Şimdi Ara

Wireless Klavye Mouse çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten Everest km 9669 adlı seti aldım. Kullanma talimatında özellikle tak çalıştır olduğu yazıyor.

Driver sorunu var sanırsam. Tak çalıştır benim pc de çalışmadı. Sürücü yüklenemedi vs dedi. Başka bir pc de denedim klavye mouse'u hiç bir sıkıntı vermeden çalıştı. Neden benim pc'de direk algılamadı? Hangi driver eksikte kullanamıyorum cihazları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromosty -- 16 Mayıs 2014; 23:37:06 >

• Up
  • Everestin driversiz yükleme videosu vardı. İşe yarar mı bilmiyorum ama dene bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

İnternetten Everest km 9669 adlı seti aldım. Kullanma talimatında özellikle tak çalıştır olduğu yazıyor.

Driver sorunu var sanırsam. Tak çalıştır benim pc de çalışmadı. Sürücü yüklenemedi vs dedi. Başka bir pc de denedim klavye mouse'u hiç bir sıkıntı vermeden çalıştı. Neden benim pc'de direk algılamadı? Hangi driver eksikte kullanamıyorum cihazları?

driveri elle tanıtmanı istiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

İnternetten Everest km 9669 adlı seti aldım. Kullanma talimatında özellikle tak çalıştır olduğu yazıyor.

driveri elle tanıtmanı istiyordur.

Elle tanıtmayaçalıştım ancak driver vs hiçbir şey bulamadım
  • quote:

http://www.eyfel.net/driver/2444_1/

bunu indir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Mayıs 2014; 14:20:08 >
  • quote:

quote:

http://www.eyfel.net/driver/2444_1/

bunu indir dene

Plug usb dongle dediğinde takıyorum ancak hiç bir tepki vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

senin usbler pert olmuş herhalde

başka portlara takmayı dene

olmazsa şunu dene

1.AŞAMA

Önce kontrol edelim Usb sistemin onaltılık sistemde çalışıp çalışmadığını,

1. Başlat / Çalıştır / Regedit 'i çalıştırın,

2. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulun:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor'u tıklayıp sağda ErrorControl diyeni çift tıklayın ve

3. Buradaki değer verisini 3 yazın, Tabanı 16 olarak işaretleyin,

2.AŞAMA

1) Bilgisayarım/C/Windows/System32/Driverstore/Filerepository/usbstor.inf (usbstor.inf_x86_neutral_buradaki kod farketmez) klasörünü tıklayın ve açın.

2) Buradaki usbstor.inf ile usbstor.pnf dosyasını Bilgisayarım/C/Windows/inf klasörüne kopyalayın.

3.AŞAMA

1) Kopyalama yaptıktan sonra, bilgisayarı kapatın 10-15 saniye fişe takılı olmasın, dizüstü bilgisayarsa pilini çıkarın. Mouse ya da sorunlu usb yi de çıkarın. 10-15 sn sonra tekrar takın ve Pc'yi başlatın.

• quote:

quote:

senin usbler pert olmuş herhalde

başka portlara takmayı dene

olmazsa şunu dene

1.AŞAMA

Önce kontrol edelim Usb sistemin onaltılık sistemde çalışıp çalışmadığını,

1. Başlat / Çalıştır / Regedit 'i çalıştırın,

2. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulun:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor'u tıklayıp sağda ErrorControl diyeni çift tıklayın ve

3. Buradaki değer verisini 3 yazın, Tabanı 16 olarak işaretleyin,

2.AŞAMA

1) Bilgisayarım/C/Windows/System32/Driverstore/Filerepository/usbstor.inf (usbstor.inf_x86_neutral_buradaki kod farketmez) klasörünü tıklayın ve açın.

2) Buradaki usbstor.inf ile usbstor.pnf dosyasını Bilgisayarım/C/Windows/inf klasörüne kopyalayın.

3.AŞAMA

1) Kopyalama yaptıktan sonra, bilgisayarı kapatın 10-15 saniye fişe takılı olmasın, dizüstü bilgisayarsa pilini çıkarın. Mouse ya da sorunlu usb yi de çıkarın. 10-15 sn sonra tekrar takın ve Pc'yi başlatın.

Bilgisayarım/C/Windows/System32/Driverstore/Filerepository/usbstor.inf (usbstor.inf_x86_neutral_buradaki kod farketmez) klasörünü tıklayın ve açın.

=> Burada 2 tane dosya var bu şekilde

biri "usbstor.inf_amd64_neutral_26b33263a639795d"

diğeri "usbstor.inf_amd64_neutral_0725c2806a159a9d"

Ve iksinde de usbstor.inf yok

-USBSTOR.SYS
    -usbstor.PNF
    -usbstor (setup information türü)

var dosyaların içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromosty -- 17 Mayıs 2014; 14:45:01 >

• Chromosty kullanıcısına yanıt
    pnf hariç diğerlerini kopyala
  • Yine işe yaramadı. Kapattım pili çıkardım. Açtım alıcıyı taktım ancak mouse çalışmıyor.
  • quote:

Yine işe yaramadı. Kapattım pili çıkardım. Açtım alıcıyı taktım ancak mouse çalışmıyor.

yapacak birşey yok
  • quote:

quote:

Yine işe yaramadı. Kapattım pili çıkardım. Açtım alıcıyı taktım ancak mouse çalışmıyor.

yapacak birşey yok

Windows 8 yükleyeceğim.
  • pili değiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.