Şimdi Ara

Modemden Wi-Fi Hızı Düşürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar modemimin modeli Huawei HG531s V1. Vodafone alt yapısı kullanıyorum modemin özellikleri arasında QoS ve herhangi bir hız sınırlandırma alanı bulunmamakta modem sürümünden olsa gerek... birkaç internet gezintisinden sonra 802.11b/g/n vs. gibi şeyler gördüm b olan en eski nesil oluyormuş falan. evde en az kişisel bilgisayarım dışında 5 adet daha cihaz modeme bağlanıyor. İnternetimin hızı 12mbit sürekli online oyun oynayan birisiyim ve bu lanet ping yüzünden stres atmak için girdiğim oyunlarda daha da stres olup çıkıyorum... Bu modemden wifi hızını nasıl düşürebilirim? Örneğin kullandığım pc de daha azına inmeyecek şekilde 5-6 mbit yeterli olucağını düşünüyorum. geri kalan 6 mbit i paylaştıracak şekilde veya benim pingimi etkilemeyecek şekilde nasıl arayüzden veya bir programla bu hızı sınırlandırabilirim? aksi halde iyi bir modem için 200-300 tl vermek gerekiyor ve bu en son çarem olsun hatta hiç modem alacak durumda da değilim... (Yanlış yerde açıldıysa konu taşınabilir mi?)

• up
  • upupupuupupupuupupupuppppupupup
  • Netcut programını dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara yüzde kablosuz ağ ayarına bak...

• Modeminizin ara yüzünde desteklemiyorsa qos ayarlarından ayarlayın modeminizin markasına göre internette aratin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wireless ayarlarında Transmit Power ayarını bul, 20 dBm de ayarlıdır. Ayarı düşür. WiFi sinyal gücü azalır.

MCS ayarı ile paket sınırlaması atılabilir, Band Width ile WiFi hızları biraz kesilebilir.

Bu durumda senin kablo ile bağlanman gerekir. Bu WiFi ayarı tüm WiFi kullanıcılarını etkiler.

6 cihaz için 12Mb hiçbir şekilde yetmez. 12Mb tek kişi için bile ancak yetecek bir hızdır. Daha hızlı bir internet bağlantısı lazım sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem WiFi Hızı
    geçen yıl açıldı
    WiFi Hızı Düşürme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.