Şimdi Ara

AĞDAKİ BİLGİSAYARIN İNTERNET HIZINI YAVAŞLATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağdaki bilgisayarlarım ana bilgisayardan internete bağlanıyor. kablo net kullanıyorum. ağdaki bir bilgisayarın internete bağlanma hızını yada en azından download hızını istediğim zaman düşürmek veya yükseltmek istiyorum. çünkü bazen birisi 3-4 dosya indirmeye başladığında diğer bilgisayarlar internete giriş hızı aşırı şekilde düşüyor. bunu nasıl ayarlayabilirim.

• bunun için netlimiter programını kullanablirsin gayet kolay bi kullanıma sahip netten arat bulursun
  • bende kablo kullnıyorum 128 k iken kasıyordu şuan 512 kullanıyrum problem kalmadı
  • Aslında en güzeli ISA Server kurmak. Firewall ve cacheing özelliğiyle beraber geliyor. Kullanıcılara bant kısıtlaması yapabiliyorsunuz. Kim hangi sitelere giriyor görebiliyorsunuz. İstemediğiniz programların internete bağlanmasını engelleyebiliyorsunuz. ICQ gibi, MSN Messenger v.b. İstediğiniz portları kapatıp açabiliyorsunuz. Kim ne kadar veri transferi yapmış görebiliyorsunuz. En güzeli ortak cache kullanımı sayesinde en çok girilen sayfalar internetten çağırılmadan cache'den çağrılıyor. Hem hızlı oluyor, hemde internet gereksiz yere meşgul edilmemiş oluyor. ISA Server'ı nerede bulabilirsiniz? Microsoft Small Business Server 2000 veya 2003'de 2. CD nin içinde. Eğer kurmak istersen PM den mesaj at. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Ben kurdum memnumum, henüz tam yapılandıracak kadar hakim değilim ama temel fonksiyonlarda yardımcı olabilirim.
  • Ag erisim hizini duserek'te yapabilirsin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.