Şimdi Ara

Witcher 3 veya fallout 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden iki oyunun hiç bir serisini oynamadım. Oyuna baslamak istiyorum direk son oyunlarına başlasam mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fallout 4 için direk başlayabilirsin. Witcher için ilk seriden başlamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

Fallout 4 için direk başlayabilirsin. Witcher için ilk seriden başlamanı tavsiye ederim.

Fallout 4 için çok iyi bir ingilizce lazım mı? 180 lira çöpe gitmeye

• Up. Arkadaşlar orta düzey ingilizce ilen oynayıp anlaşılır mı?

• Söylediğin 2 oyunda rpg oyunu yani ingilizcen iyi değilse en fazla beginner konuşmaları anlayabilirsin, tr yama çıkmadan (witcher 3'e hazırlanıyor ama ne kadar iyi orası tartışılır, fallout'ta 3.oyuna bile çıkmadı çıkacağını sanmıyorum) alma derim.
  • witcher 3 para vermeye değmez ya cinematicler falan tamamda oynanış berbat.
  • Ben konu umursamam diyorsan açıkçası iki oyunda sana göre değil.
    Fallout 4 bağlantılı değil ama aynı evrende geçiyor fakat konu olarak olmasa da göndermeleri anlamayabilirsin fakat büyük dert değil.
    Witcher 3 direk bağlantılı ama oyunun bir kısmında sana her şeyi anlatıyor ve önceki oyundaki seçimleri yapabiliyorsun istediğin gibi.
    Hangisinin dünyası sana daha çekici geliyor. Fantastik bir evren mi yoksa post apokaliptik bir dünya mı?
    Biri TPS diğeri hem FPS hem TPS fakat TPS'si çok başarılı değil FPS oynarsın çoğu oyuncu gibi ve Fallout 4 silah kullanıyorsun diğeri kılıç ve büyü.
    Fallout 4 daha yeni çıktı uzun saatler harcamadım o yüzden tam doğru olmayabilir verdiğim bilgiler fakat en azından şimdilik İngilizcesi Witcher'a göre daha basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3
    13 yıl önce açıldı
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Ben konu umursamam diyorsan açıkçası iki oyunda sana göre değil.
    Fallout 4 bağlantılı değil ama aynı evrende geçiyor fakat konu olarak olmasa da göndermeleri anlamayabilirsin fakat büyük dert değil.
    Witcher 3 direk bağlantılı ama oyunun bir kısmında sana her şeyi anlatıyor ve önceki oyundaki seçimleri yapabiliyorsun istediğin gibi.
    Hangisinin dünyası sana daha çekici geliyor. Fantastik bir evren mi yoksa post apokaliptik bir dünya mı?
    Biri TPS diğeri hem FPS hem TPS fakat TPS'si çok başarılı değil FPS oynarsın çoğu oyuncu gibi ve Fallout 4 silah kullanıyorsun diğeri kılıç ve büyü.
    Fallout 4 daha yeni çıktı uzun saatler harcamadım o yüzden tam doğru olmayabilir verdiğim bilgiler fakat en azından şimdilik İngilizcesi Witcher'a göre daha basit.

Görev filan alınca yerleri gösteriyor ise sorun olmaz olmadı oyunu baska bir yöntem ile edinim bir bakim ingilizce ağır basarsa satın almim ama eğer iyi anlasilir sekilde gelirse satın alırım o halde

• quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

Fallout 4 için direk başlayabilirsin. Witcher için ilk seriden başlamanı tavsiye ederim.

Fallout 4 için çok iyi bir ingilizce lazım mı? 180 lira çöpe gitmeye

2 oyun için de lazım ama karşılaştır dersen fallout al derim witcher dili daha ağır . ingilizce hiç yok diyorsan tr yamasını bekle diyecem de ne zaman çıkar

• görevi göstersin yeter diyorsun da. ne olup ne döndüğünü anlamadıktan sonra witcherın bi anlamı yok bence. sırf grafikleri için oyun oynuyorsan kapat film falan izle.

iki oyun da RPG yani Role Playing Game. türkçesi rol yapma oyunu diyelim. sen kendini karakterinin yerine koyup karakterinin dünyasına girmeyeceksen zaten zevk alamazsın.

witcher 2 oynayabilirsin türkçe yaması var. baktın beğendin witcher 3 ünde yamasını bekle sonra oynarsın. aman diyim şimdi witcher oynayıp da hikayeden bişey anlamadan yarın şöyle kötü oyun böyle kötü oyun diyenlerden olma. kötü yorum yapıcaksan da hikayeyi anladıktan sonra yap

fallout 4 sana daha uygun. zaten diyalog sisteminin içine etmişler senin de ilgilenmediğin bişey oluğu için problem çıkmaz

• Bence witcher 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 4 GotY başka bir şey kurtarmaz RPG açlığını.
  • ilk iki witcher oyunun türkçe yaması mevcut 3. oyuna ise yapılıyor tavsiyem witcher serisinden başlaman ilk oyunun oynayışı başlarda garip gelebilir ama alışınca zevkli oluyor 2. ve 3. oyun efsane zaten
  • ing iyi deilse alma iyise witcher 3 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    İngilizce çok yeterli değilse fallout 3 new vegas Türkçe yaması ile bakabilirsin hocam
  • fallout 3 gibi değil 4 konuşmalar daha baside indirgenmiş . Eskiden sesli konuşma olmadığı için (3 te ) bütün konuşma altta yazar ve kitap gibi bir hal alırdı. Şimdi Fallout 4 te konuşmanın ana temasını koymuşlar ve geçmişler anlaması daha basit ve güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xandam

witcher 3 para vermeye değmez ya cinematicler falan tamamda oynanış berbat.

Metacritic ortalaması 93 olan oyunun,bir oyunda en önemli şey olan oynanabilirliği kötü ha ?Ben gidiyorum

• Fallou'tu belli bir suredir oynuyorum ingilizce sıkıntı yaratmaya başladı ne yazıkki

• Isterse 100 olsun oyunu para kay i olarak goruyorum internetten scip cinematicleri izleyin yeter oynamazsaniz bir sey kaybetmessiniz.

• Senaryo istiyorsan Fallout:NV oynamanı tavsiye ederim. Malum senaryo konusunda Bethesda Fallout 4'te halt etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandererlone -- 22 Kasım 2015; 16:40:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.