Şimdi Ara

Wireless ile bağlanan pc me şifre istiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mereba arkadaşlar şimdi benim masaüstüm var kablolu kullandığım arkadaşım bugün bize geldi leptabı ile wireless ile onuda bizim internete bağladık ve bilgisayarımdan ağ bağlantılarıma girip onun pc sine tıkladığımda şifre istiyor anlamadım gitti ikimizinde girişlerinde şifre yok neyin şifresi bu acaba basit birşey mi ?

ACER onun bilgisayarı, DOOM-BİLGİSAYAR benim bilgisayarım Acere tıkladığımda böyle bi paralo istiyor benden işte. Şimdiden teşekkürler

Wireless ile bağlanan pc me şifre istiyor ?

₪ HTC One™ ₪

Android 4.3 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\

• WPA/WPA2 şifreleme türlerinde bu tür sorunlar ortaya çıkabilir fakat SS'de gördüğüm işletim sistemi biraz farklı geldi..

Edt : WPA - PSK değil WPA/WPA2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 8 Ağustos 2012; 2:52:25 >

₪ HTC One™ ₪

Android 4.3 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdoom

win7 kullanıyorum "Mac osx" skini yükledim sadece sizce bu sorun yaratır mı ki ?

Hayır yaratmaz modem arayüzüne girerek şifreleme türünü WPA - PSK yapın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 8 Ağustos 2012; 3:16:31 >

₪ HTC One™ ₪

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdoom

çok teşekkür ederim bir ip veriyolardı bana unuttum neydi standart dı heralde :))

Cmd dos ekranını açın ve ipconfig yazın varsayılan ağ geçiti modem İp'sidir..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.