Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
183.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fury + Sun keeper ile Archon build deniyorum fakat MP 4 üzerinde çok çok zorlanılıyor.

wizard 2 tane one hand takabiliyormu? echoing + keeper nasıl oluyor off hande weapon alabılıyormuyuz ?
  • Orijinalden alıntı: micton

Orijinalden alıntı: QuasarFX

Fury + Sun keeper ile Archon build deniyorum fakat MP 4 üzerinde çok çok zorlanılıyor.

wizard 2 tane one hand takabiliyormu? echoing + keeper nasıl oluyor off hande weapon alabılıyormuyuz ?

:) Alınamıyor tabi, MF için Sun keeper kullandığım da oluyor demeye çalışırken yanlış olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: micton

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

ben yüksek mp farm hedeflıyorum o yuzden ls şart sanırım hatta ls üstüne magic weapon gerekecek anladıgım kadarı ile aslında ar archon + prismatic ile 1100 u gececek gibime gelıyor ama yinede ben 1200 + weapon sevdamdan vazgecıcem gibi 1100 + alabılıyorum ama artık ah 1450 ler cıkmıs one hand :(

1,200 DPS + CHD + Soket + LS silahlar çok pahalı yahu. Bir ara Blizzard yetkilileri forumlarda "Reflect Damage için bir şeyler düşünüyoruz" gibisinden notlar yazmıştı, ona güvenerek çok para harcamadım. Biraz daha bekle istersen, şu patch 1.0.7 kıristmıs tatiline yetişecek gibiyse belki arada RD'ye de bir ayar gelir. Boşa harcamayalım paraları.

1,450 DPS 1-H ne alo bu arada? Mümkün mü öyle bir şey, ben hiç görmedim. Rivayet odur ki şuhttp://www.myimg.de/?img=fury4ac01.jpg silah 7,500 EUR değerinde gold ile satılmış, dünyanın en iyi Echoing Fury'si deniyor. 1,450 2-H olmasın?

üstad ah de one hand gelip search yapın en yuksek dps sıralaması yapın dun 1453 dps vardı hatta arkadasa linkledim istanbul un fethi gibi hakikaten geyiği dondu hatta ah de two hand değil eminim :D hatta 1300 kusur dps sadece socket i olan wand vardı ustunde stat olmayan 50 m mıydı neydı alıp bır dneıyım dedım dps ne kadar farkedecek ama almadım acıkcası su anda 400 kusur goldum oldu cc6 reflectıon ı da saısa koydum oda satılırsa akşama kadar silaha 200-300 den fazla vermek ıstemıyorum cunku daha zuni bot ve ring triumvirate ve bracer lazım.kısacası git gide dahada yukselecek dpsler bana oyle gelıyorki one handde 1600 de goruruz eskıden 1100 gordummu ıc cekerdım sımdı 1100 de isteksizim illa 1200 olsun dıyorum :)

@QuasarFX hocam 450 k dps ile mp7 yapan var archon ile twitch de elite lerde genelde archonun yumruk skillini kullanıyor 1 m -1m vuruyor el oğlu :D şimdi 1m vuran bu adam birde bonus elite %30 soju olsa 1300 1300 vurucak ki ben mp5 archona fit olurum her turlu archonla çok hızlı kasılıyordu çokda iyi item kasılıyordu cm ye gectım az drop almaya basladım ortada bir pvp olmadıgından plvl 100 de oldugundan su andan itibaren benım tek kasmam şey gold ve item :D hem archonda pickup radius 10 ustu oldumu guzel parada kasılıyor :D

Haklısın Micton, ancak insanlarda tuhaf bir şekilde PVP'de ne olacak bu haller endişesi var, kendileri Barbarla dönerek farm yaparken üstüne özellikle Wizard'a karşı çocukça şikayetlerinden dolayı karakter özelliklerine nerf geldi ya da başka sebepleri varsa bilemiyorum.
    Oyunun ilk zamanları Archon kullanıyordum, sonradan bu başlık altında CM Wizard'ı öğrendim ve şimdilik pek sıkıntım yok. Malum CM Wizard'daki kanımca tek veya en büyük sorun DPS artırmaya çaışıldığında ilk zamanlar diğerlerine nispeten ucuza kurulan sistemin yerle bir olması. En ufak artış için aşırı gold harcamak gerekiyor... 'Drop'lardan da memnunum, her oyunda ortalama 3-4 Leg düşüyor, dün Tal Rasha helm düştü örneğin, 1200 dps soketli Echoing Fury de geçen hafta sonu düşmüştü.

Pragon level ve item için için MP 1-2'de (yalnız Depth 2'de) Archon kullanmaya başladım :) CM'yi ise değiştirmenin henüz gerekli olmadığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 4 Aralık 2012; 11:44:47 >

• Merhaba Arkadaşlar,

Dün akşan Nephiss'in bahsettiği arkadaşla MP9 da gezindik. Elimden geldiği ölçüde detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. mp9 seviyesinde bir CM/ET kadar dayanıklı değil baştan söylemek gerek fakat bir archon karaktere göre de oldukça dayanıklı...

Bu da profili;http://eu.battle.net/d3/en/profile/deniz-2888/hero/15577245

Öncelikle beklentilerimden bahsedeyim;

Yüksek MP seviyelerinde archon formda çok dayanıklı bir karakter göreceğimi sanmıyordum. Sebebi ressler, armor vs. değil. Archon formda escape skilleri kapalı olduğundan (teleport archon seçilebiliyor bu durumda improved kullanılamıyor) ya kaçamayacak, ya da tanklayamayacak dolayısıyla eğer dayanabiliyorsa perma-archon değildir görüşü hakimdi.

Özet olarak dayanıklılık konusunda oldukça şaşırdım MP9 gibi bir zorluk derecesinde, archon formda reflect elitelere durmadan beam sıkan bir profil vardı karşımda :)
    Nasıl olduğu nasıl yapılacağı ve takribi maliyetlerden de bahsedeceğim, ama ben oyun hakkında biraz bilgi vereyim.

Weapon olarak %5 ls li skorn kullanıyor, ben archon formda life steal ile alınan hasarın karşılanabileceğini düşünmüyordum fakat, çok yüksek all ress değerlerinde ve armor değerinde (yani yüksek defansif özelliklerde 55k hp de buna dahil edelim) %5 life steal Mp9 gibi bir seviyede alınan hasarı karşılıyor. Fakat elzem durumlarda örneğin, desecrator,molten gibi gruplarda hp si çok hızlı olmasa da dengelemede zorlanıyor bu durumda yer değiştirmek problem arz ediyor çünkü cm wiz de olduğu gibi mapte halihazırda 10 larca ww size vurmasanızda loh sağlıyor ve hatta frozen elitelerde de bazen hayatta kalmamızı da sağlıyor. Bu profilde damage sağlamadığın durumlarda hızlı ölüm yaşanabiliyor. Dolayısıyla sürekli bir hasar verme durumunda olmanız gerekmekte...

Archon formunu sürekli koruyamıyor haliyle (cc değeri nedeniyle yeterli cooldown toplayamıyor) fakat bu durumda dikkat çekici olan sleet storm ile aslında archon formdan daha dayanıklı olması. Etrafındaki creaturelar slow yediği gibi cold blooded bu noktada devreye giriyor ve yuksek hasarın yanı sıra, yuksek dayanıklılık ta sağlanıyor (%5 ls değerinde)

%5 ls değeri tamamen bize yeter gibi bir yargı çıkmasın aman aman çünkü karakterin +800 allress (tam aklımda değil belki 900 lere yakın olabilir) ve 3,7k armor değerlerinin yanısıra 55k hp değeri hem ani ölümleri engelliyor çoğu zaman, hem de hp kazanımı sabit olduğundan aldığı hasarı azaltarak hp bakımından çoğunlukla kara geçiyor...

Dediğim gibi perma archon bir durumu yok karakterin fakat genelde creatureların arasında sleet storm ile olabildiğinde proc topluyor ve archon forma geçmeden evvel deep freeze ile 15 sn + %15 cc kazanımı arkasından hemen archon forma geçip cold bloodeddan mümkün olduğunda (3sn de olsa) yararlanıyor. Archon formda eğer öldüremediyse sleet storm + deep freeze ile aynı işlemleri tekrar yapıyor... 275k damage şişirilmiş bir dps değil yani aps değeri 1,3 civarında AS hiç çalışılmamış. Dolayısıyla çıkan kritik hasarlar aslında sık küçük rakamlardan ziyade seyrek bütük rakamlar oluyor. (Pek de değişmez sanırım ls katkısı olarak sn bazında)

Reflect eliteler hiç sıkıntı çıkarmadı onu gördüm tekrar edeyim archon build kullanıcıları dikkate alsınlar fakat dps değeri pek de +400-500k ları görmemiş hatta o gear ile göremez de muhtemelen.. Zaten magic weapon ile birlikte sanırım 275k (yani bir de bufflı değer) ama tabi ki cm-wizden çok daha hızlı kesiyor eliteleri o kadar dayanıklı değil haliyle. Hele frozen elite görmesin rüzgarında yatıyor neredeyse :) Sebebi herkesin tahmin edebileceği gibi life steale dayalı bir hayatta kalma durumu söz konusu, vurmazsa, damage sağlamazsa isterse 150k hp si olsun banamısın demez yatırırlar adamı, dolayısıyla bir teleport çok işini görür buildin kanımca... Zira kendisine de söyledim bakalım dikkate alır umarım...

Şimdi benim merak ettiğim konu şu MP9-10 da gezebilmek adına yüksek dpslerden vazgeçip 800-900 mertebelerinde AR ve 4k ya yakın mertebelerde Armor yapar mı diğer wizardlar orası kullanıcıları bağlar fakat yuksek mplerde hızlı denebilecek bir sürede elite kesebiliyor.

500k dps ve düşük defans mı? (MP6-7 herneyse kaç yapılabiliyorsa)
    250k dps mertebelerinde yuksek defans mı? (MP9 u var 10 için daha defansa ihtiyacı var zira kendi de 2 iteme daha AR ekleyeceğinden bahsediyor)

Gel gelelim işin maliyet boyutuna; sadece helmi +500m onu söylemek gerek skornun piyasasından haberdar değilim ama chest,gloves,ring değerli itemler totalde kaç b gold eder tam kestiremedim. O kadar para vererek bu kadar oluyor, demedi demesin kimse, ben daha ucuza daha yavaş, daha dayanıklı gezinebiliyorum ama archon kullanıcıları bir düşünsünler derim... Hatta üzerine konuşup biraz daha derli toplu skiller ile iyileştirilebilir

İyi oyunlar,

Edit: ben genel anlamda başarılı buldum. Sleet stormu her açıdan denemekte fayda var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaykaraduman -- 4 Aralık 2012; 12:21:09 >

• quote:

Bu arada, çeşitli yabancı forumlarda PVP söz konusu olduğunda asıl korkulması gerekenin CM/ET değil Archon Build olduğu söyleniyor bilginize, CM'ye nerf beklerken Archon ile ters köşe de yapabilirler :)

Forumlarda herkes sürekli "şu çok güçlü bu çok güçlü" diye yaygara yapıyor. Archon'un Arcane Destruction'u çok neşeli olabilir PvP'de, melee karakter yanına gelmeye korkar. Bir critic'de yeri öptürür tahmin ediyorum.
  • quote:

quote:

Bu arada, çeşitli yabancı forumlarda PVP söz konusu olduğunda asıl korkulması gerekenin CM/ET değil Archon Build olduğu söyleniyor bilginize, CM'ye nerf beklerken Archon ile ters köşe de yapabilirler :)

Forumlarda herkes sürekli "şu çok güçlü bu çok güçlü" diye yaygara yapıyor. Archon'un Arcane Destruction'u çok neşeli olabilir PvP'de, melee karakter yanına gelmeye korkar. Bir critic'de yeri öptürür tahmin ediyorum.

Aynı fikirdeyim, hatta çok evvelden de konuşulmuştu yok efendim 3-4 sn hasar yemiyoruz falan denmişti. Sanki wiz hemen basıp kaçacak onu da kollarsın heralde di mi? yapacak kişi hp nin azaldığını gördüğü an boom :) kol bir tarafta kafa bir tarafta.. o değil de 4 wizin aynı anda arcane destruction basıp team kill alması da muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaykaraduman -- 4 Aralık 2012; 12:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaykaraduman

Merhaba Arkadaşlar,

Dün akşan Nephiss'in bahsettiği arkadaşla MP9 da gezindik. Elimden geldiği ölçüde detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. mp9 seviyesinde bir CM/ET kadar dayanıklı değil baştan söylemek gerek fakat bir archon karaktere göre de oldukça dayanıklı...

Bu da profili;http://eu.battle.net/d3/en/profile/deniz-2888/hero/15577245

Öncelikle beklentilerimden bahsedeyim;

Bilgilendirme için teşekkürler Olcay, açıkçası Reflect'e karşı ayakta kalınamayacağını zannediyordum, ileriye dönük güzel bir gelişme oldu bu ;)

Sleet storm Rune'u da denemek gerek demek ki, Aoe olmadığı için kalabalık gruplar söz konusu olduğundan Ray of Frost'a pek itibar edilmiyor malum, yalnız işin maliyeti cidden çok fazlaymış.

• quote:

Gel gelelim işin maliyet boyutuna; sadece helmi +500m onu söylemek gerek skornun piyasasından haberdar değilim ama chest,gloves,ring değerli itemler totalde kaç b gold eder tam kestiremedim. O kadar para vererek bu kadar oluyor, demedi demesin kimse, ben daha ucuza daha yavaş, daha dayanıklı gezinebiliyorum ama archon kullanıcıları bir düşünsünler derim... Hatta üzerine konuşup biraz daha derli toplu skiller ile iyileştirilebilir

İyi oyunlar,

Edit: ben genel anlamda başarılı buldum. Sleet stormu her açıdan denemekte fayda var...

Olcay hocam ayrıntılı inceleme için teşekkürler.

işin maliyet boyutundan dolayı açıkçası ben geleceğin buildi olarak görüyorum bu buildi, cm wizard gerçekten çok başarılı, maliyet ve performans açısından harika işte bu yüzden ben nerf geleceğini düşünenlerdenim.

oyundaki herşey ekonomi düzeninde gittiğinden dolayı ucuz buildler bir şekilde bertaraf ediliyor oyunda. bertaraf edilmediği zaman olanlarda ortada zaten, pahalı itemlardaki rabet düşüyor, dolayısıyla herkes düşük maliyetli buildlere yöneliyor.

bu arada arkadaşım farkettiğin üzere senin ve sizin kadar ayrıntılı bilgi sahibi değil oyun mekanikleri hakkında. ehp vs detaylardan habersiz ve ilgisiz oynuyor oyununu. net olarak anlatmak gerekirse siz mühendis konumundasınız arkadaşımda el becerisini geliştirmiş bir usta kıvamında. ne olursa olsun alternatifleri görmek ve sentez buildler oluşturmak için güzel bir adım oldu diye düşünüyorum.

tekrar teşekkür ediyor ve iyi oyunlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 4 Aralık 2012; 13:07:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Armor+AR paylaşımı gayet güzel, teşekkürler. Fazla AR fiyat/performans karşıtı olarak tuttum 2'ini aralarında denkleme işini.

Archon'a dönersek 300k'ya dayadım dps'i ki yine fazla harcamadan. En önemli eksik zunimassa pox kaldı, 6cc'liler 100m aşıyor, önümüzdeki bid'lere bakacağız.
    Eldivenim halen çok dandik, triumvirate halen yetersiz, vile ward'da 270 int yapıldığını düşünebilirsiniz, gem'lerin değiştiğini düşünün 400k dps hayal değil, sadece daha fazla harcama. Tabi ki AR yok.

Bu arada sleet storm da efsane skill'miş, üstteki paylaşılan profil'de görmüştüm; bu skill yanında darbe alındığında hız veren armor-scamble kullanılırsa crystel shell basıldığı kadar WW barbar gibi ilerleniyor MP1'de, archon da yedekte keza.
    Yani bu arkadaşın build uydurma değil bence:http://eu.battle.net/d3/en/profile/deniz-2888/hero/15577245
    Mantıklı birleşim var, pasifte astral ile neredeyse sınırsız sleet strom basmak, storm armor-power of the storm ile de desteklenmiş durumda; frost nova da defansif durumlar için var, mesela reflect dondurup kaçışlar için build'de bulunuyor sanırım, yoksa CM için değil. Keza chain reaction da crit artırıp critical mass ile archon'u bittiğinde sleet storm ile birlikte hızlı şarj etmeye yönelik duruyor.

Dün yazmıştım.
    Sleet storm'dan ve arkadaşın build'den bahsetmiştim biraz; Olcay da canlı görmüş, keza Sleet storm ile proc yaratıp Archon şarj etmek için kullanılmakta diye düşünüyordum. Archon build'de ben de demiştim ilk gördükten sonra, muazzam olduğunu bizzat gördüm.

Bu durumda CM build'e Sleet storm koymanın mantıklı olabileceğini düşüyorum, keza %280 vuruyor hiç fena değil, sağ tıkta denenebilir. Üstelik sadece 16 Arcane Power; Meteor halt etmiş olabilir, eyv %312+%70 vurabiliyor comet ile ancak 50 arcane power. Zaten CM'de baya yakınız moblara ve etraf dolu oluyor, Sleet storm güzel vuracaktır bence. Henüz denemedim CM build içinde ama akşam bakacağım.

Archon için ise AR yoksa para harcamanın anlamı yok madem, AR ile de aşırı pahalıya geliyor tabi; önümüzdeki bid'lere bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

İyi oyunlar,

işin maliyet boyutundan dolayı açıkçası ben geleceğin buildi olarak görüyorum bu buildi, cm wizard gerçekten çok başarılı, maliyet ve performans açısından harika işte bu yüzden ben nerf geleceğini düşünenlerdenim.

oyundaki herşey ekonomi düzeninde gittiğinden dolayı ucuz buildler bir şekilde bertaraf ediliyor oyunda. bertaraf edilmediği zaman olanlarda ortada zaten, pahalı itemlardaki rabet düşüyor, dolayısıyla herkes düşük maliyetli buildlere yöneliyor.

bu arada arkadaşım farkettiğin üzere senin ve sizin kadar ayrıntılı bilgi sahibi değil oyun mekanikleri hakkında. ehp vs detaylardan habersiz ve ilgisiz oynuyor oyununu. net olarak anlatmak gerekirse siz mühendis konumundasınız arkadaşımda el becerisini geliştirmiş bir usta kıvamında. ne olursa olsun alternatifleri görmek ve sentez buildler oluşturmak için güzel bir adım oldu diye düşünüyorum.

Nephis Merhaba,

Açıkcası arkadaşın bir video hazırlasa, mp9-10 da official forumlarda yayınlasak wiz camiası karışır :) Daha önce denenmemiş tahminimce çünkü archon wizler temelde dps ağırlıklı gear dizdiğinden hangi mertebelerde dayanıklı olduklarını çoğu kişi bilmiyordur. En azından bizim için yeni bir yol haritası teşkil ediyor. Herhangi bir nerf vs. durumunda alternetifimiz hazır. Forumdan da bu yolu seçecek bir arkadaşla dirsek temasında birlikte çalışırsak (sadece deneme-yanılma yetersiz gelir) optimum bir build daha oluşturulabilir.

Geleceğin buildleri arasında yeri hazır şimdiden, biraz da nedeni bana göre; mictonda üst mesajlarda bahsetmiş önceden 1100 dps one hand weaponlar ulaşılmaz gelirken şimdi 1400 dpslere çıktığıını söylemiş zaten biraz da bu yüzden itemler gelişim göstermek durumunda. Eskiden 1k main stat ile gezerken şimdi 3k lara çıktık. 50k dps yeterli görünürken 200k dps lere çıktık. Dolayısıyla LS zamanla LOH'un önüne geçecek uzun vadede konuşuyorum. Herkes item kalitelerine göre de değişim göstermek durumunda tabi ki. Buildler skiller cinsiyetimiz değil ne zamandır konuşuyoruz, hangisi daha fazla avantaj sağlarsa onun kullanılmasından yanayım. Bu avantaj biraz da F/p sağlıyorsa artık kaçınılmaz olur.

Şimdilik kendi açımdan bir değişiklik olmayacak kısa vadede, daha itemlerimi tamamlamamışken yeni bir sayfa açacak enerjim yok. Fakat dediğim gibi kesinlikle ileride oluşacak moda yüksek ressli, LS'li + sleet storm (başka skiller de denenebilir ama temel fikir yüksek defans, yüksek dps + LS) veya muadili olabilecek skill kombinasyonları gibi görünüyor. Bunu da arkadaşın sayesinde tespit ettik (teşekkür ederiz), umarım daha da geliştirebiliriz ve herkes için optimum gereksinimleri tespit edilebilen bir build oluşur.

İyi oyunlar,

• Orijinalden alıntı: olcaykaraduman

İyi oyunlar,

olcay hocam tavsıyeye ıhtıyacım var mp5-6 archon ıcın ustumu basıma satısa cıkardım sansımı denıycem 1000 dps chd+ls+socketmi yoksa 1200 dps ls +socketmi daha etkili olur ikisininde as si 1.40 dersek birde all res 800 dersek glass canonla prismatic armor + archonu bastıgımda 1100-1200 civarı olucak bu sefer magic weapondaki 1.5 ls mp5-6 da hayatta tutarmı acaba açıkcası yukarıda dediğim gibi main statsız 1300 dps soketlıler 50-100 m arası olmus hele bir dagger var 1.66 as chd + socket :) ucuk bir paraydı fazla bakmadım ona daha önce archon oynamadınız bılıyorum ama deneme yanılma için açıkcası weaponda 50 m harcayabılırımde 300-400 bayıldıktan sonra pekde şansım kalmıyor ihale kalmıs olucak gerek siz gerek konuya hakim başka arkadasların tavsiyelerine açıgım

• quote:

İyi oyunlar,

olcay hocam tavsıyeye ıhtıyacım var mp5-6 archon ıcın ustumu basıma satısa cıkardım sansımı denıycem 1000 dps chd+ls+socketmi yoksa 1200 dps ls +socketmi daha etkili olur ikisininde as si 1.40 dersek birde all res 800 dersek glass canonla prismatic armor + archonu bastıgımda 1100-1200 civarı olucak bu sefer magic weapondaki 1.5 ls mp5-6 da hayatta tutarmı acaba açıkcası yukarıda dediğim gibi main statsız 1300 dps soketlıler 50-100 m arası olmus hele bir dagger var 1.66 as chd + socket :) ucuk bir paraydı fazla bakmadım ona daha önce archon oynamadınız bılıyorum ama deneme yanılma için açıkcası weaponda 50 m harcayabılırımde 300-400 bayıldıktan sonra pekde şansım kalmıyor ihale kalmıs olucak gerek siz gerek konuya hakim başka arkadasların tavsiyelerine açıgım

Alıntıları Göster
    Micton şimdi ezbere ne söylesem yanlış olur. Eve geçtikten sonra dps calculatorle hangisi daha avantajlı hesaplarız. Değerleri oyun içinde sorarım sana veya sana gönderirim kendin de bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaykaraduman -- 4 Aralık 2012; 17:12:24 >

• tamam hocam saolasın akşam bır hesap yapalım musaıt olursan ya silah bıraz sıkıntılı mevzu o yuzden hata yapmak ıstemıyorum
  • Wiz. için dps hesaplamasında kullandığınız excel var mı? Yoksa d3up'tan mı bakıyorsunuz?
    DH için çok güzel bir excel vardı 1e1 çıkardı; wiz. için sizin kullandığınız varsa ben de kullanayım.
  • valla benim bildiğim yokda sanırım d3up tan yapıcaz keza ben onuda kullanmayı bilmiorum bir kez baktım pek beceremedim o yuzden yardım istedim:)
  • quote:

quote:

ben yüksek mp farm hedeflıyorum o yuzden ls şart sanırım hatta ls üstüne magic weapon gerekecek anladıgım kadarı ile aslında ar archon + prismatic ile 1100 u gececek gibime gelıyor ama yinede ben 1200 + weapon sevdamdan vazgecıcem gibi 1100 + alabılıyorum ama artık ah 1450 ler cıkmıs one hand :(

1,200 DPS + CHD + Soket + LS silahlar çok pahalı yahu. Bir ara Blizzard yetkilileri forumlarda "Reflect Damage için bir şeyler düşünüyoruz" gibisinden notlar yazmıştı, ona güvenerek çok para harcamadım. Biraz daha bekle istersen, şu patch 1.0.7 kıristmıs tatiline yetişecek gibiyse belki arada RD'ye de bir ayar gelir. Boşa harcamayalım paraları.

1,450 DPS 1-H ne alo bu arada? Mümkün mü öyle bir şey, ben hiç görmedim. Rivayet odur ki şuhttp://www.myimg.de/?img=fury4ac01.jpg silah 7,500 EUR değerinde gold ile satılmış, dünyanın en iyi Echoing Fury'si deniyor. 1,450 2-H olmasın?

Bu arada hala satısta buldum hocam :)

• quote:

Kesinlikle Billion Gold maliyet yok. (Helm ve amuleti abartmadıkça)
    Meraktan çıkardım maliyetini:
    Skorn: 38m (1350dps, 5,4LS 317int 183chd soket)
    Zuni pox: 60m (4cc)
    Sağ yüzük: 20m 'ye almıştım geçen günlerde, bulunur yani
    Zuni bot: 25m (190int olmasın 150 olsun 60ar)
    Pantolon: 35m (170int 170vita 60ar 2 soket)
    Zuni chest: 35m (armor koyarsak tabi, armorsuz yine int vita ar aynı 13m)
    Lacuni: 35m (90vita olsun 140 olmasın)
    Vile Vard: 15m (270int olmasın 264int olsun)
    Amulet: Çok aşırı pahalı (Rare alalım 200int 100vit 7cc 65chd = 35m)
    Helm: Çok aşırı pahalı (Andariel takalım 10m)
    WH kemer: 28m (8as 49chd 100int)
    Gloves: eşi benzeri yok (yakın bir şey düşük chd takmak lazım, ya da as çıkarıp 190int 10cc 45chd gibi 30-40m bulunabiliyor takip etmek lazım)

Ne yaptı: 400M gold yapmıyor. Ben şu an yapsam HP 40k olmaz, çünkü 100paragon ile vita'dan bir kısım kotarılıyor, yanında gelecek ek int. cabası. Gold'u olana denemesi bedava.
    (Yazdığım rakamların hepsi şu anda ah'da bakıp gördüğüm buyout rakamlarıdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 4 Aralık 2012; 21:23:34 >

• quote:

Wiz. için dps hesaplamasında kullandığınız excel var mı? Yoksa d3up'tan mı bakıyorsunuz?
    DH için çok güzel bir excel vardı 1e1 çıkardı; wiz. için sizin kullandığınız varsa ben de kullanayım.

hocam DH icin olanı pmden yollasanız cok sevinirim :)
  • En fazla mp3 yapabiliyorum.Bugün bu hale geldi daha

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tayff-2130/hero/13081683
    Tavsiye bekliyorum arkadaşlar.Yalnız crit %34.5 gözüküyor.Oyunda pinpoint barriersiz %39.5 pinpoint ile %44.5 oluyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayern7Munich

quote:

Wiz. için dps hesaplamasında kullandığınız excel var mı? Yoksa d3up'tan mı bakıyorsunuz?

hocam DH icin olanı pmden yollasanız cok sevinirim :)

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551698386
    İlk post'un sonlarında excel indirme linkleri var.

Wiz için de bu verilmiş ama eski kalmış.
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5836594874

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 4 Aralık 2012; 21:29:07 >

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.