Virüs den dolayı internet yavaşlaması olur mu, olması aşikar fakat tam net olarak ağ sistemleri ve İnternet üzerine ders almış arkadaşlarım varsa net olarak açıklayıcı bilgilendirebilirler mi ? nod 32 esed securty 7 var tarattırıyorum ama hala bi yavaşlık var hatta bilgisayarım da da var ekstra daha iyi tarama yapan anti virüs var mı ?
Virüs, solucan ve benzeri zararlılar, ağ kaynaklarını da hedef alabileceğinden, bağlantınızın verimli çalışmasını engelleyebilirler.
Bugünlerde yaşadığınız internet yavaşlığını, virüse yormak yanlış bir düşünce de olabilir. Malum filtreler, dns engellemeleri vs. de sebep olabilir. Dns adresinizi otomatik olarak alın, değiştirmeyin. Antivirüs ten ziyade, mutlaka bilgisayarınıza zone alarm kurmanızı tavsiye ederim. Trafiğinizi daha rahat takip edebilir, anormal durumlarda uyarı alırsınız.
koalaxy
kullanıcısına yanıt
anladım kardeşim bende tahmin etmiştim sorun bi kaç şeyden illa ki çıkabiliyor, bilgisayarıda ilk açtıgım da ağ çok geç kendini toparlayıp internet kendine geliyor. bakalım yeni işletim sistemi kuracağım teşekkür ettim yardımın için.
Yavaşlığı yalnızca bugün yaşıyorsanız; sistem geri yüklemeyi kullanarak, birkaç gün önceki ayarlarınıza da dönebilirsiniz.
koalaxy
kullanıcısına yanıt
hayır kardeşim son 1 2 aydır yaşıyorum bii ara virüs taramasından geçirmiştim baya bi rahatlamıştı pc eski hızı gelmişti ama sonra tekrar böyle oldu.