Şimdi Ara

WİTCHER 3 KABUS MODU (GERÇEK ÖLÜM MARŞI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 senedir kullandığım witcher 3' ün oyun dinamiklerini değiştiren ve oynadıktan sonra Sekiro ,Dark Souls ve Nioh gibi vuruş hissiyatı ve zorluğuyla ün yapmış oyunları çok kolaymış hissi veren mod listesi. Reshade olarak ana konuda yeterince tavsiye var, bir çok arkadaş yardımcı olacaktır.

    Oyunu bu şekilde oynamak bir hayli sabır gerektiriyor. Kavgalar çok daha ölümcül hale geliyor o yüzden çabuk sinirlenen insanlara tavsiye etmem. Sekiro' yu totalde en az ölümle bitirme rekorum 4, witcher' ın bu versiyonunu 100 ölümden aşağı tamamlayamadım.

    1. Skilled humans: İnsan düşmanlar aşağıdaki videodaki gibi zorlaşıyor. Grup insanlarla başa çıkarken zamanlamayı iyi ayarlayarak karşı saldırıyı fazlasıyla kullanmanız gerekiyor çünkü rakipleriniz de kılıç konusunda bir hayli iyi oluyor.



    2. Faster fatties: Oyun zorluğunu en çok etkileyen mod.Bu mod bir çok düşmanı daha hızlı ve ölümcül yapıyor. Bu modu biraz geliştirip bossları da hızlandıran kendi geliştirdiğim modu kullanıyorum şu an. Denemek isteyen olursa gönderebilirim.


    3. enemies of rivia: Grup İnsan ve canavar düşmanların yapay zekasında yapılan iyileştirmeler

    4: Dark Souls Style Combat: Bu modla birlikte kılıç sallama ve kaçınmalar dahil her hareketiniz enerji tüketiyor ve enerjiniz tükenirse kılıç sallayamıyor, saldırılardan kaçınamıyorsunuz.

    5: Stronger Monster Status Effects: Neredeyse bütün canavar saldırılarının daha güçlü etkiler bırakması. Örneğin bir öğle heyulası ile savaşırken sizi kavganın neredeyse yarısında körleştirerek iksir kullanmanızı bloke ediyor. Saldırılarınıza tam yön vermeniz gerekiyor.

    6. Enhanced targeting: Düşmanlar için geliştirilmiş hedefleme, artık boşa daha az hamleleri var.

    7. Higher Eneymy Healt: Bu mod düşmanlarınızın canını 2' ye katlıyor, çarpışmaları daha uzun tutmak isteyenler için ideal.

    Oynamayı deneyecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 12 Mart 2020; 21:27:42 >







  • Oyunun keyfini çıkarmak yerine kendine gereksiz işkence etmek isteyen varsa buyursun kullansın. Başka da bir işe yaramaz bu tarz modlar. Açıkçası önüne gelen oyuna Dark Souls kombatı, dark souls zorluğu gibi modlar eklenmesine uyuz oluyorum. Dandik 2 köylüyle 1 saat yumruk kavgası yapmanın veya 3-5 nekkerle 1 saat uğraşmanın neresi zorluk? Bildiğin kendine işkence etmek bu, başka bir şey değil.
  • Oyunun keyfini çıkarmak yerine kendine gereksiz işkence etmek isteyen varsa buyursun kullansın. Başka da bir işe yaramaz bu tarz modlar. Açıkçası önüne gelen oyuna Dark Souls kombatı, dark souls zorluğu gibi modlar eklenmesine uyuz oluyorum. Dandik 2 köylüyle 1 saat yumruk kavgası yapmanın veya 3-5 nekkerle 1 saat uğraşmanın neresi zorluk? Bildiğin kendine işkence etmek bu, başka bir şey değil.
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Söylediklerin biraz saçma olmuş. Karşındaki rakibinin mukavemet göstermesi beni bir oyunda en çok eğlendiren şeydir, bu yarış olsun, FPS olsun online olsun farketmez. Oyunda rekabet biraz da keyif işidir, herkese gelmez zaten. Ölüm marşında bile keyif vermeyen bir kolaylıkla oynamak sıkıyo bazı insanları demek ki, o yüzden zevk tartışmasına girmeyeceğim. En kalabalık gruplarla bile 4-5 dakkanın üzerinde savaştığımı bilmiyorum. Bence senin böyle zor oyunlarla sorunun var:)
  • Zorluk derecesinde 1 kez bitirdim. Yalan söylemek istemiyorum, Oyun çok güzel mülkemmel.Ama işkenceden başka birşey değil gercekten , Düşünsene ? fareleri öldürmek icin dakikalarca cirpiniyorsun.. Korkunc birşey..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 8 Mart 2020; 0:59:48 >
  • İzlerken bile kanser oldum. Gerçeklikse amaç, bu gerçek değil ki, defalarca vurduğun adamın lime lime olması gerekirken hala uçup kaçarak dövüşmeye devam ediyor.
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    Benim zorlukla veya zor oyunlarla sorunum yok, oyunun zorluğunu saçma sapan seviyelere çıkaran, izlerken bile kanser eden, oyunu resmen işkenceye çeviren bu tarz modlarla, içeriklerle sorunum var, oyun farketmeksizin. İkisi çok farklı şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 8 Mart 2020; 1:44:3 >
  • Benim için Gereksiz ama bu oyunu ultra zor da oynamak istiyorum diyen varsa arkadaşın bahsettiği modlara bir göz atsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık başka bir şey değil. Dark soulsta oyunun zor olmasının sebebi var. Ama witcher da sen mutantsın ve insanüstü özelliklerin var. Kıçı kırık iki insan kesecen diye kanser olmak niye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    Witcher' ı sadece oyunlarından bildiğin çok aşikar. Ben oyunu kitaptaki gibi karanlık bi atmosferi olsun diye bu şekilde modladım. Zira kitapta mutant olmak ne zincirden, ne işkenceden, ne de teke tek kavgaları kaybetmekten kurtarmıyor, dünya üzerinde senden becerikli kılıç savaşçıları olduğu gerçeğini değiştirmiyor
  • ben böyle canı fazla olan düşmanlardansa bize tek atıp bizim de tek atacğaımız düşmanları istiyorum ya, o dodge atsın ben dodge atayım kesmeye çalışalım

    böyle canı fazla olunca resmen işkence
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    Tahminlerini kendine sakla kitapları da okudum emin ol witcher evreni hakkında bana bilgi verecek kapasitede değilsin. Witcher yenenler zarar verenler basit '' haydut'' değil cahir gibi insanlar. Veya Leo Bonhart gibi geralt ile savaşmamış olsa da diğer witcherların kökünü kurutmuş insanlar. Whoreson Jr in yancıları değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstediğinle alakalı balance modları var aslında, en başta ben de denedim ama çarpışmalar bayağı kısalıyor bilgin olsun
  • Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    Sanki bu evren senin kurgunmuş gibi bu kadar kendinden emin olman, kendine hiç hata payı bırakmaman ilginç. Geralt' ın hikayesinin çok uzun bölümlerinin tapınaklarda, brokilon' da yarı ölü şekilde iyileşmeyi beklerken geçtiğini düşünürsek witcher canını çoğunlukla kıl payı kurtarıyor demektir, yani evrendeki en iyi savaşçı değildir. Bonhart sadece bir örnek, Eyk var Vilgefortz var, var oğlu var.

    Sekiro' yu nasıl buluyosun merak ettim, savaşları çok daha uzun sürüyor hep 3-4 vuruşluk canın oluyor
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    Yazdıkların beni haklı çıkartıyor. Vilgefortz diyorsun Eyck diyorsun bunlar yine spesifik isimler. Bu isimler isterse yüzlerce olsun bu yine de Bi nekkerin Bi haydutun aşırı hızlı ve güçlü olmasını mantıklı yapmaz.
    Sadece boss fightlar daha zorlaştırılabilir witcherda. Çünkü dettlaff'ı saymazsak zor boss yok. Normal düşmanlar için yapılabilecek belki tek ayar canlarını azaltıp verdikleri hasarı arttırmak olur ki death Marchda level upscaling açık oynuyorsan genelde 2 vuruşta ölüyorsun şu anda da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinin bir kısmında haklısın spesifik isimlerle olan savaşlarla alakalı. Ama Geralt' ın Ciri' yi ilk bulmasında spesifik isimler yoktu mesela. Geralt arabası zarar gören korkmuş bi adama hemen mallarını bırakıp ayrılmasını söyler, adam herşeyinin bu olduğunu söyleyip ağlarken nekkerlar saldırır, Geralt nekkerları öldürür ama bayağı ağır yaralanır. Orda yardım ettiği adam onu yüzüstü bırakıp kaçsa yapabileceği hiçbirşey yoktur. Yol boyu içtiği iksirlerin ve Geralt' ın annesi olan Visenna isimli büyücünün de yardımıyla anca kendini toplar ve yolculuğunun sonunda Ciri' yi bulur.
    Bunun gibi örneklendirilebilecek çok çeşit mevcut kitapta. Oyun bana oyun ölüm marşı zorluğunda bile o bunaltıcı havayı vermedi, neredeyse iksir bile kullanmıyordum. Çekişme ve heyecan kattı bence oyuna. Herkes benim düşündüğüm gibi düşünmek zorunda değil tabii ki, ancak senin düşündüğün gibi de düşünmek zorunda değil. Bu arada modlarla birlikte Dettlaff hakkaten sinir bozucu, ethereal' de aynı şekilde. Kardeşim, kuzenim ve ben sırayla oynadığımız şekilde 2' şer kere tur döndü dettlaff' ı alabilmek için
    Bu arada Sekiro hakkındaki yorumunu da bekliyorum hocam




  • Beyler tamam ben de modu sevmedim de adamı neden linç etme noktasına getirdiniz meseleyi onu anlamadım. Adam insan gibi başlık açmış paylaşmış kafayı mı yediniz siz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Mart 2020; 13:9:12 >
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    Kitapta okurken o bölüm bana saçma gelmişti nekkerlerle savaşırken neredeyse ölümcül yara alıyor olması o yüzden bu modlara öyle bir yorum yaptım ki oyunları hep en zorda oynarım tek atmayı ben de sevmem. Sadece gerçekçiliği bozduğunu düşünüyorum. Oyunu asıl zorlaştırmak istiyorsan işaretleri hiç kullanmadan görevlerin Bi 10 level üstünde upscaling açık git. Öyle daha zor oluyor. Ayrıca euphoria kullanınca da oyun aşırı kolaylaşıyor.
    Sekiroyu ise oynamadim daha. Souls serisini save sistemi yüzünden yarıda bırakınca sekiro da öyledir diye bakmadım bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    Hocam Soulsun olayı kısayol. Ne kadar çok kısayol bulursan o kadar katlanılabilir oluyo oyun. Ve harita o kadar güzel bağlanıyor ki başka oyunda bu kadar uyumlu harita göremezsin.
  • Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    Valla kitapta o şekilde geçiyor hocam siz de okumuşsunuz gerçi eleştiriler yazara bana değil. İşaret kullanmamayı denedim lakin o zaman da witcher olmanın insan olmaktan bir farkı yok yine de kolaydı ayrıca. Upscaling de denedim ama o zaman sadece çok geç ölüyo rakip, hamleler aynı sırayla geliyo. Modlamayla karmaşık bi saldırı düzeni oluşturup her attığınızı yemiyo karşınızdaki. Canlarını yükselten modu devre dışı bırakıp iksir de kullanırsam 5-10 vuruşta ölüyo rakip o şekilde de oynadım bir süre.
    Sekiro' yu mutlaka deneyin Souls ile benzerlik teşkil etmiyor çok farklı bi combat sistemine sahip, her oyunu zorda oynuyorsanız kaçırmamanız gereken bi oyun, 2019 GOTY.
    Souls serisi yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi kısayolları çözdüğünüzde rahatlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 8 Mart 2020; 21:49:17 >
  • Bu tarz modlar aradığım şey diye düşünerek gelmiştim ama böyle değil ya, mesela bossun canı 1000 ama kafaya ok yiyince ölmüyor, ben bunu istemiyorum.

    İki köylü, haydut, iki kılıç darbesine ölmeli, ama bana vurduğu kılıç darbesi ölümcülse bende ağır yaralanmalıyım.

    Bu şekilde bir dengeleme-gerçekçilik olursa tamam eyvallah. Skyrim'de kafaya on ok at ölmüyor adam, böyle olmamalı misal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.