ettim) ama şimdilik 407K DPS iyi duruyor

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gunslinger-2953/hero/4221620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-950143F31 -- 5 Aralık 2012; 8:57:06 >
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Dün akşan Nephiss'in bahsettiği arkadaşla MP9 da gezindik. Elimden geldiği ölçüde detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. mp9 seviyesinde bir CM/ET kadar dayanıklı değil baştan söylemek gerek fakat bir archon karaktere göre de oldukça dayanıklı...

Bu da profili;http://eu.battle.net/d3/en/profile/deniz-2888/hero/15577245

Öncelikle beklentilerimden bahsedeyim;

Yüksek MP seviyelerinde archon formda çok dayanıklı bir karakter göreceğimi sanmıyordum. Sebebi ressler, armor vs. değil. Archon formda escape skilleri kapalı olduğundan (teleport archon seçilebiliyor bu durumda improved kullanılamıyor) ya kaçamayacak, ya da tanklayamayacak dolayısıyla eğer dayanabiliyorsa perma-archon değildir görüşü hakimdi.

Özet olarak dayanıklılık konusunda oldukça şaşırdım MP9 gibi bir zorluk derecesinde, archon formda reflect elitelere durmadan beam sıkan bir profil vardı karşımda :)
    Nasıl olduğu nasıl yapılacağı ve takribi maliyetlerden de bahsedeceğim, ama ben oyun hakkında biraz bilgi vereyim.

Weapon olarak %5 ls li skorn kullanıyor, ben archon formda life steal ile alınan hasarın karşılanabileceğini düşünmüyordum fakat, çok yüksek all ress değerlerinde ve armor değerinde (yani yüksek defansif özelliklerde 55k hp de buna dahil edelim) %5 life steal Mp9 gibi bir seviyede alınan hasarı karşılıyor. Fakat elzem durumlarda örneğin, desecrator,molten gibi gruplarda hp si çok hızlı olmasa da dengelemede zorlanıyor bu durumda yer değiştirmek problem arz ediyor çünkü cm wiz de olduğu gibi mapte halihazırda 10 larca ww size vurmasanızda loh sağlıyor ve hatta frozen elitelerde de bazen hayatta kalmamızı da sağlıyor. Bu profilde damage sağlamadığın durumlarda hızlı ölüm yaşanabiliyor. Dolayısıyla sürekli bir hasar verme durumunda olmanız gerekmekte...

Archon formunu sürekli koruyamıyor haliyle (cc değeri nedeniyle yeterli cooldown toplayamıyor) fakat bu durumda dikkat çekici olan sleet storm ile aslında archon formdan daha dayanıklı olması. Etrafındaki creaturelar slow yediği gibi cold blooded bu noktada devreye giriyor ve yuksek hasarın yanı sıra, yuksek dayanıklılık ta sağlanıyor (%5 ls değerinde)

%5 ls değeri tamamen bize yeter gibi bir yargı çıkmasın aman aman çünkü karakterin +800 allress (tam aklımda değil belki 900 lere yakın olabilir) ve 3,7k armor değerlerinin yanısıra 55k hp değeri hem ani ölümleri engelliyor çoğu zaman, hem de hp kazanımı sabit olduğundan aldığı hasarı azaltarak hp bakımından çoğunlukla kara geçiyor...

Dediğim gibi perma archon bir durumu yok karakterin fakat genelde creatureların arasında sleet storm ile olabildiğinde proc topluyor ve archon forma geçmeden evvel deep freeze ile 15 sn + %15 cc kazanımı arkasından hemen archon forma geçip cold bloodeddan mümkün olduğunda (3sn de olsa) yararlanıyor. Archon formda eğer öldüremediyse sleet storm + deep freeze ile aynı işlemleri tekrar yapıyor... 275k damage şişirilmiş bir dps değil yani aps değeri 1,3 civarında AS hiç çalışılmamış. Dolayısıyla çıkan kritik hasarlar aslında sık küçük rakamlardan ziyade seyrek bütük rakamlar oluyor. (Pek de değişmez sanırım ls katkısı olarak sn bazında)

Reflect eliteler hiç sıkıntı çıkarmadı onu gördüm tekrar edeyim archon build kullanıcıları dikkate alsınlar fakat dps değeri pek de +400-500k ları görmemiş hatta o gear ile göremez de muhtemelen.. Zaten magic weapon ile birlikte sanırım 275k (yani bir de bufflı değer) ama tabi ki cm-wizden çok daha hızlı kesiyor eliteleri o kadar dayanıklı değil haliyle. Hele frozen elite görmesin rüzgarında yatıyor neredeyse :) Sebebi herkesin tahmin edebileceği gibi life steale dayalı bir hayatta kalma durumu söz konusu, vurmazsa, damage sağlamazsa isterse 150k hp si olsun banamısın demez yatırırlar adamı, dolayısıyla bir teleport çok işini görür buildin kanımca... Zira kendisine de söyledim bakalım dikkate alır umarım...

Şimdi benim merak ettiğim konu şu MP9-10 da gezebilmek adına yüksek dpslerden vazgeçip 800-900 mertebelerinde AR ve 4k ya yakın mertebelerde Armor yapar mı diğer wizardlar orası kullanıcıları bağlar fakat yuksek mplerde hızlı denebilecek bir sürede elite kesebiliyor.

500k dps ve düşük defans mı? (MP6-7 herneyse kaç yapılabiliyorsa)
    250k dps mertebelerinde yuksek defans mı? (MP9 u var 10 için daha defansa ihtiyacı var zira kendi de 2 iteme daha AR ekleyeceğinden bahsediyor)

Gel gelelim işin maliyet boyutuna; sadece helmi +500m onu söylemek gerek skornun piyasasından haberdar değilim ama chest,gloves,ring değerli itemler totalde kaç b gold eder tam kestiremedim. O kadar para vererek bu kadar oluyor, demedi demesin kimse, ben daha ucuza daha yavaş, daha dayanıklı gezinebiliyorum ama archon kullanıcıları bir düşünsünler derim... Hatta üzerine konuşup biraz daha derli toplu skiller ile iyileştirilebilir

İyi oyunlar,

Edit: ben genel anlamda başarılı buldum. Sleet stormu her açıdan denemekte fayda var...

dün benimde kafamda soru işaretleri uyandıran build i incelemişsin olcay :).senden onay aldığına göre soru işaretleri bitmiştir. Gördüğüm kadarıyla bunu geleceğin build i olarak gösteriyorsun..Bunu bir kenara yazmak gerek.

ben şeyi merak ediyorum; cm wizard pvp te ne yapar? berserker açmış freeze den etkilenmeyen yüksek dps li bir barbar acımaz gibi geliyor bana:) sen ne düşünüyorsun ? bu build pvp build i olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Blizzard sayfayı update edince değişecek tabi değerler (farm gear'ı ile logout ettim) ama şimdilik 407K DPS iyi duruyor

hocam senin mp6 yı yapman lazım aslında bende charı archona cevırdım su an guncellenmedi ustum bir yüzüğü idareten takıyorum su an glass canon prismatic armor ve archon modunda en dusuk 1200 resistim oluyor :D 49 k hp glass canon sparkflint magic weapon ile 309 k dps oluyor mp 5 i çok rahat sekılde reflect extra reflect dahil hp yarıya dahi dusmuyor mp6 yı denedım ama yemedı acıkcası bır 50k daha olsa oda olur su an mp5 yeterli benim için zaten ilk hedefim mp5 di onu yakaladım ama hıcte oyle ucuza falan patlama olayı yok acıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Blizzard sayfayı update edince değişecek tabi değerler (farm gear'ı ile logout ettim) ama şimdilik 407K DPS iyi duruyor

Güzel parçalar var gear'da, iyi toparlamışsın. WH gayet güzel, AR + vita + 9ias +47chd, amulet, lacuni, sağ yüzük özellikle çok iyi. Zuni pox da varsa tamamdır, artık biraz daha AR yapmanın yolları aranabilir yüksek MP için gerekirse biraz DPS feda ederek LS olan silah da olmazsa olmaz tabi.
    Ben, AR ve vita sorununu bütçe ayırmamaktan çözemediğim için Archon konusunun üzerine fazla gitmemeye karar verdim; şu an MP1'de exp için takılıyorum.
    Akşam CM gear ile logout olmuştum ama Archon DPS 340k'ya dayandı benim de, pantalona inna yerine 150int +2 soket, vile ward'a 270 int, eldivene 100int 9cc 40chd gibi bir şey yaparsam 400k oluyor hesaplamalara göre. Tabi AR olmayınca pek anlamı yok dps'in, Archon'da CM'a göre çok daha fazla AR ihtiyacı var, bunu MP1'de bile archon form'dayken fena hasar almamdan görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Aralık 2012; 10:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

Üstadlar önerileri bekliyorum şuan üzerindeki itemler mp1 farm için normalde +650 res

@Olcay abi
    @Kiss

Şu halinle CM ile MP9-10 yaparsın aslında. Silahın soketsiz ama 40chd'li; ancak yavaş durumda soketsiz bir chantodo için. Soketsiz 1.75 hızında chantodo işini çok daha kolaylaştırır, soketli alamıyorsan bırak chantodo'daki chd'yi bence.
    Chantodo değiştirince CM için biraz daha AS kazanıp rahatlarsın, amuleti as9 (ya da 8) cc7 LoH 400 civarı bir şey ile değiştirsen iyi olur. CHD'yi helfire'ı bırakıp 8-9as 30chd gibi bir yüzükle telafi edersin biraz. Keza soketli chantodo farm'a çok fazla serilik katıyor ama bütçen yetmiyorsa da zorlama bence.

Archon için ise chd + soketli 1k dps silah alırsan MP1'de farm daha hızlı olur, soket'li chantodo ile archon olmuyor. Yüksek MP için ise baya gold lazım archon için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Aralık 2012; 10:52:19 >

• quote:

Üstadlar önerileri bekliyorum şuan üzerindeki itemler mp1 farm için normalde +650 res

@Olcay abi
    @Kiss

Buradaki Wiz ustaları daha iyi bilir ama bence değiştirmen gereken ilk itemin Source. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 10m-15m golda daha iyi bir source bulabilirsin. özellikle avg damagesi daha yüksek olan.

Yapabileceğin diğer şey ise AS CC CHD bu üçünden en az birini veren bir hellfire ring bulmak.

Ben senin yerinde olsam önce daha iyi bir source alır sonrada yukarıda söylediğim hellfire ringe kasardım.

• quote:

@Olcay abi
    @Kiss

Exselans Merhaba,

Üzerindeki itemler artık eski segment haline gelmiş durumda şu suralar sıklıkla 1,65 aps soketli chantodolar kullanımda, genelde sourceda apoc ilavesi ile helmde storm crowdan kurtulup AS katkılı andariel veya mempho tercih ediliyor. bu durumda ya pants blackthorne ya amulet bkackthorne seçilerek loh kaybını engellemen lazım. As'yi en az 2,75 yapmak ve cc yi de unbuffed 50 üzerine taşınması iyi olur.

İkinci bir seçenek ise soketsiz chantodo ile devam edilecekse, +1,77 aps ile yüksek dps li seçilerek source da da apoc gidilemeyecekse daha yuksek a.d. li ve stat yükünün bir kısmını özellikle vit. yüklemekte fayda var.

natalya yuzukte bir fırsat bulursan ccli veya cd li (ikisi de olabilir) edinirsen rahat edersin. Storm crow sanırım cclisi sende vardı farm itemi bunlar. Belki diğer itemlerinde de upgrade olabilir yani eskisinden daha iyisi ile uygun fiyatlı bulursan yenileme yapabilirsin çok para harcamamak kaydıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
    Zuni pox da varsa tamamdır, artık biraz daha AR yapmanın yolları aranabilir yüksek MP için gerekirse biraz DPS feda ederek LS olan silah da olmazsa olmaz tabi.

1) AR INT'den gelen ile yine bir noktaya ulaşıyor. 380 ekipmant + 300 INT'den gelen = 680 filan oluyor da armor'da şişiyoruz. AR bir süre sonra diminishing return'e takıldığı için giderek daha pahalı hale geliyor. 680 AR'ye karşılık 4,000 armor var ki aslında doğrusu armor'u yükseltmek ama o da nasıl olacak muamma. Chest'deki "reduce damage from elites by 5%" iş yapıyor biraz neyse ki.

2) LS silah için de ben hala Reflect Damage'a bir ayar geleceği düşüncesindeyim. Olmadı weapon swap artık. LS'li ve yüksek DPS'li silahı ancak kendim bulursam kullanabilirim, yoksa para ile alınacak şey değil maalesef.

Bu arada AH'de dün %10 CHC + %31 CHD + %8 IAS + 205 INT + 20 VIT bir eldiven vardı 250M buyout ile. Alıp almama konusunda çok gittim geldim, isteyen varsa bir baksın (gerçi satılmıştır herhalde bu saate kadar).

• quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

dün benimde kafamda soru işaretleri uyandıran build i incelemişsin olcay :).senden onay aldığına göre soru işaretleri bitmiştir. Gördüğüm kadarıyla bunu geleceğin build i olarak gösteriyorsun..Bunu bir kenara yazmak gerek.

ben şeyi merak ediyorum; cm wizard pvp te ne yapar? berserker açmış freeze den etkilenmeyen yüksek dps li bir barbar acımaz gibi geliyor bana:) sen ne düşünüyorsun ? bu build pvp build i olabilir mi?

Athabaska Merhaba,

PVP için şimdiden tahmin yürütmenin kimseye hayal satmak dışında faydası yok, kağıt üstünde homm oynar gibi sıralı hamleler düşünsek te pvp de ilk değişken oyuncunun refleksleri ve hızlı düşünmesi olacak sanırım. Buildler önceden belli olacak mı bilmiyorum ama karşıdakinin buildini bilmiş olsak taş-kağıt-makas gibi kendi çözüm buildimizle girerdik pvp ye.

Bana sorarsan monk ve dh belki de avantaj sağlayabilir, pve de çok avantajlı olmayan bu karakterlerin pvp modunda daha etkili olup bütün karakterler arasında uçurumu engellenmiş olur böylece fakat oyunun belki de 1/1000 olan pvp kısmı için (süre olarak söylüyorum) ben eğer wizard sönük kalacaksa da kalsın problem yok benim için.

Barbarın berserk açması mı wizardın 3snlik frost nova basması mı daha önce olur bilmiyorum. Fakat wizardın ilk 7 sn frosttan çıkarmama gibi bir durumu olduğunu sen de biliyorsun, CC rezistansı mı getirirler ilave yoksa alan geniş kovalamaca mi olur dediğim gibi kestirmek zor.

Barbar da CM wiz de karşısındakine vurduğu kadar güçleniyor. Belki barbara karşı yerinde sabit bekleyen bir wizard dışında her tarafı escape, disable, kiteye dayalı bir buildle oynamak daha akılcı gibi. Sonuçta damageler critlerle milyon mertebelere yükseldi, ve hplerimiz hala uzun süredir aynı seviyelerde. Wizardın her zaman buildinde pusuda bekleyen son bir arcane destruction olacaktır kanımca ama değişkenler hem kullanıcı becerisi-hem ikinci seçicinin daha avantajlı bir build hazırlayabilmesi vs sayılabilir.

Son ilave edeyim; PvP oynanmaya başladıktan sonra çok gelişim olacaktır, (SALLIYORUM) bir süre monklar avantaj sağlar, onu kıran bir dh skill kombinasyonu çıkar, barbar farklı bir şekilde oynar, bu sanki bana bir kısır döngü oluşturup ezbere bağlanır. Ama beni PvP hiç cezbetmiyor oyunun mekaniğine aykırı geliyor bana... Beni AH'a koşturacak her şeye karşıyım :)

İyi oyunlar,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

Athabaska Merhaba,

PVP için şimdiden tahmin yürütmenin kimseye hayal satmak dışında faydası yok, kağıt üstünde homm oynar gibi sıralı hamleler düşünsek te pvp de ilk değişken oyuncunun refleksleri ve hızlı düşünmesi olacak sanırım. Buildler önceden belli olacak mı bilmiyorum ama karşıdakinin buildini bilmiş olsak taş-kağıt-makas gibi kendi çözüm buildimizle girerdik pvp ye.

Bana sorarsan monk ve dh belki de avantaj sağlayabilir, pve de çok avantajlı olmayan bu karakterlerin pvp modunda daha etkili olup bütün karakterler arasında uçurumu engellenmiş olur böylece fakat oyunun belki de 1/1000 olan pvp kısmı için (süre olarak söylüyorum) ben eğer wizard sönük kalacaksa da kalsın problem yok benim için.

Barbarın berserk açması mı wizardın 3snlik frost nova basması mı daha önce olur bilmiyorum. Fakat wizardın ilk 7 sn frosttan çıkarmama gibi bir durumu olduğunu sen de biliyorsun, CC rezistansı mı getirirler ilave yoksa alan geniş kovalamaca mi olur dediğim gibi kestirmek zor.

Barbar da CM wiz de karşısındakine vurduğu kadar güçleniyor. Belki barbara karşı yerinde sabit bekleyen bir wizard dışında her tarafı escape, disable, kiteye dayalı bir buildle oynamak daha akılcı gibi. Sonuçta damageler critlerle milyon mertebelere yükseldi, ve hplerimiz hala uzun süredir aynı seviyelerde. Wizardın her zaman buildinde pusuda bekleyen son bir arcane destruction olacaktır kanımca ama değişkenler hem kullanıcı becerisi-hem ikinci seçicinin daha avantajlı bir build hazırlayabilmesi vs sayılabilir.

Son ilave edeyim; PvP oynanmaya başladıktan sonra çok gelişim olacaktır, (SALLIYORUM) bir süre monklar avantaj sağlar, onu kıran bir dh skill kombinasyonu çıkar, barbar farklı bir şekilde oynar, bu sanki bana bir kısır döngü oluşturup ezbere bağlanır. Ama beni PvP hiç cezbetmiyor oyunun mekaniğine aykırı geliyor bana... Beni AH'a koşturacak her şeye karşıyım :)

İyi oyunlar,

Alıntıları Göster
    @olcaykaraduman İki arada bir derede kalan Micton çoktan alışverişe çıkmış durumda bize uygun bir hesap çıkarır umarım onun keseceği fatura üzerinden kısa yoldan gidebiliriz. Bir de kullanımı izleyelim kaçırdığımız bir şey kalmasın.

hocam tek yüzüğü arkadaşdan ödünç aldım onun dısında char şimdilik okey gibi seninde katkılarınla mp5 i rahatlıkla farmlıyorum extra reflectler dahıl hp yarıya dahi inmiyor archon ve prismatic armorla vede glass canonla en düşük 1200 all resiste ulastım sparkflint ve magicweapon ile vede scoundrel ile 309 k dps oluyor ve mp5 için yeterli rahat rahat kasılıyor ortalama 400 ila 750 k arası crit damage var archondaki yumruk skilli ile 1m damage verıyorum pickup radius 13 oldu guzelde gold kasılıyor :) açıkcası bundan sonrasında upgrade sadece silah ring yada amulette olur çok fazla değer kaybı yaşamam birde ucuz yollu bulursam vitality li triumvirate alırım.silahı biliyorsunuz 250m golda aldım aceleci davranmasam daha uygun alınırdı ama farm yapıp drop alayım dedım :) zuni yuzuk average lı bakıyordum ama bunu 80 m e aldım pants 25m zuni trail 50m amu 60m di cc si dusuk ama sımdılık idare edicem off handi 25m e aldım vitality olanlar butun damagelere %6 verenler 80 m den baslıyor oteki yüzüğü ödünç aldım vile vard mempo tal rasha zaten oncedende vardı toplam dusunulurse temiz 1 milyar tutuyor sonuc olarak mp5 archonu elını kolunu sallaya sallaya yapılabılıyor.bu sefer all resist vitality ye çok saldırdım yarın bir gun item degıstırmek ıstersem daha öncekiler gibi charı kitleyip dar bogaz yasamayalım dedım şu an için memnunum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micton -- 5 Aralık 2012; 13:32:15 >

• @micton - hocam çok fazla AR var sende. Fazla mal göz çıkarmaz elbette ama diminishing return etkisini azaltıyor. Bence hiç olmazsa prismatic yerine pinpoint barrier'e geçin. Prismatic'den gelen %25 AR bu seviyelerde %2.30 civarı damage indirimi sağlar, o da eksik olsun artık.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.