Şimdi Ara

PC için Wi-Fi Adaptör Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyleki evimde kablosuz bağlantıda 1000mb/s veren bir fiber internet var. Ben bunu masaüstüne taşımak istiyorum. Masaüstümün zaten halihazırda PCI X1 modülü vardı fakat artık max 50mb/s hızları görüyor modül bozuldu yani. Daha da modül almak istemiyorum sanırım çok çabuk koyuveriyorlar kendini.

Kendime bir Wi-Fi router alıp, routerdan da kablolua bir şekilde masaüstüme bağlamak için bir router arıyorum. MSI'ın AXE5400 model USB'sini buldum fakat USB ile masaüstüne bağlantı getirenlerin şikayeti hep aynı: Bağlantı kopukluğu/bağlantı kesilmesi. O yüzden bir router almayı tercih etmekteyim şu an istikrarlı bağlantı için. Modem uzakta olduğu için bilgisayarıma kablo çekemiyorum. Aklımda şu an Huawei'nin Be 3 / Be 3 Pro modelleri var. Siz neler tavsiye edersiniz?

(Kullandığım modem superonline wifi 6 destekleyen fiber modem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01881 -- 17 Kasım 2025; 15:1:50 >

• Powerline kiti ile işi çözebilirsiniz.

Kitteki adaptörün birini modemin yanındaki prize takarsınız. Modemden adaptöre ethernet kablosu ile giriş yaparsınız. Kitteki diğer adaptörü PC'nin yanındaki prize takarsınız. adaptörden PC'ye ethernet kablosu ile çıkış alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.