Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 3 forumlarında Türkçe dili hakkında konu açılmış verilen cevap sanırım olumsuz şekilde :( :( Gerçi cevabı veren kişi yetkili abimi onuda bilmiyorum ama ingilizce seviyesi iyi olanların özetle çevirmesi rica olunur.

http://forums.cdprojektred.com/threads/122590-Turkish-Language?p=2868980#post2868980
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Witcher 3 forumlarında Türkçe dili hakkında konu açılmış verilen cevap sanırım olumsuz şekilde :( :( Gerçi cevabı veren kişi yetkili abimi onuda bilmiyorum ama ingilizce seviyesi iyi olanların özetle çevirmesi rica olunur.

http://forums.cdprojektred.com/threads/122590-Turkish-Language?p=2868980#post2868980

Oyun cikali 2 sene olmuş Cd Projekt Red neden para sarfetsin de oyunu türkçe yapsın ki demiş adam,zaten bi yandan başka oyun gelistiriyolar demiş,AAA olup da Türkçe çıkan bi tane oyun soyleyebilir misin demiş,yetkili biri değil normal bi üye ama gıcık oldum kekoya sırf bunun için kayıt olup Türkçe oyunları sayicam buna şimdi

Edit:Üye oldum ama post atamiyorum halbuki ne güzel sony exlerini crysisleri falan sayacaktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade26 -- 25 Ağustos 2016; 2:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TR hesabımdan dijital olarak alınmış vaziyette. Eğer Update ile TR dil desteği gelirse bütün DLC'leri alırım. Ha sadece kutulu olarak Game of the Year sürümüne TR Altyazı gelirse aldığım bir oyunu 2. ye alır mıyım bilmiyorum
  • Muhteşem ötesi bir haber bu ya
  • quote:

Witcher 3 forumlarında Türkçe dili hakkında konu açılmış verilen cevap sanırım olumsuz şekilde :( :( Gerçi cevabı veren kişi yetkili abimi onuda bilmiyorum ama ingilizce seviyesi iyi olanların özetle çevirmesi rica olunur.

Kim lan bu gerizekalı, artist artist konuşmuş, hiç 3A Türkçe oyun gördün mu hayatında diyor, ps exleri, crysis ve artk EA oyunları geliyor (bf1 gibi), şu kekoya cevabı verin akıllı olsun.

• quote:

herif biraz zorlasa rahat ırkçı olabilir, öyle bir potansiyel var bunda, yazın şu burnu kalkmış züppeye Türkçe gelen oyunlarıda utansın biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar goty cikmadan almayin derim hem de eger bu ekibin yamasi kullanilmadan turkce cikarsa cd project red resmen oyuncular ve bu arkadaşlarla billúr geçmiş demektir. Bu insanlar 8 aydir ugrasiyor. Kaldiki haberin sahi oldugunu hala zannetmiyorum.

• Son güne kadar en ufak bilgi yok iken şimdi türkçe geliyor diyen bir oyun satış sitesine mi güvenecez.

Aynı sallama habare 1 yıl önce merlininkazani yapmıştı 2 güne haber ortadan kayboldu.

Sallama olduğu açık türkçe gelecek olsa ilk önce ülkemizde oyunun tr dağıtıcısı açıklama yapar satışların artmasını sağlardı.

Neyse dh içinde oyunu çevirmiş mükemmel bir grup var gerisi benim için pek önemli değil ama konsollara tr dil gelse efsane olurdu.
  • Tüylerim diken diken oldu bir an. Umarım yanlış değildir.

• Umarım normal versiyon alanlara da patch ile güncelleme gelir.

• Böyle birşey olursa tekrar alırım çok fazla diyalog içerdiği için erkenden satmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf bu oyunu pc'de türkçe oynamak için bugün geforce gtx 1060 ekran kartı almayı düşünüyordum, haber doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa bunu bekleyebilirim.

peki oyunun goty versiyonu ne zaman çıkıyor tarih belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

sırf bu oyunu pc'de türkçe oynamak için bugün geforce gtx 1060 ekran kartı almayı düşünüyordum, haber doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa bunu bekleyebilirim.

peki oyunun goty versiyonu ne zaman çıkıyor tarih belli mi?

30 Ağustos tarihinde çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Son güne kadar en ufak bilgi yok iken şimdi türkçe geliyor diyen bir oyun satış sitesine mi güvenecez.

Aynı sallama habare 1 yıl önce merlininkazani yapmıştı 2 güne haber ortadan kayboldu.

Sallama olduğu açık türkçe gelecek olsa ilk önce ülkemizde oyunun tr dağıtıcısı açıklama yapar satışların artmasını sağlardı.

Neyse dh içinde oyunu çevirmiş mükemmel bir grup var gerisi benim için pek önemli değil ama konsollara tr dil gelse efsane olurdu.

Overgame resmi bir satış sitesi. Sony ile ortaklaşa da çalışıyorlar bildiğim kadarıyla. Onlarda kendilerine gelen haber neticesinden böyle bir bilgi vermişler. Bugün tekrar teyit edeceklerini söylemişler.
  • Haber iyi de, oyunu gittik endonezyadan aldik. Goty'den once alanlara Turkce olmayacak mi acaba. Olsa bile endonezya yakti bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ağustos 2016; 9:15:59 >
  • Arkadaşlar bende sordum,arayıp da sorduk dedi mail sahte olabilir diye ama evet Türkçe altyazı ile gelicek demiş dağıtıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 25 Ağustos 2016; 9:26:42 >
  • Oyunu almıştım cihazda duruyor tr altyazı gelırse başlarız oynamaya
  • Overgame' den gelen yanıt ( Twitter ) :

sabah telefon ile görüşüp size yanıt verdik. Çok önceden PC Goty tr olacağını biliyorduk. PS4 süpriz oldu

şeklinde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 25 Ağustos 2016; 9:41:16 >
  • Witcher 3'ün Türkiye dağıtıcısı Bilkom. Aslında onlara sormak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.