Şimdi Ara

wirelessin mesafesini artırabilirmiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben toshiba a100 847 di kullanıyorum ve makinada bulunan wirelessin mesafesini artırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.. piyasada bir sürü wireless adaptör vfar bunları benim bilgisayara takarak bir fayda sağlanırmı

• pc de kendisinden varsa imkansız ama usb bağlantılı yeni bir tane alırsan sorun çüzülür oki notebook yetersiz ise senin alacak olduğun usb bağlantılı beya bi pahalı olur özelliklerine bak orada mesafe yazar ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dkey ERgin

pc de kendisinden varsa imkansız ama usb bağlantılı yeni bir tane alırsan sorun çüzülür oki notebook yetersiz ise senin alacak olduğun usb bağlantılı beya bi pahalı olur özelliklerine bak orada mesafe yazar ok.

Kendin de anladın mı acaba bu dediğinden ?

Eğer başka apartmandan filan internet çekmek için lazımsa modem ile senin laptop arasına bir tane Access Point yerleştirmen gerekir. Ama mesela laptopdaki wireless mesafesi 10m ise sen 100m mesafeli Usb Wireless Stick alıp bu mesafeyi artırabilirsin. Sana ~40ytl patlar.

• leptopta o işi yapamassın anca leptopa bi adaptör lazım kablolu neyse odur leptopdakı...bilgine...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.