Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Us psnde çıksın başka bişe iştemem .

inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Us psnde çıksın başka bişe iştemem .

geerçi çok mantıklı gelmiyor bana ama çünkü uncharted veya diğer tr oyunlar us'da Tr olmuyordu
  • Enpara sayesinde 30TL ana oyuna 20TL expansiona vermiştim. Verdiğim paranın fazlasıyla hakkını veren oyun. Şimdi Türkçe altyazılı baştan başlarım.
  • d&r 169 iyiymis

• Zamanında us psn den aldığım journey adlı oyun türkçe çıkmıştı .. Zor tabi ama imkansız değil

• Bir kac saat icinde patch gelecekmis
    Bu mesaja eklenen görseller:

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA]

• içinde sadece witcher 3 bulunan steam hesabım satılıktır. Fiyatı 35 tl
  • 23_Studios kullanıcısına yanıt
    Boş yapmayın adam olsanız diğer grubun emeğini düşünür kabul etmezdiniz

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    dostum bende sımdı rus psn almıs bulunmakdayım sureklı hata verıyor baya ugrasdım alana kadar yandex vallet aldım ben 40dk ugrasıyorum ama cok uyguna geldı 86.00tl ye geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoyuncu -- 30 Ağustos 2016; 13:34:14 >
  • PSN Türkiye storeda Oyun+Sezon Pass olan bir bundle paket vardı, kaldırıldı az önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

Asil sen bos yapma lan adamlar bir sozlesme yaparak bu isi yaptilar ve Witcher 3 resmi olarak Turkce oynatacagiz gelip laga luga bos yapma sen git o arkadaslarin cevirisi ile pc de oyna.Hadi yavastan alalim seni pc forumuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkke

olan oldu. buradaki arkadaşlar işlerinin görülmesine bakarlar, birilerinin hakkının yenmesi de umurlarında olmayabilir. kavgaya gürültüye gerek yok.

düştüğümüz duruma özetlemek için video hazırladım. gülün geçin elden bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 30 Ağustos 2016; 13:39:55 >

• Şu oyunuda Rus psn den almayın be kardeşim Zaten olabilecek en iyi fiyat biçilmiş tr için

• 1.30 patch geldiğinde haberleşelim arkadaşlar, sabrım kalmadı şu oyunu türkçe oynamak istiyorum artık ya.
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Bu adamlar çeviriye başladıktan sonra sözleşme yapıyorlar tepkiyi görünce gelmiş burda ofiste diğer arkadaşları düşündük bilmem ne diye yalanlar sıkıyor bu karaktersizler bu işi üstlenmeseler diğer ekibin yaptığı ceviri resmi olacaktı adam olsalar kabul etmezlerdi.Nerde yazacağımı sana soracak değilşm istediğimide yazarım sıkıntı?Senin gibi insanlar var oldukça daha çok insanın Hakkı yenir emeği hiç olur senin zihniyetindeki işimiz görülsün nasıl olursa olsun zihniyetindeki insanların sesi çıkmıyor birtek hadi şimdi uza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 30 Ağustos 2016; 14:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu112

Goty sürümler 1.3 güncellemesi ile geliyor sanırım bu yüzden onlarda altyazı mevcut.

Aynen dediğiniz gibi olabilir hocam.

• Oyunu kutulu alan varmı direk takınca türkcemi oldu yoksa güncellememi gelecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Aynen yerine Goty versiyonu geldi 149 tl

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.