Bildirim
Witcher 1-2 hikayesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Okumak uzun iş. İstersen oyunun ana konularında yeterince bilgi var bu noktada. Videolar daha iyi fikir verir diye düşünüyorum.
İlk iki oyun türkçe içeriğe sahip, oyun zaten hikayesiyle ön plana çıkıyor ve oynamanı tavsiye ederim. Çok bir şey kaybetmezsin, keza hikayeyi benimsersen kendini kaptırırsın. Bunun dışında polonyalıların yaptığı 10 bölümlük bir TV dizisi de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 22 Ocak 2016; 11:38:17 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KarapathiaN
Okumak uzun iş. İstersen oyunun ana konularında yeterince bilgi var bu noktada. Videolar daha iyi fikir verir diye düşünüyorum.
İlk iki oyun türkçe içeriğe sahip, oyun zaten hikayesiyle ön plana çıkıyor ve oynamanı tavsiye ederim. Çok bir şey kaybetmezsin, keza hikayeyi benimsersen kendini kaptırırsın. Bunun dışında polonyalıların yaptığı 10 bölümlük bir TV dizisi de var.
bu üç videoyu izlesem yeterli mi ?
-
Toplamda 80 saate ulaşan oyunları 20 dakikada anlatmak aynı şey olmasa gerek, ama hikayenin özünü kavrıyorsun. -
BSC'de Witcher dünyasına giriş vardı onu izleyebilirsin biraz daha detaylı anlatıyorlar. -
Şu seriye 3. oyundan başlamak günah kabul edilmeli. Hadi ilk oyunu oynamadınız, 2. oyunu niye atlıyorsunuz? 3-4 tl oyunu alma fırsatınız da varken. -
quote:
Orijinalden alıntı: sernor
Şu seriye 3. oyundan başlamak günah kabul edilmeli. Hadi ilk oyunu oynamadınız, 2. oyunu niye atlıyorsunuz? 3-4 tl oyunu alma fırsatınız da varken.
zaten witcher 1 ve 2 yi yaz indirimlerinde kapmıştım ama sıkılıyorum oynarken -
Tabii zevk meselesi. O zaman muhtemelen 3. oyunu oynarken de sıkılacaksınız. Ben iki oyunu da çıktıkları yol alıp, oynamıştım. Gayetle keyif almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sernor -- 22 Ocak 2016; 20:14:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Connor Davenport
quote:
Şu seriye 3. oyundan başlamak günah kabul edilmeli. Hadi ilk oyunu oynamadınız, 2. oyunu niye atlıyorsunuz? 3-4 tl oyunu alma fırsatınız da varken.
zaten witcher 1 ve 2 yi yaz indirimlerinde kapmıştım ama sıkılıyorum oynarken
Hadi 1. oyundan dövüş sistemi farklı olduğu için sıkıldığını farz edelim ama aksiyonu en yoğun olan 2. oyundan bile sıkıldıysan 3. oyundan iyice sıkılırsın. İlk 2 oyuna göre çok daha geniş ve kapsamlı bir oyun çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Ocak 2016; 20:26:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
Orijinalden alıntı: Connor Davenport
quote:
zaten witcher 1 ve 2 yi yaz indirimlerinde kapmıştım ama sıkılıyorum oynarken
Hadi 1. oyundan dövüş sistemi farklı olduğu için sıkıldığını farz edelim ama aksiyonu en yoğun olan 2. oyundan bile sıkıldıysan 3. oyundan iyice sıkılırsın. İlk 2 oyuna göre çok daha geniş ve kapsamlı bir oyun çünkü.
yok witcher 3 oynadım zaten.forumunuzdaki türkçe yamayı da indirip oynucam ama işte hikayeyi bilmiyorum
-
Yahu RPG oyunları böyledir, sıkılıyorsan sana göre değil demektir. 3. oyundan daha fazla keyif alacağını düşünüyorsan hiç düşünme.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X