Şimdi Ara

WİRELESS ADAPTÖR TAVSİYESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
3
Favori
142.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eskiden masaüstünde kablulo ağ kullanıyodum şimdi modemin yeri değiştiği için kablosuz ağ kullanmam lazım elimde adaptör olarak TP Link TL-WN321G vardı ama hiçbir işe yaramıyor. Modemle aramda 15-17 mt var ve 1 kat var ne almamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

Selamlar..
    Ben US.Robotics'in 125 mbps Maxg adaptörünü aldım ve 7 liraya aldıgım balık tavası ile kullanıyorum..
    Alet çıplakken denedigim zaman bulamadıgı baglantıyı tava ile 18-24 mb de yakalıyorum ve kopma falan yaşamıyorum..
    Baglandıgım yer okulun kütüphanesi ve arada 384 metre var (googleearth) arada ağaçlar ve 2 tane fakülte bulunmakta.. Bir de dikkat ettigim bie şey var sizlerin de görüşünü öğrenmek istiyorum(?). Evimin önünden yogun bir trafik geçmekte ve gündüz aldıgım baglantı gece aldıgım baglantıya göre biraz düşüyor. Acaba bunda geçen araçları yarattıgı ses dalgaları AP den aldıgım baglanıyla çakışıyor olabilir mi? Neyse aşağıya 2 tane resim ekliyim de nasıl bir şeye benzedigini görünüz. Bu arada masaüstü pc de kullanıyorum ve 5 metre uzatma usb kablosuyla bilgisayarıa baglı.

WİRELESS ADAPTÖR TAVSİYESİ

WİRELESS ADAPTÖR TAVSİYESİ

Hocam kusura bakmayın konunun zamanı geçmiş ama valla helal demeden olmaz dedim o nası bi düzenektir helal valla bende bi adaptör aldım bugün asusun anakarta monte edilen cinsten :) daha iyi oluyor

• Sağolun hocam valla 7 yıl olmuş, öğrencilik zamanı işte :)
  • Selamlar...
    Ben masaustu pc me wireless adaptör almak istiyorum pc ile modem arasinda yaklasik 10-15 metre var acaba hangi marka modeli onerirsiniz?

• arkadaşlar bir sorum olucaktı aynı ortamdaki wireless cihazlarına aynı ismi vermek mümkünmüdür ve verilirse sonuçları nasıl olur yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan13254 -- 17 Temmuz 2014; 11:27:01 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.